Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.723
- Πόντοι
- 2.256
απαντα και εσυ @VickymagicΧθες πήγα σε ενα ζευγάρι, εγλειψα ωραίο μουνι και με έγλειψε...αχ πόσο μου αρέσουν αυτά τα ντουο! Ακους Αφεντικό....
απαντα και εσυ @VickymagicΧθες πήγα σε ενα ζευγάρι, εγλειψα ωραίο μουνι και με έγλειψε...αχ πόσο μου αρέσουν αυτά τα ντουο! Ακους Αφεντικό....
Το μουνί και το χταπόδι όσο το βαράς απλώνει....σου μιλάω από εμπειρία σαν νησιώτης και ταύρος....Χθες πήγα σε ενα ζευγάρι, εγλειψα ωραίο μουνι και με έγλειψε...αχ πόσο μου αρέσουν αυτά τα ντουο! Ακους Αφεντικό....
Να είχαμε ενα Χταπόδι ξυδάτο τώρα...Το μουνί και το χταπόδι όσο το βαράς απλώνει....σου μιλάω από εμπειρία σαν νησιώτης και ταύρος....
Ομπομπομπο.....και γαριδούλες σαγανάκι....σε ξέρω καλά εσένα ταυρίνα...Να είχαμε ενα Χταπόδι ξυδάτο τώρα...
Καλύτερο από το duo.Να είχαμε ενα Χταπόδι ξυδάτο τώρα...
Μη με βάλεις να διαλέξω...Καλύτερο από το duo.
Διάλεξα εγώ για σένα! Χταπόδι δαγκωτό! ΧαχαΜη με βάλεις να διαλέξω...
Δεν έχεις δει Δέσποινα όταν φοράει στραπον, δεν αφήνει κανέναν να με ακουμπάει...Εμείς έχουμε πει με @despoinamagicmilf να σε πάρουμε μαζί από τις τρυπούλες σου @Sofia_Magic
Ατύχησαμε αδερφέ προσπαθήσαμε να την ανοίξουμε και φοράγε και μάσκα η @despoinamagicmilf αλλά ψιλοκωλωσε εκεί. ΠροχωραμεΜε την πόρτα τι έγινε ήταν ανοιχτή η κλειστή τελικά;
Κάτι έμαθα. Και να μου τον παινρεις στο στόμα δεν έχω θέμα και ας σε γαμαει όσο θέλειΔεν έχεις δει Δέσποινα όταν φοράει στραπον, δεν αφήνει κανέναν να με ακουμπάει...
Θεσσαλονικη ποτέ ;Χθες πήγα σε ενα ζευγάρι, εγλειψα ωραίο μουνι και με έγλειψε...αχ πόσο μου αρέσουν αυτά τα ντουο! Ακους Αφεντικό....
Fullybooked η γυναικάρα μου....τα λέμε στις 03:30 σπίτι εμείς....μέχρι 03:00 Είμαι φουλ ,τα αγόρια που περνούν τηλέφωνο από την επόμενη εβδομάδα ( βλέπουμε) παω να φαω κάτι, σίγουρα όχι Χταπόδι....τα φιλιά μού
Θα την παμε για γουρουνοπουλα βρε αδερφε!!αμα ειναι για φαι θα λυγισει!!Ένα δίκιο στο δίνω!!
Να την πάμε…
Ρώτησες; Θέλει;;;;;
(Εσένα σε θέλει, εμενα δεν νομίζω!)
Ρωτά εσυ σου λέω…κι αν πει ναι, θα έρθω τρέχοντας!!!Θα την παμε για γουρουνοπουλα βρε αδερφε!!αμα ειναι για φαι θα λυγισει!!