Νέα

μαγκες βοηθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hippoaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
hippoaki

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φιλαρακι,δεν λες στα ισια στο γκομενακι σου τι μαλακια εκανες;
Θα σε φτυσει,αλλα θα το εκτιμησει.Και μετα να παει να βρει καναν αντρα της προκοπης.

για μια μαλακια να διαλυσω τη σχεση μου??

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
σε ευχαριστω φιλαρακι τωρα ειναι σπιτι και θα χει μπει φεισ οποτε αυριο μαλλον θα βαλω και αυτες τις ρυθμισεις σε ευχαριστω με εχεις βοηθησει πολλυ
πηγαινε σκουπισου τωρα..και αλλη φορα να προσεχεις..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για μια μαλακια να διαλυσω τη σχεση μου??
Aν την σεβοσουν την σχεση σου,δεν θα την εκανες την μαλακια.Φιλε αργα η γρηγορα θα μαθευτει,
ειδικα οταν η αλλη ειναι σκυλα.Τιποτα δεν θα την κρατησει απο το να μην τα πει ολα στην δικια σου.
καλυτερα να φερθεις σαν αντρας,να αναλαβεις τις ευθυνες σου και να της μιλησεις παρα την μαλακια
που πας να κανεις.Ετσι ισως να σε εκτιμησει η δικια σου και να εχεις καποια ελπιδα.
Αν το μαθει απο αλλου,θα φανεις παρα πολυ μικρος στα ματια της,και δεν θα σε συγχωρησει ποτε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ετσι ισως να σε εκτιμησει η δικια σου και να εχεις καποια ελπιδα.
καμμια ελπιδα δεν θα εχει..θα τον χωρισει με την μια...πανε οι εποχες της δευτερης ευκαιριας....

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
παιδες στελνει μνμ στο φεισμπουκ η παρανομη γκομενα μου στη νομιμη και λεει ολη την αληθεια
εχω μπει στο λογαριασμο της νομιμης γκομενας μου καθως εχω στοιχεια λογαριασμο διαγραφω τα μνμ αλλα θελω να μου πειτε πως τη μπλοκαρω μαγκες γρηγορα βοηθεια σε καμια ωρα γυρναει

Σκεψου να της πει και οτι εισαι και Ειδήμων μέλος στο μπουρδελα και γραφεις κριτικες για πουτανακια

OP
OP
hippoaki

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μαγκες παρατηρησα και κατι αλλο οταν ενας ξεκαρφωτος στειλει μνμ τοτε το μνμ δεν εμφανιζετε αλλα παει στα αλλα οποτε η δικια μου που ειναι ασχετη δεν θα το ψυλιαστει

OP
OP
hippoaki

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Aν την σεβοσουν την σχεση σου,δεν θα την εκανες την μαλακια.Φιλε αργα η γρηγορα θα μαθευτει,
ειδικα οταν η αλλη ειναι σκυλα.Τιποτα δεν θα την κρατησει απο το να μην τα πει ολα στην δικια σου.
καλυτερα να φερθεις σαν αντρας,να αναλαβεις τις ευθυνες σου και να της μιλησεις παρα την μαλακια
που πας να κανεις.Ετσι ισως να σε εκτιμησει η δικια σου και να εχεις καποια ελπιδα.
Αν το μαθει απο αλλου,θα φανεις παρα πολυ μικρος στα ματια της,και δεν θα σε συγχωρησει ποτε.

κοιτα μπορει να φανταζετε οτι το εχει διαβασει η αλλη και οτι μου καταστρεψε τη σχεση μπορει να μην ξερει οτι μπηκα στο λογαριασμο της μπορει πολλα σιγουρα δεν θα με συγχωρηση παντως αν το μαθει με οποιοδηποτε τροπο κ αι τη σχεση μου τη σεβομε πλεον

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
αδερφε πηγαινε στο λουκετο και στην 3η επιλογη λεει πως μπορω να μπλοκαρω καποιον που με ενοχλει. εκει γραφεις το ονομα και πατας το βλοκ και καθαρισες..τωρα αν η αλλη επιμεινει..( που κατα τη γνωμη μου θα επιμεινει) τι να πω.. πραξε αναλογως.....

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
παιδες στελνει μνμ στο φεισμπουκ η παρανομη γκομενα μου στη νομιμη και λεει ολη την αληθεια
εχω μπει στο λογαριασμο της νομιμης γκομενας μου καθως εχω στοιχεια λογαριασμο διαγραφω τα μνμ αλλα θελω να μου πειτε πως τη μπλοκαρω μαγκες γρηγορα βοηθεια σε καμια ωρα γυρναει
Φιλαρακι
μιας που εισαι ενα βημα μπροστα... μην κανεις τπτ αλλο παρα πεισε την καλη σου οτι η παρανομη σου την πεφτει σε ενοχλει κι εσυ την φτυνεις. Επειδη εχει ταπεινωθει το τλευταιο πραγμα που ειπε ειναι οτι θα σου διαλυσει τη σχεση.
Αν εχει ομως η παρανομη αποδεικτικο υλικο οπως φωτο βιντεο σμσ κλπ την εκανες.
Σου συστηνω σε καμμια περιπτωση μην παραδεχτεις τπτ... ειναι ολα στημενα! ετσι 8α λες και ... καλη τυχη !!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
δεν γνωριζοντε μεταξυ τους η νομιμη με την παρανομη ουτε ειναι φιλοι στο φεισμπουκ απλα της στελνει μνμ και της εξηγη τι ειχαμε το τελευταιο καιρο πηρα οδηγιες και τη μπλοκαρα ειμαι και τυχερος γιατι η νομιμη θα δουλεψει υπερωρια

τι δουλειά κάνει η νόμιμη τύπε η παράνομη δουλεύει..;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom