Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.429
- Πόντοι
- 4.496
Πυρωσανε τα κωλομαγουλαΑντί να πάρει ο Κωλος μου φωτιά...απο τα αγόρια! Το ρίξανε στην κλάψα...
Πυρωσανε τα κωλομαγουλαΑντί να πάρει ο Κωλος μου φωτιά...απο τα αγόρια! Το ρίξανε στην κλάψα...
Τρομερή γκαυλα!!!Αντί να πάρει ο Κωλος μου φωτιά...απο τα αγόρια! Το ρίξανε στην κλάψα...
Δεν με έχεις και δεν θα με έχειςΕχω εσένα 24/7
Πήγε 12 η ώρα το μουνι της το έκανες κολοκύθα...θα σκάσει...Δεν με έχεις και δεν θα με έχεις
Με μια και δυσκολευόμαστε με παραπάνω θα χάσουμε τη μπάλα.Εγώ με πάνω από 1 γυναίκα δεν πάω....σκιάζομαι....
Αστούς αυτούς σοφία μου, με μένα να κάνεις σχέση!Ούτε αυτός έχει σχέση με Σοφία...
πριν γελσασει καποιος ας δει το σαιτ του μαγου και μετα .λεω τωρα.τι εγινε αριανα? βγηκε απο το σαιτ. εφυγε? παιζει αλλου? η ανεξαρτητη απο τωρα?
ρε hornyasfuck , τι πινεις ρε συ?πριν γελσασει καποιος ας δει το σαιτ του μαγου και μετα .λεω τωρα.
ρε hornyasfuck , τι πινεις ρε συ?
μα αντι να απαντησεις στην απορια μου, γελας. αν ξερεις κατι σχετικως καταθεσε το.Γελῶ μέ τὴν εἰρωνεία σου
δεν βλεπω καποια απντησηἈπήντησα ἤδη.... Δυστυχῶς καί γιά τοὺς ΔΥΟ ΜΑΣ μιλᾶμε ἄλλη γλῶσσα... Καλή συνέχεια