Ilove anal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 705
- Πόντοι
- 361
Όπα αγνό φαίνομαιΈφαγες καλά βλέπω! Το παλικάρι στο καθρέφτη καλός φενεται....
Όπα αγνό φαίνομαιΈφαγες καλά βλέπω! Το παλικάρι στο καθρέφτη καλός φενεται....
Δλδ όσοι κάναμε μαζί σου μας λες τώρα μικροτσουτσουνους ; Για να καταλάβω …Έχω ξεκινήσει εκπαίδευση για μεγαλύτερα.....
ΟχιιιιιΔλδ όσοι κάναμε μαζί σου μας λες τώρα μικροτσουτσουνους ; Για να καταλάβω …
Γιατί αυτό κατάλαβα όπως το πες γράφεις ότι πας μόνο με μικρά μεγέθηΟχιιιιι
αλλά άμα δεις τι μου στέλνουν Θα καταλάβεις γιατί το λέω
Χαχαχα
Anavase ligo tin kolara souΟχιιιιι
αλλά άμα δεις τι μου στέλνουν Θα καταλάβεις γιατί το λέω
Χαχαχα
Πότε έδωσε δικαιώματα η Σοφία για να την χαρακτηρίσεις άτακτη?Ἄτακτο κορίτσι!
..Πότε έδωσε δικαιώματα η Σοφία για να την χαρακτηρίσεις άτακτη?
Αστερι μου.....Εισαι καυλαρηςΌπα αγνό φαίνομαι
Αχ δεν μπορώ θα κολάσω το αγόρι που έχω δίπλα μου και δεν πρέπειAnavase ligo tin kolara sou
Όχι καυλα μου!Γιατί αυτό κατάλαβα όπως το πες γράφεις ότι πας μόνο με μικρά μεγέθη
Ούτε καν πρωτοβουλία δεν περνώ σε ραντεβού σκέψου! Περιμένω τον πρίγκιπα να κανει....Πότε έδωσε δικαιώματα η Σοφία για να την χαρακτηρίσεις άτακτη?
Θέλει να τον βουτήξει μέσα στο μέλι από το korio..Ούτε καν πρωτοβουλία δεν περνώ σε ραντεβού σκέψου! Περιμένω τον πρίγκιπα να κανει....
Θα σου φέρω και εσένα.... αν και εσύ θέλεις μόνο Κωλο...Θέλει να τον βουτήξει μέσα στο μέλι από το korio..
Μην κουβαλάς αδικα.... θα το ξεχάσω μόλις δω τον κωλο σουΘα σου φέρω και εσένα.... αν και εσύ θέλεις μόνο Κωλο...
Μωρέ καλά λες ,θα το βάζω και εγώ τα αγόρια, αφού μου αρέσει να γλείφω! Τώρα αν πάω 200 κιλά καλή καρδιά....Τώρα που το σκέφτομαι,λίγο μέλι πάνω στις βυζαρες σου ΔΕΝ είναι κακή ιδέα
Μπα τα χόρτα είναι επικίνδυνα...Να προσέχετε με το μέλι από εκείνα τα μέρη…
Μπα τα χόρτα είναι επικίνδυνα...
Ανατριχιλα αυτό το θεϊκό κορμί σου σηκώνει το καυλι αρρώστιακαλό μήνα σε όλους❤❤! Με το καλο να μου μπει σήμερα.....