ΔανάηMagic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2024
- Like
- 5.220
Συνήθως τρελαίνονται όταν τον ρουφάωΤί λές κοπέλα μου;! Θά μᾶς τρελάνης!
Συνήθως τρελαίνονται όταν τον ρουφάωΤί λές κοπέλα μου;! Θά μᾶς τρελάνης!
ΕπιβεβαιώνωΣυνήθως τρελαίνονται όταν τον ρουφάω
Aνεβασρ λίγο την κολοτρυπα σουΣυνήθως τρελαίνονται όταν τον ρουφάω
Χαριτωμενα πατουσακια.Τι γίνεται καυλακια χαθήκαμε
Όσες το ζητάτε επιτακτικά, πρέπει να σας το χρεώνουμε +20Φρουτάκια παρακαλώ από σήμερα και λιγότερο τσιγάρο
Θέλω να τα καταπιώ όλααααα
Χαχαχαχα
Τα δικά σου είναι μέλι....μέλιιιιιιιιιιιιιΌσες το ζητάτε επιτακτικά, πρέπει να σας το χρεώνουμε +20
Το μυστικό? Δεκάλεπτο βουτηγμα σε ένα βαζάκι μέλι μισή ώρα πριν το ραντεβούΤα δικά σου είναι μέλι....μέλιιιιιιιιιιιιι
Θα σου φέρω μέλι από korio να είναι πιο γλυκά.....Το μυστικό? Δεκάλεπτο βουτηγμα σε ένα βαζάκι μέλι μισή ώρα πριν το ραντεβού
Το ακριβοτερο θέλωΘα σου φέρω μέλι από korio να είναι πιο γλυκά.....
Bio παιδί μου, εχω μέλισσεςΤο ακριβοτερο θέλω
Δυνατή στο κρεβάτι με προίκαBio παιδί μου, εχω μέλισσες
Εεεε...Μωρο μου δικιο εχει χαχαχα +20 τα φρουτακιαΤα δικά σου είναι μέλι....μέλιιιιιιιιιιιιι
Φρουτάκια παρακαλώ από σήμερα και λιγότερο τσιγάρο
Θέλω να τα καταπιώ όλααααα
Χαχαχαχα
Με αυτά τα φρουτάκια ρε φίλε θες μισό πακέτο μαλμπουρα στο μισάωρο και ένα φραπέ σχετο
ΚαιΣυνήθως τρελαίνονται όταν τον ρουφάω
Αγάπη δεν το ζητώ είναι,στο μενού μου και το κάνω καλά(από λόγια δικά σας παντα)Όσες το ζητάτε επιτακτικά, πρέπει να σας το χρεώνουμε +20
Κανόνισε εσύ να φτιάξεις ίντριγκες εδώ μέσα και δεν θέλω τέτοιαΆντε να μας τρελάνεις
Η καλύτερη απ’ όλες τους πρέπει να είσαι…
Δηλώνει και παρθένα από κωλο μια φορά τον μήνα ..Δυνατή στο κρεβάτι με προίκα
Ομολογώ@ΔανάηMagic πως γίνεται ρε καβλα να μας κάνεις πέτρα μόνο που διαβάζουμε να γράφεις κάτι?
Έκφυλο και βρώμικα άγριο ξέσκισμα γουστάρεις πιστευω και έχεις μπει ψηλά στη λίστα μωρό μου