hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.502
- Πόντοι
- 12.896
Ἔ ΡΕ ΓΕΛΙΑ!!
What happened to matches Malone?Τι λες μωρή τρελή;
Άντε μωρή ξυνεγκλοWhat happened to matches Malone?
Seeing how remorseful and suicidal Malone has become due to life as a hired killer, Bruce refuses to kill him. But he ends up shooting himself with Bruce's gun.
Ωχ μαλακα εισαι και αργοστροφος ουτε ξερεις καν την ιστορια του χαρακτηρα σου αντε γεια
Τι ποπκορν ρε συ αφου τυπος ειναι εγκεφαλικα νεκρος δεν μπορει να γραψει μια προταση θα κοιμηθει στο πληκτρολογιο δε θα διαρκεσει και πολυΚρίμα ποὺ δέν ἔχω πόπ-κόρν....
Πήγαινε σε γιατρόΤι ποπκορν ρε συ αφου τυπος ειναι εγκεφαλικα νεκρος δεν μπορει να γραψει μια προταση θα κοιμηθει στο πληκτρολογιο δε θα διαρκεσει και πολυ
Πήγαινε σε γιατρό
Ασχολησου με την άλλη την τρελή που επικοινωνείτε καλύτερα
Δεν εχω καποια σχεση με την σοφια, , ουτε σου κανω επιθεση για να την υπερασπιστωΑσχολησου με την άλλη την τρελή που επικοινωνείτε καλύτερα
Τι να γλεντήσεις ρε κοπέλια;Δεν εχω καποια σχεση με την σοφια, , ουτε σου κανω επιθεση για να την υπερασπιστω
απλα βαριεμαι και σε γλενταω να περασει λιγο η ωρα
άστο έχει θέμα τροφοδοσίας.Δεν εχω καποια σχεση με την σοφια, , ουτε σου κανω επιθεση για να την υπερασπιστω
Δίκη σου θεωρία αυτήάστο έχει θέμα τροφοδοσίας.
χθες του πασαρα τον άλλον στο πιάτο και ακόμα αμφιβάλλω αν το κατάλαβε.
Ούτε αυτός έχει σχέση με Σοφία...Δεν εχω καποια σχεση με την σοφια, , ουτε σου κανω επιθεση για να την υπερασπιστω
Λες να χει λασκαρει καμια βιδα και να μη πατανε καλα τα καλωδια στους ακροδεκτες?άστο έχει θέμα τροφοδοσίας.
χθες του πασαρα τον άλλον στο πιάτο και ακόμα αμφιβάλλω αν το κατάλαβε.
Λες να χει λασκαρει καμια βιδα και να μη πατανε καλα τα καλωδια στους ακροδεκτες?
ειναι ευφυέστατα αργός, σίγουρα κάποιο καλώδιο είναι.Λες να χει λασκαρει καμια βιδα και να μη πατανε καλα τα καλωδια στους ακροδεκτες?
ειναι ευφυέστατα αργός, σίγουρα κάποιο καλώδιο είναι.
να σε βοηθήσουμε θέλουμε
Οσο παει και χειροτερευει η βλαβη τωρα δεν μπορει ουτε λεξεις να γραψει , και βαζει μονο emoji
κακιά συνήθεια η μαλακιαΟσο παει και χειροτερευει η βλαβη τωρα δεν μπορει ουτε λεξεις να γραψει , και βαζει μονο emoji