Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
Αριάνα αν βάλεις βυζιά θα σε κλείνω για μια βδομάδα κάθε μήνα
Αν βαλει βυζια θα πρεπει να κανεις ταμα να τη πετυχεις ελευθερηΑριάνα αν βάλεις βυζιά θα σε κλείνω για μια βδομάδα κάθε μήνα
Έχει κωλάρα οπότε ξεχνάς το βυζί...!Αριάνα αν βάλεις βυζιά θα σε κλείνω για μια βδομάδα κάθε μήνα
Εμείς την θελουμε έτσι όπως είναι. ΦυσικήΑριάνα αν βάλεις βυζιά θα σε κλείνω για μια βδομάδα κάθε μήνα
Υπαρχει νημα για βυζια ή κωλο?Έχει κωλάρα οπότε ξεχνάς το βυζί...!
Κάτι θα βρεις ναιΥπαρχει νημα για βυζια ή κωλο?
Σφαγη θα γινει!ας μπει κανενας κωλος κοριτσια!!Καλημερααα.. Με αφορμή την κριτική που πήρε η φίλη μ η βιβιαν ηθεκα να πω στην φίλη μ που την έκανε (γιατί προφανώς’και δεν ήταν κάποιος πελατης) όσο και να προσπαθείς γλυκό μ κορίτσι δεν προκειται να σου βγει να με κάψεις η να κάψεις την δουλειά μ ….
Όμως θυμαμαι την συνάντηση μας στο gls μοσχάτο…!!
Είναι γνωστό το στορυ με ένα φεικ προφιλ που μου την έμπαινε και παλαιότερα και μάθαμε ποιος ήταν…
Κοίταξε σε παρακαλώ τη δουλειά σπυ να κοιτάξω και εγώ την δουλειά μου!!!
Σφαγη θα γινει!ας μπει κανενας κωλος κοριτσια!!
Ειμαστε κομαντα…στο ματι ομως!Μέ αὐτήν τὴ ζέστη;!
Παιξτε λιγο ξυλο να ανεβει το νημα , γιατι πολυ ησυχια εχει πεσειΚαλημερααα.. Με αφορμή την κριτική που πήρε η φίλη μ η βιβιαν ηθεκα να πω στην φίλη μ που την έκανε (γιατί προφανώς’και δεν ήταν κάποιος πελατης) όσο και να προσπαθείς γλυκό μ κορίτσι δεν προκειται να σου βγει να με κάψεις η να κάψεις την δουλειά μ ….
Όμως θυμαμαι την συνάντηση μας στο gls μοσχάτο…!!
Είναι γνωστό το στορυ με ένα φεικ προφιλ που μου την έμπαινε και παλαιότερα και μάθαμε ποιος ήταν…
Κοίταξε σε παρακαλώ τη δουλειά σπυ να κοιτάξω και εγώ την δουλειά μου!!!
για αυτό άναψα λαμπάδα φέτος στην Τήνο...Αν βαλει βυζια θα πρεπει να κανεις ταμα να τη πετυχεις ελευθερη
ε μια ενισχυσούλα την θέλει... ίσα ίσα για να αγγίξει την τελειότητα!Εμείς την θελουμε έτσι όπως είναι. Φυσική
Συμφωνώ απολύτως. Η Αρυάνα αλλά και κάθε άλλη κοπέλα πρέπει να κρατάνε την φυσική ομορφιά τους και να μην πειράζουν τίποτα. Και σε αυτό πρέπει να συμβάλλουμε και εμείς και να μην τις οδηγούμε να κάνουν πλαστικές και τέτοια. Η Αρυάνα για μενα ειναι τοπ στο γραφείο και θα απογοητευόμουν αν πείραζε κάτι. Ειναι σέξυ , να παραμείνει έτσι. Νομίζω οσοι την επιλέγουν , το κάνουν για τις φοβερές υπηρεσίες που έχει, τις ποδάρες της και φυσικά την κωλάρα της.. Αν θέλουν πχ καποια με περισσοτερο στήθος υπάρχουν η Σοφία, η Βανέσσα κλπ. Καθε μια έχει τα καλά της.Καμία ενίσχυση δεν χρειάζεται όπως και καμιά γυναίκα επίσης. Το φυσικό πάντα είναι το καλύτερο και οι όποιες ατέλειες έχουν την ομορφιά τους.
Σωστός!Ηθελα να κάνω και ένα σχόλιο μετά από μια τελευταία κριτική που διάβασα για κοπέλα του γραφείου και κάποια σχόλια απο κατω.
Τα κορίτσια γραφείου αλλά και τα ανεξάρτητα , πρέπει να αποδέχονται τις κριτικές όπως και το ότι δεν γίνεται να αρέσουμε όλοι σε όλους. Αν δεν είναι έτοιμα να αποδεχτούνε και τις αρνητικές κριτικές , τότε φοβάμαι ότι δεν κάνουν για αυτό τον χώρο που έχουν επιλέξει . Βλέπω πχ σε κάποιες κριτικές να γράφει κάποιος αρνητική κριτική και σπεύδουμε να τον κατηγορήσουμε για προμότορα, για ψεύτικη κριτική, να τον πούμε βρώμικο και γενικά να του ρίξουμε εκείνου την ευθύνη με κάθε τρόπο, ώστε να βγούμε εμείς από πάνω. Εντελώς λάθος τακτική που δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης και επαγγελματισμού και με αυτό τον τρόπο φοβάμαι ότι όσα κορίτσια το κάνουν, στο τέλος χάνουν πελάτες, δεν κερδίζουν. Γιατι αν είναι να πάρω κάποια κοπέλα , να γράψω κάτι αρνητικό και μετά να τα ακούσω (μου έχει συμβεί και εμένα) τοτε γιατι να μπω σε αυτή την διαδικασία από την αρχή και να μην επιλέξω κάποιο στανταράκι μου , που ξέρω ότι αποδέχεται ολες τις κριτικές και δεν ασχολείται ή παρεξηγείται με τις αρνητικές ..
Εγω επιμενω οτι η παλια βανεσσα τις εβαζε κατω ολες αυτες...Και για αυτο απο την στιγμη που εφυγε απο το γραφειο δεν ξαναπηρα ποτε καμια αλλη!!!!Συμφωνώ απολύτως. Η Αρυάνα αλλά και κάθε άλλη κοπέλα πρέπει να κρατάνε την φυσική ομορφιά τους και να μην πειράζουν τίποτα. Και σε αυτό πρέπει να συμβάλλουμε και εμείς και να μην τις οδηγούμε να κάνουν πλαστικές και τέτοια. Η Αρυάνα για μενα ειναι τοπ στο γραφείο και θα απογοητευόμουν αν πείραζε κάτι. Ειναι σέξυ , να παραμείνει έτσι. Νομίζω οσοι την επιλέγουν , το κάνουν για τις φοβερές υπηρεσίες που έχει, τις ποδάρες της και φυσικά την κωλάρα της.. Αν θέλουν πχ καποια με περισσοτερο στήθος υπάρχουν η Σοφία, η Βανέσσα κλπ. Καθε μια έχει τα καλά της.
Το ιδανικό πάντως παιδιά δεν υπάρχει. Και εγώ θα ήθελα πχ μια ψηλή μελαχρινή, με μεγάλο στήθος, μεγάλο κώλο, γυμνασμένη, που να φτιάχνει και γιουβαρλάκια που μου αρέσουν,, αλλά δεν την έχω βρει ακομα. Το ψάχνω...
H παλιά Βανέσσα μαζί με την Αρυανα έκαναν duo πέρυσι. Μετάνιωσα που δεν τις πήρα μαζί, αλλά δεν έκατσε να τις βρω οταν ηθελα και τις δυο, οπότε τις πηρα ξεχωριστά . Αυτό το duo μαζι με το ντουο Εμμανουέλα- Μάγια απο άλλο γραφείο, για μένα ήταν τα 2 καλύτερα που είχαμε εδώ και πολύ καιρο στον χώρο και μάλλον θα κάνουμε καιρό να ξαναδούμε κάτι παρόμοιο ή που να πλησιάζει..Εγω επιμενω οτι η παλια βανεσσα τις εβαζε κατω ολες αυτες...Και για αυτο απο την στιγμη που εφυγε απο το γραφειο δεν ξαναπηρα ποτε καμια αλλη!!!!