magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 50.257
Και κάπως έτσι αφήνεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο ψυγείο ……..καλό μήνα σε όλους❤❤! Με το καλο να μου μπει σήμερα.....
Κι εγώ αυτό αναρωτήθηκα!!!Ο φίλος μου ο Σπύρος που είναι? Ελπίζω καπου όμορφα διακοπές! @Spiros_73 έλα πάρε με από δώ.....
Μπορεί να ήταν το βλέμμα του καρφωμένο στο επίμαχο σημείο για ώρα, όπου υπνωτηθηκε και τώρα είναι σε ένα ταξίδι του μυαλού... σε μια νιρβάνα... θα θέλει ένα σοκ να ξυπνήσει. ας βάλει και κάποια άλλη ένα κωλο για τον φίλο μας μην χαθεί στην νιρβάνα του και δεν υπάρχει επιστροφή μετά.... βιαστείτε κοπέλες... το χάνουμε το παιδιΚι εγώ αυτό αναρωτήθηκα!!!
Μόστραρες την κωλαρα σου και ο @Spiros_73 άφαντος???
Περίεργο, κάτι συμβαίνει…
Απο πισω ετσι?καλό μήνα σε όλους❤❤! Με το καλο να μου μπει σήμερα.....
Τα θελει ομως η κωλαρα σου και σεναΕίμαι Αθώα! Με προκαλεί Χορνυ μού
Που εισαι?να ρθουμε να σε παρουμε!Ο φίλος μου ο Σπύρος που είναι? Ελπίζω καπου όμορφα διακοπές! @Spiros_73 έλα πάρε με από δώ.....
Εντάξει έλα εσύ να με πάρεις @james034 ωραίος άντρας είσαι, κάνεις καλό σεξ όπως μου αρέσει...το μόνο κακο είσαι Σκορπιός...Κι εγώ αυτό αναρωτήθηκα!!!
Μόστραρες την κωλαρα σου και ο @Spiros_73 άφαντος???
Περίεργο, κάτι συμβαίνει…
BillΠου εισαι?να ρθουμε να σε παρουμε!
Ερχομαστε
Για ταύρους έχεις θέμα ;Εντάξει έλα εσύ να με πάρεις @james034 ωραίος άντρας είσαι, κάνεις καλό σεξ όπως μου αρέσει...το μόνο κακο είσαι Σκορπιός...
Είμαι Ταύρος αρα δεν μπορώ να πω κακία κουβέντα!Για ταύρους έχεις θέμα ;
Για κριους;Είμαι Ταύρος αρα δεν μπορώ να πω κακία κουβέντα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χάσαμε και το @james034 τώρα...
Πολύ ωραίες φωτοΣπυρο μου που εισαι σε ψαχνουμε
Παμε για δυνατους παικτες αστερακια μου γλυκα
Και ποιος τη τραβιξε μωρο μου.Πολύ ωραίες φωτο
Πάρα πολύ σέξι οι φωτογραφίες σου Δέσποινα...Σπυρο μου που εισαι σε ψαχνουμε
Παμε για δυνατους παικτες αστερακια μου γλυκα