Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 36
- Like
- 9.421
- Πόντοι
- 6.246
Μαζί με λεφτά παρακαλώ!Αυτή μπορεί να παρει τους πούτσους που χρειάζεται
Μαζί με λεφτά παρακαλώ!Αυτή μπορεί να παρει τους πούτσους που χρειάζεται
Μαζί με λεφτά παρακαλώ!
Αυτή μπορεί να παρει τους πούτσους που χρειάζεται.
Ούτε εγώ μπορώ να αντισταθώ. Μέχρι και τώρα που γράφω καυλωμένος είμαι. Ανυπομονώ να σε δω και να ξεδιψάσω. ΓυναικάραΧαχαχ ε δεν γίνεται να αντισταθώ σε αυτό μωράκι
Θα σε ειδοποιήσω κουκλα από πριν να ετοιμαστείςΑχ πότε πότε???
Χαχαχ μωρό μουΟύτε εγώ μπορώ να αντισταθώ. Μέχρι και τώρα που γράφω καυλωμένος είμαι. Ανυπομονώ να σε δω και να ξεδιψάσω. Γυναικάρα
Καλησπέρα καυλεςΚαυλωμένη ξύπνησες δευτεριατικα? Έλα, φτιάξε μας που μισούμε τις Δευτέρες.
Καλημέρα καυλοκοριτσα!!
Ένας μπροστά και ένας πίσω έτσι πρεπει να πηδιεται το αλογάκιΚαλησπέρα καυλες
καλή εβδομάδα
Μη μασάτε!!!!υπάρχει μπόλικη διάθεση γεμάτη φαντασία καύλα και παιχνίδια !!!
τίποτα δεν μπορεί να μας τη χαλάσει όσο το αίμα κυκλοφορεί στα κορμάκια μας!!!!
Σαν καλό κορίτσι που είμαι δίνω και λίγο κωλαράκι να γουστάρεις
Η φώτο δώρο από τον επιβήτορα εκείνης της στιγμής....στην προσπάθεια του να με δαμάσει λίγο τη λυσσάρα αχαχαχα
Διαθέσιμη αύριο Τρίτη από νωρίς για σεξοθεραπείες .....
Why not?Μαζί με λεφτά παρακαλώ!
Κι εγώ μαζί σου !!!!στο δρόμο από το κουτί έτσι να γουστάρουμε !!!!Μόνο εγώ είμαι γουρούνι και θα το έτρωγα στο δρόμο
Να σε αλείψω με σοκολάτα ολόκληρη και να σε γλειψω γίνεται; @ΔανάηMagicWhy not?
Κι εγώ μαζί σου !!!!στο δρόμο από το κουτί έτσι να γουστάρουμε !!!!
Βουτάω δάχτυλα και γλύφω μέχρι θανάτου ή άμα είναι κάνα μακρόστενο τύπου έκλερ τουλούμπα που αγαπώ του αλλάζω τα φώτα!!!τι να φτάσει σπίτι
δεν κρατιέμαι άμα το θέλω να το φάω
Όπως τα μουνάκια που λιγουρεύομαι κατά καιρούς και όχι μόνο.....λαίμαργη ρε γμτ!!!!
@Xaramofais τι εχουμε εδωWhy not?
Βουτάω δάχτυλα και γλύφω μέχρι θανάτου ή άμα είναι κάνα μακρόστενο τύπου έκλερ τουλούμπα που αγαπώ του αλλάζω τα φώτα!!!τι να φτάσει σπίτι
Όπως τα μουνάκια που λιγουρεύομαι κατά καιρούς και όχι μόνο.....λαίμαργη ρε γμτ!!!!
να προσεχεις το ζακχαρο!! νεα γυναικα...Why not?
Είναι λαίμαργη@Xaramofais τι εχουμε εδω
Χαιρομαι που σε βλεπω..Καλως ηρθες παλι.
Δεν αντεχα αλλο.
Καλο χειμωνα να εχουμε ολοι.
By the way 1 μηνα χωρις sex ανεβαζει την επιθυμια να σε δω..
με συγχωρείτε κυρία μου αλλά εγώ το φέρνω το μιλφέιγ και δεν σας επιτρέπω να το φάτε απ'το κουτί!Κι εγώ μαζί σου !!!!στο δρόμο από το κουτί έτσι να γουστάρουμε !!!!
Την σληθεια λεω.Καλως ηρθες παλι.
Δεν αντεχα αλλο.
Καλο χειμωνα να εχουμε ολοι.
By the way 1 μηνα χωρις sex ανεβαζει την επιθυμια να σε δω..
Ναι νομίζεις μόνο εμένα κάνεις κάγκελο κάθε φορά που ποσταρεις εδώ μωρη εκφυλη καβλα?Το ξέρεις ότι θα αρχίσουν να γράφουν ότι σε έβαλα εγώ να τα γράφεις αυτά
Θα σε σκίσω!!!!!
Δηλωνω από τώρα μέσα εγώΑχ πότε πότε???
Λόγια όμορφα, λόγια τρυφερά!!Αναφτρα γυναίκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλωνω από τώρα μέσα εγώ
Οποίο και αν είναι το σχήμα παρτουζας με αυτή τη διψασμένη για ψωλή και σπέρμα νυμφομανη λυσσαρα