papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.424
- Πόντοι
- 27.261
ααα εσυ φαινεσαι καθαρη τζιντζερΚαυλες μην γκρινιάζετε γίνεστε ασεξουαλ
Μόνο σεξ χιούμορ και μέλι
ααα εσυ φαινεσαι καθαρη τζιντζερΚαυλες μην γκρινιάζετε γίνεστε ασεξουαλ
φιλε δε μπορω να θυμιθω! ελειπα εκτος ελλαδας 9 χρονια. εγω τη γνωρισα εκτος γραφειων μου την πασαρε φιλος απο γραφειο μοντελινγκ....Σε ποιο ήταν πριν;
Γτ κρύβεις την μουναρα σου...?Καυλες μην γκρινιάζετε γίνεστε ασεξουαλ
Ετσι να σε παιδεύω....Μη κρυβεις τη μουναρα σου
Γτ κρύβεις την μουναρα σου...?
Τώρα καλύτερα??Μη κρυβεις τη μουναρα σου
Μη κρυβεις τη μουναρα σου
Ναιιιι όλα να ναι "κάγκελο"!Θες να μας κρατήσεις αυπνους ρε καύλα;
Καύλα μην τα κάνεις αυτά, μας καυλωνεις απεριοριστα!!Καυλες μην γκρινιάζετε γίνεστε ασεξουαλ
ωραιο μουνοχειλα εχεις και εσυ...για γλυψιμο!!!!
Ετσι σας θελω Αστερακια μου για αγρια ξεσκισματα και δυνατους παικτεςΕίσαι πολύ κάβλα και για τα πιο άγρια ξεσκίσματα.
Θέλω να τον καρφώσω, να βάλω ένα βαθύ τριποντοΤώρα καλύτερα??
Σεξυ καλημέρα όμορφη μουΤην καλημερα μου στα ομορφα αστερακια μου και απο εβδομαδα εχρομαι δυναμικα με δυνατους παικτες να βλεπω
Καλημερα Αστερακι μου γλυκο και σε σεναΣεξυ καλημέρα όμορφη μου
καποιος σ ανοιξε και τις 2 τρυπουλες σου καλα....τελειες και οι 2!Τώρα καλύτερα??
Πεντάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!5 αδα!
Ούτε μπάσκετ σε γειτονιά δεν παίζεις ! Αν γίνει κάνα ατύχημα δεν έχεις αλλαγή???
Θα σε δούμε στα κανάλια από βδομάδα λοιπόν! Θα γίνεις famous!Το επόμενο που μου μένει να κάνω αν δεν την δω και την άλλη εβδομάδα, είναι να βγω στα κανάλια και να κλαίω όπως έκανε η Ρούλα Βροχοπούλου
Much better.Τώρα καλύτερα??
Βυζάρες, νυχάρες και χιουμοράκι..Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Δευτέρα διαθέσιμη από τής 18:00.❤ Ευτυχώς έχουμε κάποιο βάρος και δεν μας περνει ο αέρας σήμερα...
Ξέρεις ότι έχω και άλλα ταλένταΒυζάρες και χιουμοράκι..