hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.868
- Πόντοι
- 12.896
Τί μᾶς κάνεις! Πόσο μᾶς καυλώνεις!
Κάθε καυλωμενος πουτσος είναι ελπίδα για την ανθρωπότηταΤί μᾶς κάνεις! Πόσο μᾶς καυλώνεις!
καλησπερα αστερακια μου και σημερα διαθεσιμη για σας ωρες 19μ.μ.Θελω δυνατους παικτες και σημερα καλα μου παιδακια
Σου εχω και καλυτερη φοντο αστερι μου χαχαχα αλλα θα την ανεβασω λεω ποιο μεταἌλλη ἀπό 'δῶ βάλθηκε νά μέ καυλώση μέχρι τρέλας! Πάει! Δέ θά βγάλω τὴν ἡμέρα!
Έφαγες καλά βλέπω! Το παλικάρι στο καθρέφτη καλός φενεται....καλησπερα αστερακια μου και σημερα διαθεσιμη για σας ωρες 19μ.μ.Θελω δυνατους παικτες και σημερα καλα μου παιδακια
ωραια βυζια και ωραια μουνοχειλα εχεις!!!
Να πω την αληθεια μωρο μου πολυ καλος παικτης.Έφαγες καλά βλέπω! Το παλικάρι στο καθρέφτη καλός φενεται....
Έφαγες καλά βλέπω! Το παλικάρι στο καθρέφτη καλός φενεται....
Να πω την αληθεια μωρο μου πολυ καλος παικτης.
Ακομα το σκεφτομαι
Τι είπες Χορνυ μού έχεις καυλες?Ποιοί σεναριογράφοι καί πράσινα ἄλογα! Ἐσεῖς μέ αὐτά ποὺ γράφετε, γράφετε τό δικό σας σενάριο....
Τι είπες Χορνυ μού έχεις καυλες?
Μαλο εχει μωροΤι είπες Χορνυ μού έχεις καυλες?
Μαλο εχει μωροΤι είπες Χορνυ μού έχεις καυλες?
Και Ατακτο ειναι το κοριτση μουἘσύ τί λές, δηλ;! Ἄτακτο κορίτσι!
Μαλο εχει μωρο
Και Ατακτο ειναι το κοριτση μου
Και ναζιαρικο
Από καυλες έχουμε όλοι...!Μωρό δέν ἔχω! Καύλες σίγουρα ἔχω....
Ἄ ναί εἶναι καί ναζιάρα;
Και ο τίτλος είναιΠοιοί σεναριογράφοι καί πράσινα ἄλογα! Ἐσεῖς μέ αὐτά ποὺ γράφετε, γράφετε τό δικό σας σενάριο....
Δε χρειάζονται ίντριγκες όλες είστε ξεχωριστές και δε χρειάζεται να παρεξηγείται καμία σας όταν γράφουμε κάτι καλό για κάποια άλλη εδώ . Όλοι ξέρουμε τι αξίζετε η καθεμία σας και το έχετε αποδείξει στον αγώνα σας ξεχωριστά …Κανόνισε εσύ να φτιάξεις ίντριγκες εδώ μέσα και δεν θέλω τέτοια
Όλες ειμαστε ξεχωριστές
Κάθε μία μοναδική και ιδιαίτερη
Είμαστε οι Hot καυλομούναροι του Μάγου
Εμάς επιλέγετε να σας κάνουμε τα γούστα σας
Και επειδη είμαστε καυλιαρες γουστάρουμε να γαμιομαστε και φυσικά να μας τα ακουμπάτε....
Γιατί έτσι είναι τα πράγματα αγόρι καυλιαρικο
Έχω ξεκινήσει εκπαίδευση για μεγαλύτερα.....Αλλά το "μικρά μεγέθη" είναι μαχαιριά στη καρδιά
Χαχαχαχα παραπονιαρηΚαμία ίντριγκα δεν θέλω…
Κι ας μας άφησες στο "διαβαστηκε"