despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 9.545
πως λεμε τον κωλο στα λονδρεζικαΕχρεται απο το Λονδινο για τα ματια μου και μονο......Αλλη μια βραδια που περναω υπεροχα με το μωρο μουΚαλο βραδυ Αστερακια μου γλυκα απο τεταρτη Διαθεσιμη 18.
ASSΣπυρο μουπως λεμε τον κωλο στα λονδρεζικα
Τώρα που το'μαθες μαλάκα μου, μην αρχίσεις τα.... "show me your ass baby" (με ή χωρίς "please"!!)ASSΣπυρο μου
πως λεμε τον κωλο στα λονδρεζικα
μπass σε καλο σουΤώρα που το'μαθες μαλάκα μου, μην αρχίσεις τα.... "show me your ass baby" (με ή χωρίς "please"!!)
Aρκεί και στα ελληνικά!!
Φώναξε και μασ να γουστάρουμε εκεί ανάμεσα μωρό μουΕχρεται απο το Λονδινο για τα ματια μου και μονο......Αλλη μια βραδια που περναω υπεροχα με το μωρο μουΚαλο βραδυ Αστερακια μου γλυκα απο τεταρτη Διαθεσιμη 18.
χαχαχα....τώρα προσεξα το μπass....μπass σε καλο σου
Φίλη, σχέση ή πελάτισσα Δεσποινάκι?Εχρεται απο το Λονδινο για τα ματια μου και μονο......Αλλη μια βραδια που περναω υπεροχα με το μωρο μουΚαλο βραδυ Αστερακια μου γλυκα απο τεταρτη Διαθεσιμη 18.
Αστερακι μου γλυκο..Φίλη, σχέση ή πελάτισσα Δεσποινάκι?
Εγώ δεν σε ξέρω....μηδέ σε γνωρίζω...αλλά καταλαβαίνω!Αστερακι μου γλυκο..
Στη ζωη μας δεν τα βλεπουμε ολα χρημμα και πελατια...
Τα χιλιομετρα μετρανε..
και οταν σου κανουνε τη τιμη και εχρονται για σενα μονο Ελλαδα..
ποιος τα γαμαει τα λεφτα...
Σας το εχω ξανα πη αυτη την κουφεντα..Και οσοι με ξερουνε η με γνωριζουνε..Καταλαβενουνε τι λεω..Το μωρο μου για το Δεσποινακη δεν ειναι πελατισσα...Ειναι καθαρα μωρακι της και τρελατηςςςς
Ματακια μου γλυκα..Εγώ δεν σε ξέρω....μηδέ σε γνωρίζω...αλλά καταλαβαίνω!
Απλά ήθελα να μάθω αν είναι συνάδελφος σου ή "φίλη"!!
ΥΓ: και επειδή είσαι πολύ γλυκό παιδί....ασ'το αυτό το "αστεράκια μου" ρε φίλε! Αμαρτία να σε παρομοιάζουμε με το βούρλο!
With Love
D.J.
Άνοιξε τα πόδια σου μωρό μου, μην φοβάσαι
Άσε το sushi και πιάσε το μαρκουτσιΈχω μια σημαντική δουλειά....
Κυρία Δέσποινα είσαι δυναμίτης στο κρεβάτι, αλλά και καλό παιδί. Καλημέρα να έχεις.Εχρεται απο το Λονδινο για τα ματια μου και μονο......Αλλη μια βραδια που περναω υπεροχα με το μωρο μουΚαλο βραδυ Αστερακια μου γλυκα απο τεταρτη Διαθεσιμη 18.
Καλημερα Αστερακι μου ομορφο Σε ευχαριστω πολυ..Το μονο που θελω ειναι να περναμαι ομορφα τρελα με πολη καυλα και πολυ φαντασιοση που εχουμαι ολοι μας..Και πανο απο ολα να ειμασται Ανθρωποι γιατι σε αυτη την ζωη δεν ειπαχρι Ανθρωποια και απο μεδια γυναικα και απο Ανδρεα.Κυρία Δέσποινα είσαι δυναμίτης στο κρεβάτι, αλλά και καλό παιδί. Καλημέρα να έχεις.
Δεσποινακι δεν πιστευω να το εχεις ξεζουμισει το μωρακιΚαλημερα Αστερακι μου ομορφο Σε ευχαριστω πολυ..Το μονο που θελω ειναι να περναμαι ομορφα τρελα με πολη καυλα και πολυ φαντασιοση που εχουμαι ολοι μας..Και πανο απο ολα να ειμασται Ανθρωποι γιατι σε αυτη την ζωη δεν ειπαχρι Ανθρωποια και απο μεδια γυναικα και απο Ανδρεα.
Για αυτο οι ποιο πολυ φιλη μου ειναι απο εξωτερικο γιατι δεν εχουν αυτη την πονηρια που εχουνε οι Ελληνες..
Ελληνιδα ειμαι και εγω αλλα μαλο με περδεψα στο Μαιευτηριο και με εδωσαν...
Χαχαχα..Γιατι σκεφτομαι οπως οι Ανθρωποι στο εξωτερικο...
@Spiros_73 και να φανταστείς....δεν ζήτησες τπτ....ακόμα!! Free of charge...!!!!!!!Αστερακι μου εποιδης μου το σηντισες το ραντεβου μας αυριο απο νορις..
Για σενα Ανηγο απο 15..Συγνωμη αλλα αυριο τελικα διαθεσιμη θα ειμαι απο 15..Σας φιλο το Δεσποινακι σας
kai να φανταστεις οτι εχθες εμαθα των κωλο στα λονδρεζικα@Spiros_73 και να φανταστείς....δεν ζήτησες τπτ....ακόμα!! Free of charge...!!!!!!!