Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Εγω τα τρία @Spiros_73 μού...@Sofia_Magic τι φρουτα να φαμε σημερα
Εγω τα τρία @Spiros_73 μού...@Sofia_Magic τι φρουτα να φαμε σημερα
Ζούλα τα λίγο καλέ να βγει ο χυμουλης..Εγω τα τρία @Spiros_73 μού...
Έχει παίξει δυνατό μαδομουνι στο παρελθόν.Μου λειπουν οι τσαμπουκαδες και το μαλλιοτραβηγμα αναμεσα σε Σαντρα και Γιολαντα,που επιανε το νημα 150 επισκεπτες. Πολυ ηρεμια εδω μεσα,για πλακωθειτε καποιες λιγο να δουμε πως θα παει.
Θυμαμαι και μια που δεν κρατησε πολυ. Ωραιες εποχες!Έχει παίξει δυνατό μαδομουνι στο παρελθόν.
Υπήρχε και τρίτη παίκτρια.
βανεσα!Θυμαμαι και μια που δεν κρατησε πολυ. Ωραιες εποχες!
Έτσι κάνω και εγω οταν βλέπω άντρες που μαλώνουν εδώ χωρίς κανένα απολύτως λόγο...Μου λειπουν οι τσαμπουκαδες και το μαλλιοτραβηγμα αναμεσα σε Σαντρα και Γιολαντα,που επιανε το νημα 150 επισκεπτες. Πολυ ηρεμια εδω μεσα,για πλακωθειτε καποιες λιγο να δουμε πως θα παει.
Κ αλλη μια,η οποια εμεινε για λιγο στον μαγο. Η Βανεσα ηταν team Σαντρα. Τι ωραια που ητανβανεσα!
Έτσι κάνω και εγω οταν βλέπω άντρες που μαλώνουν εδώ χωρίς κανένα απολύτως λόγο...
ουτε φωτο με φρουτα δεν μπορεις να βαλεις πχια!!Έτσι κάνω και εγω οταν βλέπω άντρες που μαλώνουν εδώ χωρίς κανένα απολύτως λόγο...
Ελα να πλακωθουμε λιγο Σοφια... Αν με νικησεις θα σου κατσω. Αν σε νικησω θα μου κατσεις, παει?Έτσι κάνω και εγω οταν βλέπω άντρες που μαλώνουν εδώ χωρίς κανένα απολύτως λόγο...
Ασε @Spiros_73 δεν φτιάχνονται οι άντρες με φρούτα πχιααααααουτε φωτο με φρουτα δεν μπορεις να βαλεις πχια!!
βαλτε κωλους!!οριστε το ειπαΑσε @Spiros_73 δεν φτιάχνονται οι άντρες με φρούτα πχιαααααα
Chris μου οι Κύριες δεν μαλώνουν, κάθονται στα 4....Ελα να πλακωθουμε λιγο Σοφια... Αν με νικησεις θα σου κατσω. Αν σε νικησω θα μου κατσεις, παει?
Υποχωρησες σε νικησα,παιρνω μαγο να σε κλεισω.Chris μου οι Κύριες δεν μαλώνουν, κάθονται στα 4....
Έξαλλη είμαι όμως...βαλτε κωλους!!οριστε το ειπα
Έξαλλη είμαι όμως...
Με ρουχα.....Τί θά'βαζες δηλ. ἄν δέν ἤσουν;
Θεέ μου τι κωλάρα είναι αυτή;;;;;Έξαλλη είμαι όμως...
Άλλωστε αυτές που μάλωναν, δεν είναι καν στον Μάγο πλέον..οι Κύριες δεν μαλώνουν, κάθονται στα 4....