The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Άγιε μας φάγανε με την γκρίνια εδώ....
Μην δίδετε σημασία
Άγιε μας φάγανε με την γκρίνια εδώ....
Ναι μόνο για μέναΓια σένα το θες ε
Τι είναι ο γεγές ρε μόρτη?Δεν σε λαμβάνωΕδώ είσαι ακόμα γεγε;
Αντί να πάρει ο Κωλος μου φωτιά...απο τα αγόρια! Το ρίξανε στην κλάψα...Μην δίδετε σημασίακωλάρα μου, αγαπητή μου.
Μωρή θα μπουρλωτιάσεις....Αντί να πάρει ο Κωλος μου φωτιά...απο τα αγόρια! Το ρίξανε στην κλάψα...
Μωρή θα μπουρλωτιάσεις....
Βάλε κι άλλοΑντί να πάρει ο Κωλος μου φωτιά...απο τα αγόρια! Το ρίξανε στην κλάψα...
Καλά της τα λεςΒάλε κι άλλο
Να μπει κ κωλος!τελος!Καλά της τα λες
Αντί να πάρει ο Κωλος μου φωτιά...απο τα αγόρια! Το ρίξανε στην κλάψα...
Θελει τον χρονο τηςΔεν βλέπω ΚΩΛΟ...
Ο κωλος θέλει τον τρόπο του! Σίγουρα δεν είναι το να ζαλίζεις μια γυναίκα με ανωριμότητα! Βέβαια αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα... ο ήλιος θα λάμπει...και ποιος ξέρει μπορεί ξαφνικά να εμφανιστούν 2 ροζ τρύπες....@Sofia_Magic δώσε κώλο για να καπνίσουμε όλοι μαζί την πίπα της ειρήνης
Παω να διαβάσω λίγο το θέμα με αυτόν που θέλει να κάνει σεξ με 3 γυναίκες! Σαν να καυλωσα! Μνήμες μου ήρθαν από παρελθόν....Ο κωλος θέλει τον τρόπο του! Σίγουρα δεν είναι το να ζαλίζεις μια γυναίκα με ανωριμότητα! Βέβαια αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα... ο ήλιος θα λάμπει...και ποιος ξέρει μπορεί ξαφνικά να εμφανιστούν 2 ροζ τρύπες....
Εγώ με πάνω από 1 γυναίκα δεν πάω....σκιάζομαι....Παω να διαβάσω λίγο το θέμα με αυτόν που θέλει να κάνει σεξ με 3 γυναίκες! Σαν να καυλωσα! Μνήμες μου ήρθαν από παρελθόν....
Πήγαινε να θυμηθείς το παρελθόν τώρα που απέμεινες μόνη…Παω να διαβάσω λίγο το θέμα με αυτόν που θέλει να κάνει σεξ με 3 γυναίκες! Σαν να καυλωσα! Μνήμες μου ήρθαν από παρελθόν....
Εχω εσένα 24/7Πήγαινε να θυμηθείς το παρελθόν τώρα που απέμεινες μόνη…