Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 8.581
- Πόντοι
- 6.246
Νηστικό αρκουδι δεν.. βγάζει κωλο?μιας και το εφερε η κουβεντα κανα κωλο θα δουμε σημερα η΄ το εχετε ριξει στο μαγειρεμα κουκλες
Νηστικό αρκουδι δεν.. βγάζει κωλο?μιας και το εφερε η κουβεντα κανα κωλο θα δουμε σημερα η΄ το εχετε ριξει στο μαγειρεμα κουκλες
κωλο ειπεςΝηστικό αρκουδι δεν.. βγάζει κωλο?
Γίνεται και τις δύο μαζί φιλε..το έχω στη σκέψη μου, θα με ξεκωλιασουν όμως..Κσλημερα Αστερι μου ετσι ακριβως μια χαρα προτα το μωρο μου και μετα εγω
Βάλε μια τάξη μωρό μου...Τα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Δουλεύω και αύριο, έτσι λέω τουλάχιστον, θα δούμε... πάλι γκρίνια για Κωλο διαβάζω??
Τα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Δουλεύω και αύριο, έτσι λέω τουλάχιστον, θα δούμε... πάλι γκρίνια για Κωλο διαβάζω??
Ειμαι μονος που τον βλεπω κ θελω να του ριξω μια σφαλιαραΤα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Δουλεύω και αύριο, έτσι λέω τουλάχιστον, θα δούμε... πάλι γκρίνια για Κωλο διαβάζω??
Ωραια χειληΤα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Δουλεύω και αύριο, έτσι λέω τουλάχιστον, θα δούμε... πάλι γκρίνια για Κωλο διαβάζω??
Βάλε τον δικό σου κουκλαρα να καυλωσουμε, αφού είσαι η καλύτερηΤα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Δουλεύω και αύριο, έτσι λέω τουλάχιστον, θα δούμε... πάλι γκρίνια για Κωλο διαβάζω??
Ας είναι μόνο του Κωλου @hornyasfuck μου...Καλησπέρα! Εἶναι τοῦ κώλου καί τοῦ μπάτσου ἡ κατάσταση!
Δεν νομίζω να σε ξεζουμισε η Βυκη?@Sofia_Magic είναι όντως σειρά σου τώρα ….
Με ξεζουμισε τρεις φορές αλλά έχει μείνει και για σένα μέχρι να σε δω θα το χω φορτίσειΔεν νομίζω να σε ξεζουμισε η Βυκη?
Δεν νομίζω να σε ξεζουμισε η Βίκυ
Η Βίκυ δε έχει καταφέρει αυτό που καταφέρνεις εσυ από τη πρώτη μας φορά να μη μπορώ να περπατήσω δυο τρεις μέρες μετάΔεν νομίζω να σε ξεζουμισε η Βυκη?
Τελικά ποια μαγείρεψε σήμερα και τι ; Η @Sofia_Magic η η @despoinamagicmilf ?
Κ να σου πει κανα μουσακα τωρα να δω τι θα κανεις???? χαχαχαχαχΤελικά ποια μαγείρεψε σήμερα και τι ; Η @Sofia_Magic η η @despoinamagicmilf ?
Η @Sofia_Magic κάνει την Κοκκινοσκουφίτσα....μάλλον η @despoinamagicmilf μαγείρεψε φίλεΤελικά ποια μαγείρεψε σήμερα και τι ; Η @Sofia_Magic η η @despoinamagicmilf ?
Να μου στείλει με το οδηγό deliveryΚ να σου πει κανα μουσακα τωρα να δω τι θα κανεις???? χαχαχαχαχ
Μπαγασακο!και εσυ κωλους θελεις να δειςΤελικά ποια μαγείρεψε σήμερα και τι ; Η @Sofia_Magic η η @despoinamagicmilf ?
@Sofia_Magic ήρθε ιδέα ! Να μας φέρνεις τάπερ στα ραντεβού και να τα χρεώνεις στα έξτρα . Όπως το αναλ . Καίμε που καίμε θερμίδες μαζί σου να τις αναπληρώνουμεΚ να σου πει κανα μουσακα τωρα να δω τι θα κανεις???? χαχαχαχαχ