Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.923
- Πόντοι
- 11.146
...μαγκα μου αυτο ειναι προσβολα χοντρη , να ξερειςO Οντιν,ο μπάτσος του μπουρδελα
...μαγκα μου αυτο ειναι προσβολα χοντρη , να ξερειςO Οντιν,ο μπάτσος του μπουρδελα
Δε θα σε παίρνανε ρε,λόγω ύψους,μη γκρινιάζεις....μαγκα μου αυτο ειναι προσβολα χοντρη , να ξερεις
Μου έκλεψαν την ερώτηση!!! Μπράβο ρε κορίτσι είσαι αστέρι με την απάντηση που έδωσες!!!Ναι αν μ αρέσουν
Μπορεί τα δικά σου να έχουν γεύση λακερδα και να μην της αρεσουνΜου έκλεψαν την ερώτηση!!! Μπράβο ρε κορίτσι είσαι αστέρι με την απάντηση που έδωσες!!!
Όχι ρε τι λακέρδα... Χαχαχαχα... Θα τρώω 3 μέρες πριν αμβροσία και θα πίνω νέκταρ!!!Μπορεί τα δικά σου να έχουν γεύση λακερδα και να μην της αρεσουν
Σκασε με ανανά στο ραντεβουΌχι ρε τι λακέρδα... Χαχαχαχα... Θα τρώω 3 μέρες πριν αμβροσία και θα πίνω νέκταρ!!!
Πλέον θα το αλλάξουμε σε τσοςμπα...μαγκα μου αυτο ειναι προσβολα χοντρη , να ξερεις
ΤσεοςΠλέον θα το αλλάξουμε σε τσοςμπα
....δν ειναι προβλημα υψους αλλα προβλημα ορασης!Δε θα σε παίρνανε ρε,λόγω ύψους,μη γκρινιάζεις.
Σταματα είσαι τυχερός σε άλλα,καταλαβαίνεις τελευταίος τη βροχή.....δν ειναι προβλημα υψους αλλα προβλημα ορασης!
Τα ματια μου ειναι πολυ κοντα στο εδαφος.......
Το site αποφάσισε...κοιτα κοριτσαρε, δν ειναι δικη μου δουλεια το τι πρεπει κ τι δν πρεπει στο φορουμ. Απλα μου φανηκε παραταιρο να ανοιξεις καινουριο νημα ενω θα μπορουσες να κανεις αναρτηση της διαθεσιμοτητας στο νημα του γραφειου που συνεργαζεσαι!
Συνηθως οι ανεξαρτητες ανοιγουν δικα τους νηματα γτ δεν εχουν που αλλου να δωσουν πληροφοριες-διαθεσιμοτητα κτλ.
μαζι με ΘεοO Οντιν,ο μπάτσος του μπουρδελα
Αστερακια μου γλυκα Καλη εβδομαδα να μου εχετε Απο Αυριο Διαθεσιμη και ωρα 18Ζουμερα φιλακια απο το Δεσποινακι σας
Καλε καλημερα δεν θελω Αυτο να γυνει.χαχαχα προσεχουμε για να εχουμεΠαναγιά μου θα σκοτωθούμε!
ερωτευσιμος!!!!
Καλησπέρα μωράκια μου σήμερα από τις 6.30-7 μαζί σας φιλια πολλά σας περιμένω για τρέλες
Χαχαχερωτευσιμος!!!!