Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 446
ΣυμφωνώἘπειδή ζητεῖς συνεχῶς κῶλο, γίναμε ἔτσι!
ΣυμφωνώἘπειδή ζητεῖς συνεχῶς κῶλο, γίναμε ἔτσι!
Καμία φώτο από την νεμεσι από μπροστά δεν υπάρχει; τοσα λεφτά θα δώσουμε. Να ξέρουμε τι θα συναντήσουμεΚαλησπέρα σας, διαθέσιμες σήμερα Εμμανουέλα, Νέμεσις, Ισιδώρα, Βικτόρια, Τζένη, Αφροδίτη, Λολίτα, Αλεξία, Ελίζα, Βίκυ
Μας έφαγε το κακό το μάτι, το αντρικό λένε είναι το χειρότερο....Σε άλλες πρόσφατες εποχές ζήταγα στο τηλεφωνικό κέντρο ντουο την νο 1 μελαχρινή και την νο 1 ξανθιά του γραφείου και μάζευα άκυρα
Μας έφαγε το κακό το μάτι, το αντρικό λένε είναι το χειρότερο....
Ἐπειδή ζητεῖς συνεχῶς κῶλο, γίναμε ἔτσι!
Ἄσε τὶς γάτες ἥσυχες!!
H Mελίνα έφυγε;Καλησπέρα σας, διαθέσιμες σήμερα Εμμανουέλα, Νέμεσις, Ισιδώρα, Βικτόρια, Τζένη, Αφροδίτη, Λολίτα, Αλεξία, Ελίζα, Βίκυ
Μωράκια μου σήμερα από 9 διαθέσιμη με νέα κόλπα που σας ετοιμάζω φιλια πολλά σας περιμένω !!!!!
Κουαρτέτο να λες καλύτερα...Μονο ενα Γεια, αθώα πράγματα Δηλαδή....σε αλλες εποχές θα κάναμε ντουο δυνατό...
Θέλω να μάθω τα νέα κόλπα πριν κλείσω. Είναι επικίνδυνα πραματα αυτά. Μπορεί να φέρεις καμια βοιδοπουτσα κ να με κυνηγάς γύρω γύρω στο δωματιο.Μωράκια μου σήμερα από 9 διαθέσιμη με νέα κόλπα που σας ετοιμάζω φιλια πολλά σας περιμένω !!!!!
Δεν παίζει αυτό γιατί μας τα έχεις πετάξει έξω τα μάτια !!!Μας έφαγε το κακό το μάτι, το αντρικό λένε είναι το χειρότερο....
Δεσποινίς Σοφία..Μου είναι αδιάφορο....
Καλό αυτο με τα κόλπα σουΜωράκια μου σήμερα από 9 διαθέσιμη με νέα κόλπα που σας ετοιμάζω φιλια πολλά σας περιμένω !!!!!
Αχ αυτο το δεσποινίς! Εννοείται πως ναι ❤Δεσποινίς Σοφία..
Νέους πελάτες δέχεστε ;
Κυρία με Κ κεφαλαίο.Αχ αυτο το δεσποινίς! Εννοείται πως ναι ❤
Αστερι μου γλυκο γιατι να μην δεχεταιΔεσποινίς Σοφία..
Νέους πελάτες δέχεστε ;
Χαχαχ σας έχω νέα δωράκιαΚαλό αυτο με τα κόλπα σου
Χαχαχ εννοώ θα κάνω μια διαφορετική τακτική στο πρόγραμμα δεν ειπα πως θα παρουσιάσω ελέφαντες αλλά πιστεύω θα αρέσειΘέλω να μάθω τα νέα κόλπα πριν κλείσω. Είναι επικίνδυνα πραματα αυτά. Μπορεί να φέρεις καμια βοιδοπουτσα κ να με κυνηγάς γύρω γύρω στο δωματιο.
Εχω μια ιδια.Μας έφαγε το κακό το μάτι, το αντρικό λένε είναι το χειρότερο....
ΚαυλοδιακοπεςΚαλή εβδομάδα καύλες
Να χαρίσω λοιπόν λίγο από το πρισμένο μου μουνάκι (5 συνεχόμενες μέρες απολαυστικά γαμήσια ήταν αυτά)
Να έχετε καυλιαρικες μέρες και νύχτες
Ραντεβού από 18 Σεπτεμβρίου