magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.680
Πριν ολίγων ημερών ξεκίνησε, ΔΕΝ νομίζω να υπάρχει ούτε μία κριτική.Ψάχνω απεγνωσμένα κριτικές για τη συγκεκριμένη !!!! Μου βγάζει κάτι απίστευτα καυλωτικο ! Βοήθεια κανεις ;
Μήνες ενεργή η Αναστασία, κι ούτε μία κριτική.Για την Σταυρουλα η την Αναστασια καποια κριτικη ?????
Είναι δύσκολο να την βρεις. Όταν είχα προσπαθήσει (αρκετές φορές) παλαιότερα το γραφείο μου είχε πει ότι ήταν διαθέσιμη από τις 11 το βράδυ και μετά. Αν κατάλαβα καλά δούλευε σε άλλη δουλειά νωρίτερα. Αν εξακολουθεί να ισχύει ίσως αυτό το ωράριο να μην βολεύει αρκετούς.Μήνες ενεργή η Αναστασία, κι ούτε μία κριτική.
Οπότε είτε είναι φόλα τρελή, ή την χαίρονται και ΔΕΝ μιλά (επίτηδες) κανένας...
Αὐτό τό ὡράριο εἶναι ὅ,τι πρέπει γιά τὸν συναγωνιστή @TOMCRUISEΕίναι δύσκολο να την βρεις. Όταν είχα προσπαθήσει (αρκετές φορές) παλαιότερα το γραφείο μου είχε πει ότι ήταν διαθέσιμη από τις 11 το βράδυ και μετά. Αν κατάλαβα καλά δούλευε σε άλλη δουλειά νωρίτερα. Αν εξακολουθεί να ισχύει ίσως αυτό το ωράριο να μην βολεύει αρκετούς.
η Σταυρούλα είναι η Μαρίλια από Χαγιάτε;;;
αμα γουσταρει κ γλειφομουνι την παντρευομαιΑὐτό τό ὡράριο εἶναι ὅ,τι πρέπει γιά τὸν συναγωνιστή @TOMCRUISE
Πληρωμένη απάντησηΣίγουρα χωρίς δόντια θα κάνω καλύτερη πίπα...
ωραιο παιδι αυτο
Όχι, εκτός αν εχει πέσει τρελό φωτοσοπ, και της έχουν εξαφανίσει τα τατουάζ και της έχουν προσθέσει κώλοη Σταυρούλα είναι η Μαρίλια από Χαγιάτε;;;
η Σταυρούλα είναι η Μαρίλια από Χαγιάτε;;;
Όχι, εκτός αν εχει πέσει τρελό φωτοσοπ, και της έχουν εξαφανίσει τα τατουάζ και της έχουν προσθέσει κώλο
Σωστό κι αυτό, αλλά τα βιομετρικά στοιχεία και οι ηλικίες που δίνουν τα γραφεία είναι πάντα στο περίπουΗ Σταυρούλα δηλώνει 176 ύψος. Η Μαρίλια είναι κοντή.