despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 9.595
Σε ευχαριστω πολυ αστερακι μου γλυκο.Ειχα και πολυ καλο φωτογραφο ομως να τα λεμε και αυταΠάρα πολύ σέξι οι φωτογραφίες σου Δέσποινα...
Σε ευχαριστω πολυ αστερακι μου γλυκο.Ειχα και πολυ καλο φωτογραφο ομως να τα λεμε και αυταΠάρα πολύ σέξι οι φωτογραφίες σου Δέσποινα...
Οκ.μωρο μουΧαχαχα τρελή καυλιάρα κρυβε λόγια μην μας πάρουν χαμπάρι
Από Τετάρτη εγώ καυλιαρικα αγόρια!!!@ΔανάηMagic εσύ που θα είσαι σήμερα;
Ω ρε ένας μουναρος με μια κωλαραΣπυρο μου που εισαι σε ψαχνουμε
Παμε για δυνατους παικτες αστερακια μου γλυκα
Μπράβο για την υπέροχη κωλαρα σου ..Σπυρο μου που εισαι σε ψαχνουμε
Παμε για δυνατους παικτες αστερακια μου γλυκα
Ευχαριστώ φίλε μουΜπράβο για την υπέροχη κωλαρα σου ..
Και στον συναγωνιστή ένα μπράβο που σου έβγαλε φωτογραφίες για να καταλάβουμε πόσο καυλιάρα είσαι ...
Σε ευχαριστω πολυ αστερακι μου γλυκο. Θελω να μου εισαστε καλα για να περναμε καλα παρεουλαΜπράβο για την υπέροχη κωλαρα σου ..
Και στον συναγωνιστή ένα μπράβο που σου έβγαλε φωτογραφίες για να καταλάβουμε πόσο καυλιάρα είσαι ...
Αστερι μου μαλο θα εισαι ο φωτογραφος μου απο εδω και περα και την επομενη φορα και βιντεακι που εχουμε πειΕυχαριστώ φίλε μου
Θέλω να γράψω το σενάριοΑστερι μου μαλο θα εισαι ο φωτογραφος μου απο εδω και περα και την επομενη φορα και βιντεακι που εχουμε πει
Μμμ...Γιατι οχι καλο δεχουμενες η προτασηςΘέλω να γράψω το σενάριο
Αστερι μου μαλο θα εισαι ο φωτογραφος μου απο εδω και περα και την επομενη φορα και βιντεακι που εχουμε πει
Ζητά κωλο ....Προσωπικές πελατειακές σχέσεις! Ἀπαράδεκτα πράγματα!
Να μας γράφει το σενάριο ο φίλος μας και να του το στείλουμε σε βίντεο εμείς πολύ μαρεσειΜμμ...Γιατι οχι καλο δεχουμενες η προτασης
Το βιντεάκι θα είναι στο κλουβί μωρόΑστερι μου μαλο θα εισαι ο φωτογραφος μου απο εδω και περα και την επομενη φορα και βιντεακι που εχουμε πει
Φρουτάκια παρακαλώ από σήμερα και λιγότερο τσιγάρο
Θέλω να τα καταπιώ όλααααα
Χαχαχαχα
Ετσι και το σεναριο το κλουβι με την καυλιαρα Αστινομικηνα με την στολη μουΤι λες αστερι μου.Να μας γράφει το σενάριο ο φίλος μας και να του το στείλουμε σε βίντεο εμείς πολύ μαρεσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το βιντεάκι θα είναι στο κλουβί μωρό
Ετσι και το σεναριο το κλουβι με την καυλιαρα Αστινομικηνα με την στολη μουΤι λες αστερι μου.