petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.283
- Πόντοι
- 1.336
Σοφία μοναδική μου αγάπη.....Τώρα βέβαια εσύ με το Σοφία μοναδική μού Αγαπη και με φωτογραφία της τρύπες μου... λάδι στην φωτιά....
Σοφία μοναδική μου αγάπη.....Τώρα βέβαια εσύ με το Σοφία μοναδική μού Αγαπη και με φωτογραφία της τρύπες μου... λάδι στην φωτιά....
Ναι οκ άντε να πάρεις το χάπι σου για το βράδυΑκου μικρέ...πρέπει στην ηλικία σου να διαχωρίζεις το χιούμορ-πλακα από το κόλλημα και την ηλιθιότητα.Αν δεν το κάνεις θα τα βρείς σκούρα.
Πάω μπέμπη...καλό βράδυ και σε σένα...και να θυμάσαι πάνω από 2 μαλακίες την ημέρα κάνει ζημιά στον εγκέφαλο...Ναι οκ άντε να πάρεις το χάπι σου για το βράδυ
Ρε χούφταλο κούρασες κόψεΠάω μπέμπη...καλό βράδυ και σε σένα...και να θυμάσαι πάνω από 2 μαλακίες την ημέρα κάνει ζημιά στον εγκέφαλο...
Να παρτην από εδώ να ησυχάσουμε@GOAT αγάπη μου πάρε με από δω....
Να και μια καλή ιδέαΘα δουμε κανα κωλο γιατι κουραστικα
Πες τα χρυσόστομε ...Θα δουμε κανα κωλο γιατι κουραστικα
Θα δουμε κανα κωλο γιατι κουραστικα
Απο που να δεις Spiro μου? Μας αφήνει ο ΜαλονεΘα δουμε κανα κωλο γιατι κουραστικα
Δείξε κώλο και άστα αυτά....το απαιτεί ο λαός...Απο που να δεις Spiro μου? Μας αφήνει ο Μαλονε
Σας αφήνω. Βάλε την κωλαρα σου τώραΑπο που να δεις Spiro μου? Μας αφήνει ο Μαλονε
Βαλε εστω μια τσαχπινια αυτο με την γλωσσσιτσα ρε κουκλα μου!Απο που να δεις Spiro μου? Μας αφήνει ο Μαλονε
Απο που να δεις Spiro μου? Μας αφήνει ο Μαλονε
Εσύ κορίτσι μου είσαι μία κ μοναδική..πολύ θα το ήθελα το σαφάρι στις ερήμους μαζί σου..θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον..σίγουρα..να προσέχετε το Σοφάκι είναι τοπ σε όλα..όταν λέμε σε όλα το εννοούμε.. πολλά φιλιά.. αγάπη μου..τα είπαμε εμείς..@GOAT αγάπη μου πάρε με από δω....
Άγιε μας φάγανε με την γκρίνια εδώ....Ασχέτως με τον κύριο, εγώ θα επιθυμούσα να (ξανα)δω τον παλιό μου γνώριμο (κώλο σας).
Βάλε την κωλαρα σου να αγαλιάσουν οι πιστοί θαυμαστές σουΆγιε μας φάγανε με την γκρίνια εδώ....
Εδώ είσαι μικρέ ακόμα?Βάλε την κωλαρα σου να αγαλιάσουν οι πιστοί θαυμαστές σου