Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.153
- Πόντοι
- 2.256
εχω μερες να ζητησωΠολλά θές! Ἄκουσε κεῖ κάθε μέρα κῶλο!
Πάντα!
εχω μερες να ζητησωΠολλά θές! Ἄκουσε κεῖ κάθε μέρα κῶλο!
Πάντα!
εχω μερες να ζητησω
εεε ναι!ψεματα δεν λεμεΝά ζητήσης ναί, ἔχεις μέρες... Ἀλλά τὸ θές κάθε μέρα!
Η κοπελα είναι ειληκρινης !Μονο για τους ομορφους ? δηλαδη η ασχημοι στο πηγαδι κατουρησαν
Εν τω μεταξύ στην Αραπιά πριν παντρευτούν δίνουν μόνο την πίσω πόρτα και κρατάνε λόγω παρθενιάς το μουνί για τον γαμπρό.
Σε λάθος χώρα γεννηθήκαμε ...
Μονο για τους ομορφους ? δηλαδη η ασχημοι στο πηγαδι κατουρησαν
Με εσάς εδώ μέσα δεν μπορούμε να γράψουμε τίποταΗ κοπελα είναι ειληκρινης !
Αν εισαι όμορφος μοντελο, ζεν πρεμιε ηθοποιός, επαγγελματιας αθλητης, κλπ εισαι welcomed
Οι ασχημοι φολα!
Καλησπέρα αγορίνες μου σημερα από 6.30 διαθέσιμη για τους όμορφους καυλιαρηδες μου
Ρε τους αλητες σα δε ντρεπονταιΜε εσάς εδώ μέσα δεν μπορούμε να γράψουμε τίποτα
Με εσάς εδώ μέσα δεν μπορούμε να γράψουμε τίποτα
Eλα μην κανεις ετσι , ουτε να σε πειραξουμε δεν μπορουμε κουκλα!Με εσάς εδώ μέσα δεν μπορούμε να γράψουμε τίποτα
Δικαιωμα σου οκ δεν πειράζει... έχεις ωραία μεγάλα μουνόχειλα για γλυφομούνι όμως... ελπίζω αυτό να το δέχεσαι!!!και να γκαβλωνεις περισσότερο!!!Giati den dinw apla agaph
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κακο ειναι να σε εχω σουζα αστερι μουΤο γουσταρο τρελαΣπυρο κωλο ηθελες κωλο ηθρε χαχαχαΟύτε εγώ σε μπορώ, όλο έτσι με έχεις....
Όμορφοι καυλιαρηδες? Στο μπουρδελα είσαι παιδακι μου.Καλησπέρα αγορίνες μου σημερα από 6.30 διαθέσιμη για τους όμορφους καυλιαρηδες μου
Τυχερος ο γαμπροςΤην κρατά για το γαμπρό...
Κακο ειναι να σε εχω σουζα αστερι μουΤο γουσταρο τρελαΣπυρο κωλο ηθελες κωλο ηθρε χαχαχα
Οπως θελεις αστερι μου δεν χαλαω χατιρη εγωΜπορείς να φέρεις, αυτό το outfit, for next time..?
Ennoeitai mwro mou to kalutero mou einaiΔικαιωμα σου οκ δεν πειράζει... έχεις ωραία μεγάλα μουνόχειλα για γλυφομούνι όμως... ελπίζω αυτό να το δέχεσαι!!!και να γκαβλωνεις περισσότερο!!!
Με εσάς εδώ μέσα δεν μπορούμε να γράψουμε τίποτα
Χαχαχ βάλε με μωρό μουΜανάρι μου.
Θα σε βάλω στο άλογο να πάμε βόλτα ...