Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.432
- Πόντοι
- 4.496
Ετσι ανοιξε τον καλα καυλαΚαλημερα αστερακια μου παμε να ανεβασουμε θερμοκρασιες και σημερα.Δυνατα και σταθερα Διαθεσιμη απο 18μ.μ
Ετσι ανοιξε τον καλα καυλαΚαλημερα αστερακια μου παμε να ανεβασουμε θερμοκρασιες και σημερα.Δυνατα και σταθερα Διαθεσιμη απο 18μ.μ
Ετσι εισαι πιο καυλα.η καρδοσφηνουλα ειναι στη θεση της?Με ρουχα.....
habibi welcome to Dubai!!Σταζω ...και δεν είναι από καυλες, ούτε λιώνει το λίπος.....
@Spiros_73 Σπυροςςςςςςςςςςςς ζεστηηηηηηηhabibi welcome to Dubai!!
Μασιφ κωλαρα.δυνατη στιβαρη για σφυροκοπημα και μπατσες.@Spiros_73 Σπυροςςςςςςςςςςςς ζεστηηηηηηη
Μέσα στη καύλα........!@Spiros_73 Σπυροςςςςςςςςςςςς ζεστηηηηηηη
βγαλτα ολα!υ.γ κωλαρα!το ξανα ειπα αλλα αφου μου αρεσει@Spiros_73 Σπυροςςςςςςςςςςςς ζεστηηηηηηη
Για σένα πριν λίγο την έβγαλα...βγαλτα ολα!υ.γ κωλαρα!το ξανα ειπα αλλα αφου μου αρεσει
Τι διακρίσεις είναι αυτές? Έπρεπε να βγάλεις μία για τον καθένα!Για σένα πριν λίγο την έβγαλα...
Θα βαρεθει να βγαζει σελφοκωλαρα.αυτος ο κωλος εχει πολλους και καυλωμενους φαν.Τι διακρίσεις είναι αυτές? Έπρεπε να βγάλεις μία για τον καθένα!
Ο @Spiros_73 θέλει μια Λαρα κάθε μέρα, δεν κάνει διακρίσεις, της αγαπάει όλες πολύ φίλος μου...Τι διακρίσεις είναι αυτές? Έπρεπε να βγάλεις μία για τον καθένα!
Είναι σοβαρά τα πράγματα.. Ίσως του είπαν να απευθυνθεί για το θέμα σε ειδικούς και το παρεξήγησε κάπως και τελικά απευθύνεται εδώ..Ο @Spiros_73 θέλει μια Λαρα κάθε μέρα
δεν ειναι η Σοφια ειδικος για τους κωλους με τετοιο κωλο?η Σοφια?Είναι σοβαρά τα πράγματα.. Ίσως του είπαν να απευθυνθεί για το θέμα σε ειδικούς και το παρεξήγησε κάπως και τελικά απευθύνεται εδώ..
Ξέρει ο Σπύρος....Είναι σοβαρά τα πράγματα.. Ίσως του είπαν να απευθυνθεί για το θέμα σε ειδικούς και το παρεξήγησε κάπως και τελικά απευθύνεται εδώ..
ΩΝΣΓ ....@Spiros_73 Σπυροςςςςςςςςςςςς ζεστηηηηηηη
Δεν σε θελω ηρεμο εσενα.ΑΧΧΧΧ Αυτα κανεις Καυλιαρα Γυναικα κ σχολοντας απο την δουλεια λεω να δροσιστω λιγο κ μετα μπαινω κ εδω κ βλεπω κ αυτο..... Ηρεμα ageloy λεω,, Ηρεμα!!!!!