hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.682
- Πόντοι
- 12.896
Ετσι και το σεναριο το κλουβι με την καυλιαρα Αστινομικηνα με την στολη μουΤι λες αστερι μου.
Ετσι και το σεναριο το κλουβι με την καυλιαρα Αστινομικηνα με την στολη μουΤι λες αστερι μου.
Κάτι μου λέει οι ηθοποιοί θα αυτοσχεδιάσουν και θα τα γαμησουν ολαΕτσι και το σεναριο το κλουβι με την καυλιαρα Αστινομικηνα με την στολη μουΤι λες αστερι μου.
Θέλω να σας περιποιηθω όπως σας αξίζει και μου λείψατε κιόλας αγόρια καυλιαρικαΜας κακομαθαίνεις αρχαία Ελληνίδα θεά
ΠοτέΈτσι μη μας ξεχνάς…
Λες χαχαχα.....Κάτι μου λέει οι ηθοποιοί θα αυτοσχεδιάσουν και θα τα γαμησουν ολα
Και εμάς μας έλειψες …Ποτέ
Μου λείψατεεεε
Εσύ άλλο που δεν θες...Λες χαχαχα.....
Οντος
Εεεε....Κρυβε λογια χαχαχα...Εσύ άλλο που δεν θες...
Να κάνεις τα δικά σου
Λες χαχαχα.....
Οντως
@despoinamagicmilf αυτόν ειδικά να τον μαστιγώσεις βάναυσαΓι' αὐτό ἔβαλα τὴν ταινία, "Τό κλουβί μέ τὶς τρελές". Αὐτοσχεδιασμός δέν ὑπάρχει. Ὑπάρχει ὅμως χάος
Αυτο ειναι το καλο σε ολο αστερι μου.Να μην υπαρχει αυτοσχεδιασμος αλλα να σου βγενει ολοι η τρελα και το χαος μαζι..Γι' αὐτό ἔβαλα τὴν ταινία, "Τό κλουβί μέ τὶς τρελές". Αὐτοσχεδιασμός δέν ὑπάρχει. Ὑπάρχει ὅμως χάος
Θα το σκεφτω την θα τον κανω αστερι μου@despoinamagicmilf αυτόν ειδικά να τον μαστιγώσεις βάναυσα
Λεω για την ωρα σαν τρελη που ειμαι να του δειξω την κανο με το μαστιγιο μου και μετα θα δειξω το κλουβι με τις τρελες σε νεα.εκδοσεις..χαχαχαΘα το σκεφτω την θα τον κανω αστερι μου
Να τον κάνεις ίδιο με τα προφυλακτικά με ραβδώσεις...Λεω για την ωρα σαν τρελη που ειμαι να του δειξω την κανο με το μαστιγιο μου και μετα θα δειξω το κλουβι με τις τρελες σε νεα.εκδοσεις..χαχαχα
Μμμ....Ποσο σε γουσταρω εσενα...Μου δινεις τρελες ιδέεςΝα τον κάνεις ίδιο με τα προφυλακτικά με ραβδώσεις...
Θα βγούμε όλοι κερδισμένοι εσύ σεναριογράφος εμείς ηθοποιοίΚάτι μου λέει οι ηθοποιοί θα αυτοσχεδιάσουν και θα τα γαμησουν ολα
Την @despoinamagicmilf θα κλέψει ρε φίλε..ποιος γαμαει τις ιδέεςΘα βγούμε όλοι κερδισμένοι εσύ σεναριογράφος εμείς ηθοποιοί
Υ.Γ μην μας πάρει χαμπάρι ο σιρινακης μόνο και μας κλέψει της ιδέες
Όχι δεν θα το αφήσουμε αυτό πρωτα θα την κλέψουμε εμείςΤην @despoinamagicmilf θα κλέψει ρε φίλε..ποιος γαμαει τις ιδέες