james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.762
- Πόντοι
- 10.395
για ένα κοκτέιλ, που θα έπινες με μια φίλη σου, είχα ακούσει προχθές...Έχω μια σημαντική δουλειά....
δεν πιστεύω να είσαι με @DiorPoison ?!
για ένα κοκτέιλ, που θα έπινες με μια φίλη σου, είχα ακούσει προχθές...Έχω μια σημαντική δουλειά....
Εμεις ταπεινα αποψεγια ένα κοκτέιλ, που θα έπινες με μια φίλη σου, είχα ακούσει προχθές...
Χθες με Diorγια ένα κοκτέιλ, που θα έπινες με μια φίλη σου, είχα ακούσει προχθές...
Αφού είστε φίλες γιατί δεν προσπαθείς να την πείσεις να μας δώσει το κολαρακι της και αυτήΧθες με Dior
Και γιατί πρέπει να με νοιάζει αν κάποια δίνει τον Κωλο της ! Υπεύθυνη για το δικό μου είμαι...Αφού είστε φίλες γιατί δεν προσπαθείς να την πείσεις να μας δώσει το κολαρακι της και αυτή
Σκέψου πως θα εγλυφε τα συροπια η νυμφομανης και τρέξε να πάρεις
Καλά η εκφυλη ξεκωλιαρα με καβλωνει πλέον μόνο που τα σκέφτομαι και τα γράφω
Ε ρε τι έχει να γίνει στο ραντεβού
Κόλαση
Αχ πότε πότε???Ν βρεθουμε 2-3 παίκτες να την ξεσκισουμε μαζί την @ΔανάηMagic αντέχει το ξεφτιλισμα
Ε ναι!!!!Όλο στην ...κρέμα το μυαλό σου ρε άτακτο κορίτσι
Το ξέρεις ότι θα αρχίσουν να γράφουν ότι σε έβαλα εγώ να τα γράφεις αυτάΩ ρε ένας μουναρος που στάζει λαγνοια από πάνω ως κάτω .
Θέλω να λουσω στο σπέρμα αυτην την κορμάρα ολόκληρη μωρό μου
Καυλωμένη ξύπνησες δευτεριατικα? Έλα, φτιάξε μας που μισούμε τις Δευτέρες.Το ξέρεις ότι θα αρχίσουν να γράφουν ότι σε έβαλα εγώ να τα γράφεις αυτά
Θα σε σκίσω!!!!!
Δεν έβαλε περισπωμένηΕὔγε παδί μου! Περνᾶς τὴν τάξη μέ ἄριστα!
Δεν έβαλε περισπωμένη
Με το ζόρι 8
Να σου τρίψουν ένα κωλο μέσα στα μουτρα...Παίρνει ὀξεία: σύνθετη λέξη, "εὔ γε" . Ἄτονο τὸ "γε"
Καυλωμένη ξύπνησες δευτεριατικα? Έλα, φτιάξε μας που μισούμε τις Δευτέρες.
Καλημέρα καυλοκοριτσα!!
Κι εγώ καυλωμένος ξυπνάω κάθε μερα! Αυτή μπορεί να παρει τους πούτσους που χρειάζεται, εγώ δυσκολεύομαι λίγο να έχω τα μουνια που θέλω...ΚΆΘΕ μέρα καυλωμένη ξυπνάει αυτή.
Κι εγώ καυλωμένος ξυπνάω κάθε μερα! Αυτή μπορεί να παρει τους πούτσους που χρειάζεται, εγώ δυσκολεύομαι λίγο να έχω τα μουνια που θέλω...
Μαζί με λεφτά παρακαλώ!Αυτή μπορεί να παρει τους πούτσους που χρειάζεται