Eliza magicgirls
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2024
- Like
- 1.032
Χαχαχ όχι δεν το κάνω μπειμπι έχεις δοκιμάσει τα αλλά όμως ;Κολο γίνεται να δώσεις?
Χαχαχ όχι δεν το κάνω μπειμπι έχεις δοκιμάσει τα αλλά όμως ;Κολο γίνεται να δώσεις?
Καλή ξεκούραση Δεσποιναρα,και επειδή είδα ότι ετοιμάζεσαι για τσόντα ..θα σου φτιάξω το σεναριοΑστερακι μου γλυκα σας ευχωμαι καλη εβδομαδα και να μου περασετε ολοι σας καλα με πολυ καυλες και πολυ Σεξ.Με τα κοριτσα μας του γραφειου μας Εμεις θα τα πουμε απο της 16 ΣεπτεμβριουΛεω και εγω να κανω ενα Διαλημα γιατι ξεκοιναμε δυναμηκα το χυμονα μας με Νεα.Ξεκοινηματα επαγγελματικαΣας φιλο ζουμερα το Δεσποινακι σας
Μωράκια μου γλυκά τι προτιμάτε να φοράω στα ραντεβού μας ;
Ετσι μωρο μου και εσυ με ξερεις ποιο καλυτερα απο ολους εδω μεσα...
Ουτε λιγοΧαχαχ δυστυχώς δεν γίνεται αυτό μωράκι
Τελεια....Αστερακι μουΚαλή ξεκούραση Δεσποιναρα,και επειδή είδα ότι ετοιμάζεσαι για τσόντα ..θα σου φτιάξω το σεναριο
Ναι μωρό μου δεν το κάνωΟυτε λιγο
Τελεια....Αστερακι μου
καλα να βαλουμε λιγο τη γλωσσα τοτενεςΝαι μωρό μου δεν το κάνω
Αγγούρι στο μπαλκόνι και δεν κάνει καλό το συνέχεια νερό....δεν μεγαλώνει με τίποτα...
Ναι μονο αν μου το σηντησουνε και το κανονησουμε για να πω στο γραφειο οκ.οτι θα το κανω..Δέσποινα κάνεις και πρωινά ραντεβού;
καλα να βαλουμε λιγο τη γλωσσα τοτενες
Μπορώ να έρθω να λουστω???Σήμερα διαθέσιμη από της 17:00! Και εριξε μια βροχούλα το βράδυ....
@Spiros_73Σήμερα διαθέσιμη από της 17:00! Και εριξε μια βροχούλα το βράδυ....
Πολυ φιλη μου!!
Μπορείς να κρατάς το πιστολάκι, το κινητό, η να μου κάνεις μπάνιοΜπορώ να έρθω να λουστω???
Αθόρυβος θα ειμαι
Μόνο σουφραΣήμερα διαθέσιμη από της 17:00! Και εριξε μια βροχούλα το βράδυ....