agelou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.108
- Πόντοι
- 201
Κ καλα του κανει.... Ετσι πρεπει!!!Το πνιγει το κουνελι
Κ καλα του κανει.... Ετσι πρεπει!!!Το πνιγει το κουνελι
Καλως ηρθες κ εσυ κουκλα εδω στην παρεα!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟ 14.00 ΜΕ ΤΟ @magicgirls.tv
Για αυτο σε λατρευω μΌτι θέλει το Δέσποινακι μου καλό
Για αυτο μωρο μου σε λατρευω.Ότι θέλει το Δέσποινακι μου καλό
Χτιπαει η καρδια μου δυνατα.Όπως καταλάβατε θα τα φτιάξω με την Δέσποινα...
Ετσι τιποτα δεν μου γλυτωνη εμενα μωρο μουΧαχαχαχαχαχ Σιγα μη σου γλυτωνε εσενα το κουνελι Καυλιαρα..... Το'πνιξες κ αυτο!!!! χαχαχαχα
Το επνιξα το κουνελακιΤο πνιγει το κουνελι
Χαχαχαχα Το ξερω καλα αυτο... Το εχω ζησει μαναρι μου κ γουσταρα πολυ.... αλλα τι να λεω απο εδω τωρα... μας ακουνε κιολας, γνωστοι κ αγνωστοι!!!Ετσι τιποτα δεν μου γλυτωνη εμενα μωρο μου
Χαχαχαχα Το ξερω καλα αυτο... Το εχω ζησει μαναρι μου κ γουσταρα πολυ.... αλλα τι να λεω απο εδω τωρα... μας ακουνε κιολας, γνωστοι κ αγνωστοι!!!
Πως μπουκωνεις τα κερασα?σα τσαπελες!!!!!Να πίνετε πολλά υγρά τώρα που έχει πολύ ζέστη και να τρώτε φρούτα...Πολλά φρούτα Αύριο διαθέσιμη από της 18:00
Μουνοζουμα.φουλ στους ηλεκτρολυτεςΤι προτιμάς?
Δεν το έχω καταλάβει καθόλου !!!!!!!!Μπορώ να στο έχω όρθιο κάθε μέρα .....
Πως μπουκωνεις τα κερασα?σα τσαπελες!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μουνοζουμα.φουλ στους ηλεκτρολυτες
επιτέλους ξαναχτυπήσες …. Να ήμουν το κερασάκι σου …Να πίνετε πολλά υγρά τώρα που έχει πολύ ζέστη και να τρώτε φρούτα...Πολλά φρούτα Αύριο διαθέσιμη από της 18:00
Σε ευχαριστώ καυλιαρα και τις 2 φορές πέρασα τέλειαΕπιστροφή στην βάση μωράκια διαθέσιμη σήμερα κ αύριο από της 4:00
Τέλειο το μαλλί!Επιστροφή στην βάση μωράκια διαθέσιμη σήμερα κ αύριο από της 4:00
Σου έστειλα βίντεο παρόμοιο με σαγιονάρα διχαλο-κάλτσα άσπρη απο μεσα....σωβρακο uomo by λαϊκή και αντί για κεράσια...να τρώω πατσά και να τρέχουν τα ζουμια στην θεοστρογγυλη κοιλιά γεμάτη τριχαΝα πίνετε πολλά υγρά τώρα που έχει πολύ ζέστη και να τρώτε φρούτα...Πολλά φρούτα Αύριο διαθέσιμη από της 18:00
Εγω τα τρία @Spiros_73 μού...@Sofia_Magic τι φρουτα να φαμε σημερα