Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.696
Για τα νύχια ούτε κουβέντα! Εντάξειιιιιιιιιιιιιιιιιι
Και έλεγα και εγώ έπιασε φωτιά μεγάλη δεν θα εμφανιστεί η βυζοφωτιαΚαλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Δευτέρα διαθέσιμη από τής 18:00.❤ Ευτυχώς έχουμε κάποιο βάρος και δεν μας περνει ο αέρας σήμερα...
Φωτιά σκέτη η σοφία...Και έλεγα και εγώ έπιασε φωτιά μεγάλη δεν θα εμφανιστεί η βυζοφωτια
ΒυζουβιοςΚαι έλεγα και εγώ έπιασε φωτιά μεγάλη δεν θα εμφανιστεί η βυζοφωτια
Μιλά μας και μη μας αγαπάς ….Ξέρεις ότι έχω και άλλα ταλέντα
Αντε ρε μωρακι μου μας ελειψες και Αρωστησαμε ολοι μαςΣοφακι μου σε περιμενουμε κορμαρα μουΚαλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Δευτέρα διαθέσιμη από τής 18:00.❤ Ευτυχώς έχουμε κάποιο βάρος και δεν μας περνει ο αέρας σήμερα...
Ότι πιο σωστό διαβασα
και σορτσακια
Και από κάτω?
Και εσύ σωστός για άλλη μια φορά..και σορτσακια
Βυζάρες, νυχάρες και χιουμοράκι..
Μου έκανα edit!Για τα νύχια ούτε κουβέντα! Εντάξειιιιιιιιιιιιιιιιιι
Την γλώσσα μου ???Μου έκανα edit!
ειπε ο @Spiros_73 το σωστο!!Και από κάτω?
'Οσα(βυζια) δε παιρνει ο ανεμος'Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Δευτέρα διαθέσιμη από τής 18:00.❤ Ευτυχώς έχουμε κάποιο βάρος και δεν μας περνει ο αέρας σήμερα...
Για εμάς από Θεσσαλονίκη …τα χέρια …μας προβληματίζουν !!!Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Δευτέρα διαθέσιμη από τής 18:00.❤ Ευτυχώς έχουμε κάποιο βάρος και δεν μας περνει ο αέρας σήμερα...
Δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα για εσάς από Θεσσαλονίκη! Τουλάχιστον από απόσταση....Για εμάς από Θεσσαλονίκη …τα χέρια …μας προβληματίζουν !!!
Υπονοείς κάτι αστέρι όμορφο ;;Δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα για εσάς από Θεσσαλονίκη! Τουλάχιστον από απόσταση....