koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.457
- Πόντοι
- 3.446
θα μπορούσες βέβαια να πας να κάνεις μια εμφυτευσούλα...όπως οι άντρες στο κεφάλι...εσυ να κάνεις στο μουνάκι σου!!
θα μπορούσες βέβαια να πας να κάνεις μια εμφυτευσούλα...όπως οι άντρες στο κεφάλι...εσυ να κάνεις στο μουνάκι σου!!
Μήπως ήθελες ρομαντισμό και του πέσαν τα μαλλιά με την κωλαρα σου???Έχω δει έναν που έβαλε, 4000 τζάμπα, πέσανε πάλι η τρίχες...
Εσύ έβαλες την κωλαρα σου φόρα παρτίδα??Πεστα ρε μωρο μου
Τίποτα, να αερίζεται γιατί είναι πολύ hot!!Και από κάτω?
καλά, δεν θα πέσανε και αμέσως... (του γνωστού σου)Έχω δει έναν που έβαλε, 4000 τζάμπα, πέσανε πάλι η τρίχες...
Να ζωγραφίσω κανένα σχέδιο από αυτά που έβαλε ο φίλος Koskam για μερακλήδες ?καλά, δεν θα πέσανε αμέσως...
βάλε εσύ, ειδοποίαμε....και θα έρθω άμεσα! Θα προλάβω πριν πέσουν θέλω να πιστεύω!
άντε ντάξει, δέχομαι...Να ζωγραφίσω κανένα σχέδιο από αυτά που έβαλε ο φίλος Koskam για μερακλήδες ?
Μήπως ήθελες ρομαντισμό και του
Αααα...Εκανα και αυτο...ποποΜήπως ήθελες ρομαντισμό και του πέσαν τα μαλλιά με την κωλαρα σου???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ έβαλες την κωλαρα σου φόρα παρτίδα??
Ωχ αμάν ζαλίζομαι ξαφνικά τι έπαθα;;Καλημερα Αστερακια μου απο αυριο διαθεσιμη απο της 18μ.μ
Να και η νοσοκομα σας ετοιμη να δεχτει τα επειγοντα περιπτωσηχαχαχα..
Πεσμου που εισαι και θα ερθει η νοσοκομα σας αγορακι μου γλυκοΩχ αμάν ζαλίζομαι ξαφνικά τι έπαθα;;
Γρήγορα μια νοσοκόμα!!!
Είμαι σπίτι στο κρεβάτι γυμνός με κονπρεσες γιατί δεν μας πέφτειΠεσμου που εισαι και θα ερθει η νοσοκομα σας αγορακι μου γλυκο
Γιατι να σου πεσει καλε πρεπει να ανεβει η νοσοκομα σου επανω για να νιωσει καλυτερα αστερι μουΕίμαι σπίτι στο κρεβάτι γυμνός με κονπρεσες γιατί δεν μας πέφτει
Να προσέχει όμως που θα κάτσει η νοσοκόμα γιατί μπορεί να έχουμε μεγάλη άνοδος θερμοκρασίας και να γίνει πανικός!!Γιατι να σου πεσει καλε πρεπει να ανεβει η νοσοκομα σου επανω για να νιωσει καλυτερα αστερι μου
Αυτο ειναι καλο για το Αστενης μου γιατι θα νιωσω ποσο θερμοκρασια εχει εκεινη την ωρα και θα του την σβησω...Να προσέχει όμως που θα κάτσει η νοσοκόμα γιατί μπορεί να έχουμε μεγάλη άνοδος θερμοκρασίας και να γίνει πανικός!!
Να προσέχεις όμως στο τέλος βλέπω να σου δίνω εγώ αντιβίωση αντί για εσέναΑυτο ειναι καλο για το Αστενης μου γιατι θα νιωσω ποσο θερμοκρασια εχει εκεινη την ωρα και θα του την σβησω...
Και ας γινει και πανικο το εχουμε αστερι και αυτο
Μαλο θα την χριαστη εσυ μωρακιΝα προσέχεις όμως στο τέλος βλέπω να σου δίνω εγώ αντιβίωση αντί για εσένα
Ώρα και μέρος πες μου!Μαλο θα την χριαστη εσυ μωρακι
Αααα....Μαλο αυτο θα το κανεις εσυ μεσω γραφειου αστερι μου.Ώρα και μέρος πες μου!
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια μωράκι!
Εντάξει αστέρι μου!Αααα....Μαλο αυτο θα το κανεις εσυ μεσω γραφειου αστερι μου.
Παρε τηλ.και κλησεμαι και τα λεμε αστερι μου