gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.418
- Πόντοι
- 4.027
Γαμευσιμος αλλά απαγορευμένος...
Καλησπέρα μωράκια μου σήμερα από τις 6.30-7 μαζί σας φιλια πολλά σας περιμένω για τρέλες
Καλησπέρα μωράκια μου σήμερα από τις 6.30-7 μαζί σας φιλια πολλά σας περιμένω για τρέλες
Καλε καλημερα δεν θελω Αυτο να γυνει.χαχαχα προσεχουμε για να εχουμε
Χαχαχα το καταλαβα Αστερι μουΤρόπος του λέγειν baby, τρόπος του λέγειν.
Στη γνωστή ανεξάρτητη ρωσικής καταγωγής αναφέρεσαι;Δεν είναι και ο μόνος.
Αλλού γράφουν μέχρι και ποιητικές συλλογές, για τον κώλο εργαζόμενης, που ΔΕΝ θα τον πάρουν ποτέ...
Διαχρονική ιστορία βέβαια, στο Μπου αυτή.
Λίγο τη μούρη μου θα βάλω να με σκασεις,δε θα ενοχλήσω.
Στη γνωστή ανεξάρτητη ρωσικής καταγωγής αναφέρεσαι;
Επίσης!ΔΕΝ κάνω πλέον ονομαστικές αναφορές σε καμία, παρά μόνο στο νήμα της ίδιας της εργαζόμενης.
Επίσης ορισμένες που ΔΕΝ με ενδιαφέρουν καθόλου, απλά ΔΕΝ μπαίνω καν στο νήμα τους, πράγμα που εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει, απλά μπαίνει εκεί και διαβάζει.
Ρωσικής καταγωγής, υπάρχουν αρκετές εδώ μέσα.
Επίσης το γνωστές, σηκώνει πολυυύ συζήτηση.
Δλδ σε μια που είχα μπει παλιά, πάτησα αγνόηση σε 6-7 μέλη, που καυλαντιζαν συνεχώς στο νήμα της, κι ξαφνικά μπορούσες να πας, από σελίδα 50 σε σελίδα 100, μέσα σε 1-2 λεπτά (τουτέστιν, σιγά το κοινό που είχε).
Είμαι σίγουρος πως ΑΝ κάνω το ίδιο, σε 2-3 ενεργές σήμερα περιπτώσεις, το ίδιο πάλι αποτέλεσμα θα έχω.
Τέλος υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα εργαζόμενες, που έχουν υπέροχο κώλο, τον βγάζουν συνεχώς φόρα παρτίδα, αλλά δεν τον προσφέρουν στο πρόγραμμα τους (δικαίωμα τους φυσικά).
Αυτά, καλή συνέχεια και ΠΆΝΤΑ καλά ραντεβού σου εύχομαι φίλος.
Για πολυ σπατουλα η μικρη
Στις ομορφιές της η Τζένη μας!
Σπεεέρα.
Kαι η πισω τρυπα πολυ ανοιχτη απορω γτ δεν την δινει!!