Eros82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 47
- Like
- 10.171
- Πόντοι
- 6.236
Το καλύτερο ντουέτο είστε..Αγαπη μου σ'αγαπωθεααααααρα
Το καλύτερο ντουέτο είστε..Αγαπη μου σ'αγαπωθεααααααρα
Ποδαρες για χυσιμο το μωροΚαυλα κανένα βίντεο εν ώρα εργασίας σου θα ανεβάσεις;
Καλημερα Καυλιαρα γυναικα... Να εχεις μια ομορφη μερα οπως την θελεις κ ειπες εφτιαξες γεμιστα ε?? Δυσκολη επιλογη... Γεμιστα η' μουσακας??Αγαπες μου καλο βραδυ να μου εχετεενα γλυκο ξυμερομα σε ολους μας.Και αυριο μια γλυκια μερα ξυμερονη και θα ειμαι Διαθεσιμη απο της 13μ.μ
Και ναι ειχα και εγω μαγιρεμα Γεμιστα εκανα για οσοι ρωνταγατε
Καλημερα αγαπη και εσυ καλο μιου να μου εχεις μια ομορφη Παρασκευη αστερι μουθα σου την κανο ευκολη τι επιλογη καιι τα δυοΚαλημερα Καυλιαρα γυναικα... Να εχεις μια ομορφη μερα οπως την θελεις κ ειπες εφτιαξες γεμιστα ε?? Δυσκολη επιλογη... Γεμιστα η' μουσακας??
Ορφανά θα ήταν μάλλον για να έδειξε η άλλη μισό κωλο και να έκρυβε τα βυζιά τηςΑγαπες μου καλο βραδυ να μου εχετεενα γλυκο ξυμερομα σε ολους μας.Και αυριο μια γλυκια μερα ξυμερονη και θα ειμαι Διαθεσιμη απο της 13μ.μ
Και ναι ειχα και εγω μαγιρεμα Γεμιστα εκανα για οσοι ρωνταγατε
Οκ..καλοοοο.Ορφανά θα ήταν μάλλον για να έδειξε η άλλη μισό κωλο και να έκρυβε τα βυζιά της
Για τον οδηγο το εκανε!!Ορφανά θα ήταν μάλλον για να έδειξε η άλλη μισό κωλο και να έκρυβε τα βυζιά της
Να και βυζακι να μην μιυ κανεται παραπονακια.
Και την ωρα που ειμαι συμερα Διαθεσιμη Αστερακι μου ειναι 3 μ.μ το μεσιμερη.
Εχω κανει ενα λαθαθη στη αλλη φοτο μου την ωρα αγαπες
Για πολύ γαμησι το στοματάκι σου μωρόΝα και βυζακι να μην μιυ κανεται παραπονακια.
Και την ωρα που ειμαι συμερα Διαθεσιμη Αστερακι μου ειναι 3 μ.μ το μεσιμερη.
Εχω κανει ενα λαθαθη στη αλλη φοτο μου την ωρα αγαπες
Το σωστό, αν θέλουμε να κερδίσουμε τη συμπάθεια της Σοφίας, με ότι άλλο συνεπάγεται αυτό, είναι να της φέρουμε εμείς το τάπερ με τον μουσακά!Το Κωλο μου το πέρνεις πιο ευχολα από το φαγητό...σαν Ταυρακι που είμαι..
Εγώ πάλι επειδή είμαι γουρούνι και θα το έτρωγα στο δρόμο θα με μισούσε..Το σωστό, αν θέλουμε να κερδίσουμε τη συμπάθεια της Σοφίας, με ότι άλλο συνεπάγεται αυτό, είναι να της φέρουμε εμείς το τάπερ με τον μουσακά!
Και μιλάω σαν Ταύρος...
No sex μέτα ομωςςςςςςςςςΕγώ πάλι επειδή είμαι γουρούνι και θα το έτρωγα στο δρόμο θα με μισούσε..
No sex μέτα ομωςςςςςςςςς
πρωτα σεκσ!μετα φαι!!No sex μέτα ομωςςςςςςςςς
Τρελό θεκθπρωτα σεκσ!μετα φαι!!
θα θε σκιθω λεμεΤρελό θεκθ
απαντα και εσυ @VickymagicΧθες πήγα σε ενα ζευγάρι, εγλειψα ωραίο μουνι και με έγλειψε...αχ πόσο μου αρέσουν αυτά τα ντουο! Ακους Αφεντικό....