Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.822
Τι προτιμάς?Καλησπέρα! Τί ὑγρά νά πίνουμε; ΥΓ: πολλή ζέστη
Τι προτιμάς?Καλησπέρα! Τί ὑγρά νά πίνουμε; ΥΓ: πολλή ζέστη
Να έχω έτοιμες φράουλες με σαντιγύ..?Να πίνετε πολλά υγρά τώρα που έχει πολύ ζέστη και να τρώτε φρούτα...Πολλά φρούτα Αύριο διαθέσιμη από της 18:00
Τι προτιμάς?
Ολόκληρη μπανανιά θες εσύ...Να πίνετε πολλά υγρά τώρα που έχει πολύ ζέστη και να τρώτε φρούτα...Πολλά φρούτα Αύριο διαθέσιμη από της 18:00
Μπόλικο νεράκι εμφιαλωμένο, καμιά βιταμίνη + ηλεκτρολύτες, κι Φαντα Μπλέ Όλα Κομπλέ, για τους μερακλήδες.Καλησπέρα! Τί ὑγρά νά πίνουμε; ΥΓ: πολλή ζέστη
Φρέσκο χυμός ... με το που ακουμπάς γλώσσα τρέχει...Είναι το καλύτεροἘσύ τί συνιστᾶς γιατρίνα μου.
Φρέσκο χυμός ... με το που ακουμπάς γλώσσα τρέχει...Είναι το καλύτερο
Από νωρίς στις επάλξεις.ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟ 14.00 ΜΕ ΤΟ @magicgirls.tv
Τα κουκούτσια άραγε τα κατάπιε???Να πίνετε πολλά υγρά τώρα που έχει πολύ ζέστη και να τρώτε φρούτα...Πολλά φρούτα Αύριο διαθέσιμη από της 18:00
Καταλάθος...δεν ήθελα...Τα κουκούτσια άραγε τα κατάπιε???
Εγω τα μουνοζουμα σου αλλα φοβαμαι πως θα ειναι καυτα και θα ζεσταθω παραπανω... Βγαινουν και σε freddo?Τι προτιμάς?
Θα βάλουμε παγάκια μωρό μου, το θέμα είναι ότι είναι γλυκά...αν δεν έχεις πρόβλημα ( τα έχω δοκιμάσει)Εγω τα μουνοζουμα σου αλλα φοβαμαι πως θα ειναι καυτα και θα ζεσταθω παραπανω... Βγαινουν και σε freddo?
Αποφευγω τα γλυκα γιατι ειμαι στη γραμμωση αλλα για σενα θα κανω μια εξαιρεση!!! Εξαλλου μαζι σου θα καψω και το γαλα της μανας μου οχι μονο τα γλυκα σου μουνοζουμα!!!!Θα βάλουμε παγάκια μωρό μου, το θέμα είναι ότι είναι γλυκά...αν δεν έχεις πρόβλημα ( τα έχω δοκιμάσει)
Και εγω στην γράμμωση είμαι... θα τα κάψουμε παρέαΑποφευγω τα γλυκα γιατι ειμαι στη γραμμωση αλλα για σενα θα κανω μια εξαιρεση!!! Εξαλλου μαζι σου θα καψω και το γαλα της μανας μου οχι μονο τα γλυκα σου μουνοζουμα!!!!
βγαινει και με φραουλες αυτοΝα πίνετε πολλά υγρά τώρα που έχει πολύ ζέστη και να τρώτε φρούτα...Πολλά φρούτα Αύριο διαθέσιμη από της 18:00
Για σένα @Spiros_73 μου θα το κάνω και Daquiri φράουλαβγαινει και με φραουλες αυτο
Αύριο διαθέσιμη αλλά σήμερα μας καυλωσες!!!Να πίνετε πολλά υγρά τώρα που έχει πολύ ζέστη και να τρώτε φρούτα...Πολλά φρούτα Αύριο διαθέσιμη από της 18:00
Όλη η καυλα του κόσμου σε σένα είναι !!!Αύριο διαθέσιμη αλλά σήμερα μας καυλωσες!!!