Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 46.722
Ξέρεις ότι έχω και άλλα ταλένταΒυζάρες και χιουμοράκι..![]()
Ξέρεις ότι έχω και άλλα ταλένταΒυζάρες και χιουμοράκι..![]()
Και έλεγα και εγώ έπιασε φωτιά μεγάλη δεν θα εμφανιστεί η βυζοφωτιαΚαλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Δευτέρα διαθέσιμη από τής 18:00.❤ Ευτυχώς έχουμε κάποιο βάρος και δεν μας περνει ο αέρας σήμερα...
Φωτιά σκέτη η σοφία...Και έλεγα και εγώ έπιασε φωτιά μεγάλη δεν θα εμφανιστεί η βυζοφωτια![]()
ΒυζουβιοςΚαι έλεγα και εγώ έπιασε φωτιά μεγάλη δεν θα εμφανιστεί η βυζοφωτια![]()
Μιλά μας και μη μας αγαπάς ….Ξέρεις ότι έχω και άλλα ταλέντα
Αντε ρε μωρακι μου μας ελειψες και Αρωστησαμε ολοι μαςΚαλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Δευτέρα διαθέσιμη από τής 18:00.❤ Ευτυχώς έχουμε κάποιο βάρος και δεν μας περνει ο αέρας σήμερα...
Ότι πιο σωστό διαβασα
και σορτσακια
Και από κάτω?
Και εσύ σωστός για άλλη μια φορά..και σορτσακια![]()
Βυζάρες, νυχάρες και χιουμοράκι..![]()
Μου έκανα edit!Για τα νύχια ούτε κουβέντα! Εντάξειιιιιιιιιιιιιιιιιι
Την γλώσσα μου ???Μου έκανα edit!
![]()
'Οσα(βυζια) δε παιρνει ο ανεμος'Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Δευτέρα διαθέσιμη από τής 18:00.❤ Ευτυχώς έχουμε κάποιο βάρος και δεν μας περνει ο αέρας σήμερα...
Για εμάς από Θεσσαλονίκη …τα χέρια …μας προβληματίζουν !!!Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Δευτέρα διαθέσιμη από τής 18:00.❤ Ευτυχώς έχουμε κάποιο βάρος και δεν μας περνει ο αέρας σήμερα...
Δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα για εσάς από Θεσσαλονίκη! Τουλάχιστον από απόσταση....Για εμάς από Θεσσαλονίκη …τα χέρια …μας προβληματίζουν !!!