hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.829
- Πόντοι
- 12.896
Άλλωστε αυτές που μάλωναν, δεν είναι καν στον Μάγο πλέον..
Όποια όμως στάθηκε Κυρια, συνεχίζει δυνατά..
.... και στα 4 ....
Άλλωστε αυτές που μάλωναν, δεν είναι καν στον Μάγο πλέον..
Όποια όμως στάθηκε Κυρια, συνεχίζει δυνατά..
.... και στα 4 ....
Μωρο τη κορμαρα εισαι εσυ.Έξαλλη είμαι όμως...
Οταν λεω εγω λαρα μου κωλαρα μου κατι ξερωΜε ρουχα.....
Μα έχει ΚΩΛΑΡΑ η Σοφία!!!!Οταν λεω εγω λαρα μου κωλαρα μου κατι ξερω
Ετσι αβριβως Αστερι μουΚαι τρελενομαι και εγω αυτη την κωλαραΜα έχει ΚΩΛΑΡΑ η Σοφία!!!!
Και ποιός δε θα τρελαίνεται...Ετσι αβριβως Αστερι μουΚαι τρελενομαι και εγω αυτη την κωλαρα
Πάμε για σχέση εμείς το βλέπω ,τόσα κομπλιμέντα ούτε άντρες, Δέσποινακι μου καλόΕτσι αβριβως Αστερι μουΚαι τρελενομαι και εγω αυτη την κωλαρα
Σοφία σε δίνουν οι δικοί σου;;;Πάμε για σχέση εμείς το βλέπω ,τόσα κομπλιμέντα ούτε άντρες, Δέσποινακι μου καλό
Καλά τι της έκανες στο κρεβάτι?Πάμε για σχέση εμείς το βλέπω ,τόσα κομπλιμέντα ούτε άντρες, Δέσποινακι μου καλό
Ναι, στην Δέσποινα!Σοφία σε δίνουν οι δικοί σου;;;
Αγαπη μου σου το εχω πει εισαι η θεαααα μου μωρο μουΣε γουσταρω τρελααααα..Εισαι σπαθη γυναικα και για μενα λεει παρα πολλα αυτο ομορφια μουΠάμε για σχέση εμείς το βλέπω ,τόσα κομπλιμέντα ούτε άντρες, Δέσποινακι μου καλό
και εχει και κωλαραΑγαπη μου σου το εχω πει εισαι η θεαααα μου μωρο μουΣε γουσταρω τρελααααα..Εισαι σπαθη γυναικα και για μενα λεει παρα πολλα αυτο ομορφια μου
Εεεε....Θα ντιθο γαμπρος και απο απο δω και προς..Καλά τι της έκανες στο κρεβάτι?
Ναι, στην Δέσποινα!
Που το πας αυτο ρε Σπιρο μου.και εχει και κωλαρα
ΑΧΧΧΧ Αυτα κανεις Καυλιαρα Γυναικα κ σχολοντας απο την δουλεια λεω να δροσιστω λιγο κ μετα μπαινω κ εδω κ βλεπω κ αυτο..... Ηρεμα ageloy λεω,, Ηρεμα!!!!!Καλημερα αστερακια μου παμε να ανεβασουμε θερμοκρασιες και σημερα.Δυνατα και σταθερα Διαθεσιμη απο 18μ.μ
Καυλιαρα, αλλά σπάσε λίγο ακόμα την μεσουλα σουΈξαλλη είμαι όμως...
Τα θέλει η κωλαρα σου!!Καλημερα αστερακια μου παμε να ανεβασουμε θερμοκρασιες και σημερα.Δυνατα και σταθερα Διαθεσιμη απο 18μ.μ
Κ βλεπω κ αυτο εδω απο την Σοφια κ λεω ....εδω ειμαστε ageloy.... Τα δυο αυτα κοριτσια εχουν τρομερη χημεια μεταξυ τους... Μαλλον ενα duo ειναι μονοδρομος..... Δεσποινα εσυ με ξερεις απο κοντα κ την τρελλα μου!!! Την μια μερα μιλαμε.... Την επομενη '''παιζουμε''' με τα παιχνιδια μας.....Έξαλλη είμαι όμως...
Μόνο φράουλες !!Σαντιγι!!Και από πάνω σου !!Εγω τα τρία @Spiros_73 μού...
Και με αυτά, ακρως γαμευσιμη είσαι!!Με ρουχα.....