agelou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.108
- Πόντοι
- 201
Αν σου ρθει κανας μουσατος ντελιβερας δεν θα ξενερωσεις??Να μου στείλει με το οδηγό delivery
Αν σου ρθει κανας μουσατος ντελιβερας δεν θα ξενερωσεις??Να μου στείλει με το οδηγό delivery
Το Κωλο μου το πέρνεις πιο ευχολα από το φαγητό...σαν Ταυρακι που είμαι...@Sofia_Magic ήρθε ιδέα ! Να μας φέρνεις τάπερ στα ραντεβού και να τα χρεώνεις στα έξτρα . Όπως το αναλ . Καίμε που καίμε θερμίδες μαζί σου να τις αναπληρώνουμε
Ναι από αυτές είναι....@Sofia_Magic ήρθε ιδέα ! Να μας φέρνεις τάπερ στα ραντεβού και να τα χρεώνεις στα έξτρα . Όπως το αναλ . Καίμε που καίμε θερμίδες μαζί σου να τις αναπληρώνουμν
ΕξαλληΤο Κωλο μου το πέρνεις πιο ευχολα από το φαγητό...σαν Ταυρακι που είμαι...
Τον μουσακας δυσκολα τον μοιραζεσαι... αυτο ειναι αληθεια!!!!Το Κωλο μου το πέρνεις πιο ευχολα από το φαγητό...σαν Ταυρακι που είμαι...
Παω στοιχημα για μουσακα θα αρχισουμε!σε κωλους θα καταληξουμε!Τον μουσακας δυσκολα τον μοιραζεσαι... αυτο ειναι αληθεια!!!!
Γενικο το σχολιο μου για τον μουσακα Σοφια ετσι???Τον μουσακας δυσκολα τον μοιραζεσαι... αυτο ειναι αληθεια!!!!
Τωρα το ακουω... τι αλλο ξερεις??Καλά αν είχατε φαντασία εδώ θα κλείναμε ένα οργιακι και με τρεις @Sofia_Magic @despoinamagicmilf @Vickymagic
Ο μόνος… στο νησί σου!!!Ειμαι μονος που τον βλεπω κ θελω να του ριξω μια σφαλιαρα
Έχουμε κάνει πολλά τέτοια στη ζωή μας... με αλλες πρωταγωνίστριες....Καλά αν είχατε φαντασία εδώ θα κλείναμε ένα οργιακι και με τρεις @Sofia_Magic @despoinamagicmilf @Vickymagic
Έχουμε κάνει πολλά τέτοια στη ζωή μας... με αλλες πρωταγωνίστριες....
Η φαντασια μας στερευει ,,,, σκεψου τωρα τα τρια αυτα κοριτσια που ειπες... τρια στοματακια να θελουν να σε γλυψουν.... τρια μουσκεμενα μουνακια μπροστα σου... κ 2 πισω τρυπουλες ετοιμες να τις περιποιηθεις χωρις μα κ μου.... Αντεχεις?? Ετσι μας βλεπω... χαχαχαχαΤωρα το ακουω... τι αλλο ξερεις??
Μετά από αυτό το χάος...!Η φαντασια μας στερευει ,,,, σκεψου τωρα τα τρια αυτα κοριτσια που ειπες... τρια στοματακια να θελουν να σε γλυψουν.... τρια μουσκεμενα μουνακια μπροστα σου... κ 2 πισω τρτυπουλες ετοιμες να τις περιποιηθεις χωρις μα κ μου.... Αντεχεις?? Ετσι μας βλεπω... χαχαχαχα
Άσε τον κόσμο να φαντασιώνεται πρώτες φορές και μοναδικές εμπειρίεςΈχουμε κάνει πολλά τέτοια στη ζωή μας... με αλλες πρωταγωνίστριες....
Άβγαλτο αθώο μου κορίτσι....τι ακούς και εσύ εδώ μέσα...Έχουμε κάνει πολλά τέτοια στη ζωή μας... με αλλες πρωταγωνίστριες....
Αγαπη μου σ'αγαπωθεααααααραΤα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Δουλεύω και αύριο, έτσι λέω τουλάχιστον, θα δούμε... πάλι γκρίνια για Κωλο διαβάζω??
Και γω ταυρος ειμαι.αρα μη παμε για φαι και τσακωθουμε.μονο να γαμηθουμε.Το Κωλο μου το πέρνεις πιο ευχολα από το φαγητό...σαν Ταυρακι που είμαι...