Μετά το τελευταίο κακό ραντεβού θέλησα να “παίξω” πιο σίγουρα. Τηλ στο μαγικό γραφείο για Μάγια και κανονίζω ραντεβού. Αν και δεν έχει κριτικές την έκλεισα γιατί μου άρεσαν οι φωτό της και με ιντρίγκαρε ο συνδυασμός ξανθοκάστανα μαλλιά και πράσινα μάτια που αναφέρει η καρτέλα της. Πλύθηκα, σενιαρίστηκα, το σπίτι γυαλί και έφτασε η ώρα του ραντεβού με εμένα να περιμένω με το ποτό μου. Η ώρα όμως πέρναγε και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τηλ στο γραφείο μετά από ένα 20λεπτο και μου λένε ότι η κοπέλα δεν έχει ξεκινήσει από τον χώρο της. Μετά από περίπου 45 λεπτά δεν υπήρχε καμμία ενημέρωση ούτε από την κοπέλα ούτε από τον οδηγό (προς το γραφείο). Το γραφείο προς τιμήν του προσπάθησε να βρει άλλη κοπέλα αλλά η διαθεσιμότητα ήταν περιορισμένη. Μου πρόσφεραν λοιπόν έκπτωση στο επόμενο ραντεβού και πιστεύω ότι θα γίνει όντως έτσι. Θέλω να σκέφτομαι θετικά και προσπαθώ να μην κρίνω τους ανθρώπους. Στραβές γίνονται σε όλους μας. Σκέφτηκα μήπως έγινε κάποια χοντρή στραβή στην κοπέλα. Π.χ, να κλείστηκε στο ασανσέρ, να έπαθε ξαφνικά κάποιος δικός της άνθρωπος κάτι πριν το ραντεβού. Δεν ξέρω. Όμως με αυτό που έγινε χάθηκε η εμπιστοσύνη μου, γι’αυτό και η συγκεκριμένη κοπέλα είναι black list για έμενα από εδώ και πέρα.