despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 9.943
Φυσικα Σπυρο οπως λεει το μωρο μου το αφυδατοθηκαμε και πηνουμε παρα πολλα υγρα...Δεσποινακι δεν πιστευω να το εχεις ξεζουμισει το μωρακι
Χαχαχα
Φυσικα Σπυρο οπως λεει το μωρο μου το αφυδατοθηκαμε και πηνουμε παρα πολλα υγρα...Δεσποινακι δεν πιστευω να το εχεις ξεζουμισει το μωρακι
Ο Σπυρο και να ζηταγε αγορι θα το ειχε μπαντα προστα του..@Spiros_73 και να φανταστείς....δεν ζήτησες τπτ....ακόμα!! Free of charge...!!!!!!!
Οσο μεγαλονουμε Σπυρο μου μαθενουμε αστερι μου γλυκοkai να φανταστεις οτι εχθες εμαθα των κωλο στα λονδρεζικα
ΜέλιΝα σε αλείψω με σοκολάτα ολόκληρη και να σε γλειψω γίνεται; @ΔανάηMagic
Ετσι?????Άνοιξε τα πόδια σου μωρό μου, μην φοβάσαι
Αγόρι μου γλυκόΛυσσαρα, διεστραμμένη,αναφτρα, καβλιαρα, αρπαχτρα, καβλωστρα, νυμφομανη, ξεκωλιαρα, εκφυλη, προστυχη και πολλά άλλα της αξίζουν
@ΔανάηMagic ελπίζω να καταλαβαίνεις το ύφος που στα λέω και να μην με παρεξηγείς μανάρι μου
Είσαι καύλα ΔανάηΑγόρι μου γλυκό
Να καυλωνεις να γουστάρω
Όλοι σας να περπατάτε καυλωμένοι
Να σκέφτεστε τη μουναρα μου και να λιώνετε
Εκεινος ηταν ass.αυτος ειναι κωλαρα.kai να φανταστεις οτι εχθες εμαθα των κωλο στα λονδρεζικα
Είσαι μεγάλη ανάφτρα. Πουτανί για ξέσκισμα!Μέλι
Στη μουνάρα μου θέλω μελιιιιι
Ετσι?????
Φιλιά όμορφη μου σεξυΑστερακια μου καλο βραδυ σε ολους σας να εχετεΘα ειμαι Διαθεσιμη για τεταρτη,πεμπτη και παρασκευη σας περιμενω με δυνατους παιχτες για να περασουμε καυλοτικα Φιλακια πολλα το Δεσποινακι σας
Αχ ρε @despoinamagicmilf με την κουλούρα σου την σφικτή.Αστερακι μου εποιδης μου το σηντισες το ραντεβου μας αυριο απο νορις..
Για σενα Ανηγο απο 15..Συγνωμη αλλα αυριο τελικα διαθεσιμη θα ειμαι απο 15..Σας φιλο το Δεσποινακι σας
Ατελείωτο γλειψιμο παντού και τρίψιμο την ψωλή μουΑστερακια μου καλο βραδυ σε ολους σας να εχετεΘα ειμαι Διαθεσιμη για τεταρτη,πεμπτη και παρασκευη σας περιμενω με δυνατους παιχτες για να περασουμε καυλοτικα Φιλακια πολλα το Δεσποινακι σας
Ολυμπιονίκες ακοντισμού γινόμαστε για πάρτι σου ρε ξεκωλιαρα @ΔανάηMagicΑγόρι μου γλυκό
Να καυλωνεις να γουστάρω
Όλοι σας να περπατάτε καυλωμένοι
Να σκέφτεστε τη μουναρα μου και να λιώνετε
Να διαβάζεις ποίηση γυμνή ενώ παίζεις με το μουνακι σου. Ίσως από την ΕΡΤ να το εκτιμήσουν και να το κανουν εκπομπή.Πιστεύεις ότι έχω σκοπό να αφήσω σε ησυχία αρσενικά θηλυκά κτλ ?
Καβλάντα forever ....
Να καίγεσαι στη καύλα
Να γουστάρουμε
That's the point baby....
Εκτός κι αν θέλετε να σας διαβάσω ποίηση ή να ανοίξω τσελεμεντέ!
Πάρε πάσα τώρα και αυτό
Με λυωσανε στο γλυψιμο τα αστέρια αυτές τις μέρες
Αχ !!!!καίει λέμε!!¡
Έτσι!! Έρχομαι να στον καρφώσωΜέλι
Στη μουνάρα μου θέλω μελιιιιι
Ετσι?????
Άσε το sushi και πιάσε το μαρκουτσι
Δέσποινα ειλικρινά θα σου πω μια άσχημη εμπειρία που είχα με πρώην . Μου αρέσει ο κωλος πολύ και την έπεισα κάπως να κάνουμε . Επειδή βλέπω και πολλές τσόντες νόμιζα ότι η γυναίκα γενικά περιποιείται το μέρος εκεί . Ήταν η πρώτη της φορά εεε και έγινε σκατό κατάσταση. Είχα και μια περίπου ίδια εμπειρία με μια του χώρου αλλά απλά μύριζε δόξα το θεό. Γενικά μετά από αυτη την εμπειρία αποφεύγω αλλά ρε μάτια μου έχεις κωλαρα για τρελά γαμησια. Σε ξαναρωτάω 2 ώρες 19 εκατοστά αντέχεις μόνο εκεί πέρα ;Αστερακι μου εποιδης μου το σηντισες το ραντεβου μας αυριο απο νορις..
Για σενα Ανηγο απο 15..Συγνωμη αλλα αυριο τελικα διαθεσιμη θα ειμαι απο 15..Σας φιλο το Δεσποινακι σας