Eros82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 47
- Like
- 10.171
- Πόντοι
- 6.236
ΕΜπορω να σε γλειφω μια ολόκληρη ώρα.......
Εγώ όλο το βραδυΜπορω να σε γλειφω μια ολόκληρη ώρα.......
ΕΜπορω να σε γλειφω μια ολόκληρη ώρα.......
Εγώ όλο το βραδυΜπορω να σε γλειφω μια ολόκληρη ώρα.......
Θέλω να γυρίσουμε πορνο μαζί..Αστερι μου γλυκο αυτο οταν γυρισω ταινεια ερωτικη τοτε θα εισαι ο προτος που θα την δεις..
Φιλακια
Καλή εβδομάδα καύλεςΑχ καμία υπομονή
Καλή εβδομάδα καύλες
Να χαρίσω λοιπόν λίγο από το πρισμένο μου μουνάκι (5 συνεχόμενες μέρες απολαυστικά γαμήσια ήταν αυτά)
Να έχετε καυλιαρικες μέρες και νύχτες
Ραντεβού από 18 Σεπτεμβρίου
Γλύψιμο και δυνατό κάρφωμα!!Καλή εβδομάδα καύλες
Να χαρίσω λοιπόν λίγο από το πρισμένο μου μουνάκι (5 συνεχόμενες μέρες απολαυστικά γαμήσια ήταν αυτά)
Να έχετε καυλιαρικες μέρες και νύχτες
Ραντεβού από 18 Σεπτεμβρίου
Δε πα να έβρεξε. Εμείς θέλουμε να μας βρέξεις εσυΚαλημέρα στα μωρά! Έβρεξε το βράδυ ???
Και δεν μάθαμε αν έβρεξε τελικά...Δε πα να έβρεξε. Εμείς θέλουμε να μας βρέξεις εσυ
Έβρεξε, δεν έβρεξε, εσύ μούσκεμα είσαι, οπότε τι σε νοιάζει?Και δεν μάθαμε αν έβρεξε τελικά...
Αγγούρι στο μπαλκόνι και δεν κάνει καλό το συνέχεια νερό....δεν μεγαλώνει με τίποτα...Έβρεξε, δεν έβρεξε, εσύ μούσκεμα είσαι, οπότε τι σε νοιάζει?
Έχεις βάλει ντομάτες στο κτήματακι?
Εχεις σκυψει απο πανω του και δεν μεγαλωνειΑγγούρι στο μπαλκόνι και δεν κάνει καλό το συνέχεια νερό....δεν μεγαλώνει με τίποτα...
Μισώ να δοκιμάσω....Εχε
Εχεις σκυψει απο πανω του και δεν μεγαλωνει
Καλησπέρα Σοφία με τα ωραία σουΜισώ να δοκιμάσω....
Μωρουλια τις καλημέρες μου και σας περιμένω σήμερα για τρέλες από τις 6.30 φιλια πολλά
Τι άλλο θα έβαζες εσύ στο μπαλκόνι σου τόσο ρομαντικό πλάσμαΑγγούρι στο μπαλκόνι και δεν κάνει καλό το συνέχεια νερό....δεν μεγαλώνει με τίποτα...
Αλλο ήθελες να γράψεις, αλλά έδωσες πάσα...Μισώ να δοκιμάσω....
Εχεις σκυψει απο πανω του και δεν μεγαλωνει
Δειξτου κώλο!!Μισώ να δοκιμάσω....
Βάλε φωτογραφία πάνω του ,τον κωλο σου...Αγγούρι στο μπαλκόνι και δεν κάνει καλό το συνέχεια νερό....δεν μεγαλώνει με τίποτα...
Σαν το live δεν εχειΒάλε φωτογραφία πάνω του ,τον κωλο σου...
Θα γίνει σαν του Τζακ την φασολιά