Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.087
Καλημέρα καύλα!Καλημέρα στα μωρά! Έβρεξε το βράδυ ???
Υγρή είναι το επίθετο μου.... Καλημέρα baby ❤Καλημέρα καύλα!
Ναι κάτι έριξε, είσαι υγρή ακόμα?
Δεν μπορεί να με απειλεί κάνεις, γιατί όσο αφορά μηνύματα, εχω τέτοια πού όχι από μπου ξαφανιζεσαι αλλά από την χώρα! Δεν ασχολούμαι γιατί μου είναι αδιάφορο....Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ρε φίλε αλήθεια...
Απειλεις για μυνήματα ρε ξεφτίλα??και μάλιστα γυναίκα εκδιδόμενη για να καλύψεις τον ψευτοεγωισμο σου??
Σε μπλόκαρε προσπέρασε το και δεξου το όχι σαν άντρας ..
Τι κατινες είστε μερικοί ρε...
Τσακω ένα μπλοκ τώρα γιατί βαρέθηκα την κλαψα..Για να τελειώνει το θέμα επειδή έχεις παρεξηγήσει ειλικρινά και εστ και ο άλλος δε το είπα σα απειλή . Εννοούσα ότι κανονικά η συγκεκριμένη κοπέλα που δε είπα όνομα θα άξιζε να τα δημοσιοποιήσω αλλά επειδή δε είμαι αρχιδι δε το κάνω . Και θα έπρεπε να έχω ενημερώσει και το γραφείο αλλά επίσης δε το έχω έχω κάνει . Δε έχω απειλήσει ποτέ καμία κοπέλα δε έχω πει ποτέ τπτ προσωπικό καμίας κοπέλας ακόμα και αν με έχουν βλάψει . Γιατί τις σέβομαι και σα γυναίκες και αυτό το λειτούργημα που κάνουν δε βλέπω καμία σα πουτανα απλά . Συννενόηθηκαμε για να τελειώνει εδώ .; Και ούτε καν όνομα δε ανέφερα από σεβασμό . Θα μπορούσα να το κάνω . Άρα μη ξαναπείς ούτε εσυ ούτε κανένας ότι απειλώ οποιαδήποτε . Οκ ;
Τέλος ξαναλέω δε αναφέρθηκα προσωπικά σε καμία δε έβρισα και μιλάω κόσμια . Εσυ και κάτι αλλοι ειρωνεύεστε και μου επιτίθεστε μήπως τη καλό πιάσετε . Αλλά οποίος έχει τη μύγα μυγιάζετε ξέρω εγώ . Και μιλάω πάλι γενικά …..
Τι κριμα που δεν ηταν καμια απο τις 2 διαθεσιμες τον αυγουστο που ημουν στην αθηνα για 2 μερες ΑΛΛΑ ερχεται και χειμωνας και θα εχω πολυ περισσοτερο ελευθερο χρονο!! τα φιλια μου
Δε διαφωνώ μαζί σου . Από το μάγο ποτέ δε έχω περάσει άσχημα ακόμα και με τη συγκεκριμένη . Και ξέρω και που αναφέρεσαι από άλλο νήμα. Τα γραφεία όμως δε θα έπρεπε να επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές αν ο πελάτης δε έχει κάνει επιλήψιμο . Διαφωνείς σε αυτό ;ΔΕΝ έχει καμία σημασία αυτό που γράφεις.
Το ότι δλδ δεν έκανες προσωπική αναφορά, δεν έβρισες, κι μιλάς όμορφα και ωραία.
Και εγώ προσωπικά, κατά καιρούς έχω στηλιτεύσει, ΜΗ επαγγελματικές συμπεριφορές από εργαζόμενες (πρωτίστως ανεξάρτητες), κι όμως έχω δεχθεί τρελές επιθέσεις, ακόμα και σε πμ (ειδικά από τους εκάστοτε πυρφοροαγαπουληδες).
Και επιθέσεις παρά το γεγονός, ότι όχι μόνο ΔΕΝ έχω κάνει ονομαστική αναφορά, αλλά ούτε καν συμμετέχω, στα επίμαχα - συγκεκριμένα νήματα.
Κοινώς ΔΕΝ βγάζεις άκρη, απλά τα γράφεις μήπως κανείς και ανοίξει τα μάτια του και καταλάβει τι παίζεται.
ΥΓ. ΔΕΝ αναφέρομαι στις κοπέλες του Magic.
Όσες έχω πάρει μέχρι στιγμής, έχω περάσει από καλά, έως εξαιρετικά καλά, μηδενός εξαιρουμένης (όχι μόνο τωρινές, αλλά και παλιες εργαζόμενες εκεί).
Δε διαφωνώ μαζί σου . Από το μάγο ποτέ δε έχω περάσει άσχημα ακόμα και με τη συγκεκριμένη .
Και ξέρω και που αναφέρεσαι από άλλο νήμα.
Εγω εβρεξα το βρακι μου.Καλημέρα στα μωρά! Έβρεξε το βράδυ ???
Δεσποινακι κανα βιντεο εν ωρα πραξεις να βογκας απο τις καυλες θα μας δωσεις;Αχχχχχ...Αχχχχ..Πρωινα ξεκινημα...Χακαρα και μια ομορφη καλημερα και ευλογημενη κυριακη να μου εχετε ολοι σας...Αυριο Διαθεσιμη 18.Πολλα φιλακια το Δεσποινακι σας
Μωρο μου εσυ..Ευχαριστώ αγάπη, είχα ανεβάσει και βίντεο παλιά ❤
Αστερι μου γλυκο αυτο οταν γυρισω ταινεια ερωτικη τοτε θα εισαι ο προτος που θα την δεις..Δεσποινακι κανα βιντεο εν ωρα πραξεις να βογκας απο τις καυλες θα μας δωσεις;
Εγω παντος ολο τον Αυγουστο ημουνα Διαθεσιμη τωρα γιατι δεν μπωρεσες να με βρεις εσυ αστερι μου ουδεις η απορια...αφηστε τα μισοι και πιαστε τις @despoinamagicmilf και @Sofia_Magic τι κριμα που δεν ηταν καμια απο τις 2 διαθεσιμες τον αυγουστο που ημουν στην αθηνα για 2 μερες ΑΛΛΑ ερχεται και χειμωνας και θα εχω πολυ περισσοτερο ελευθερο χρονο!! τα φιλια μου
Αστερι μου γλυκο.Απίστευτη κωλαρα
Σχήμα τέλειο ονειρικό αρμονικό
Η κυκλικοτητα των κωλομεριων μαζί με την καμπύλη που κάνουν οι μπουταρες σου αφήνουν ένα τέτοιο κενό ανάμεσα που μου κάνει την ψωλαρα κάγκελο μωρό μου
Τελειότητα
Για γλυψιμο σε κάθε σπιθαμή
Και ανελέητο κάρφωμα και ξεκώλιασμα στα όρθια , καμαρωτα
Δέσποινακι θα γυρίσεις ταινία?Αστερι μου γλυκο αυτο οταν γυρισω ταινεια ερωτικη τοτε θα εισαι ο προτος που θα την δεις..
Φιλακια
Σε ευχαριστω απο μερος μου Αστερι μου γλυκοΑμφότερες ΚΟΡΥΦΑΊΕΣ στην δουλειά τους!
Πολύ όμορφες γυναίκες και ΠΆΝΤΑ στην πένα!
Ποτε δεν ξερεις αγαπη με την τρελα της ΔεσποιναςΔέσποινακι θα γυρίσεις ταινία?