Ilove anal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 705
- Πόντοι
- 361
Όντως παίζει κάτι τέτοιο ;Γενέθλια έχουμε σήμερα να κάνουμε ένα
Όντως παίζει κάτι τέτοιο ;Γενέθλια έχουμε σήμερα να κάνουμε ένα
τι παιχνίδια έχεις στο play 5 μωράκι;Καλησπέρα αγορια.. Διαθεσιμη σημερα
Μας ελειψε ο κωλος σουΚαλησπέρα μωρακια σας έλειψα !!!
4 χρόνια!Γενέθλια έχουμε σήμερα να κάνουμε ένα
Να ζησεις μαγε και χρονια πολλα4 χρόνια!
Με αφορμη τα γενεθλια του γραφειου προτεινω να κανει ψηφοφορια για τη 'καλυτερη'δεκαδα κοριτσιων που εχουν περασει αυτα τα τεσσερα χρονια.4 χρόνια και θα έλεγα..
Καλύτερο call girl Μάγου: από πιπίνια άνετα Τέιλορ και από άνω των 30 άνετα Σοφία.
Καλύτερο τούμπανο κορμί: εύκολα Αγάπη
Καλύτερο ανελέητο ass fuck: φυσικά Αριάνα
Η Αγάπη είχε όντως ωραίο κορμί, αλλά η Μαριλού ήταν εκτός συναγωνισμού4 χρόνια και θα έλεγα..
Καλύτερο call girl Μάγου: από πιπίνια άνετα Τέιλορ και από άνω των 30 άνετα Σοφία.
Εγώ είπα για 4 χρόνια MagicΗ Αγάπη είχε όντως ωραίο κορμί, αλλά η Μαριλού ήταν εκτός συναγωνισμού
Και την Γιολάντα να προθέσουμε κάπου, μην την αφήσουμε παραπονεμένη . Ας της δώσουμε τον τίτλο του καλυτερου deepthroat.4 χρόνια και θα έλεγα..
Ωραία ποδαράκιαΚαλησπέρα αγορια.. Διαθεσιμη σημερα
ΟχιΚαλησπέρα μωρακια σας έλειψα !!!
Τι θα έχουν δει κούκλα μου και εσένα τα μάτια σου...ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ...
Τύπε μου με συγχωρείς, αλλά ο πρωταρχικός ορισμός του προσφέρω είναι δίνω κάτι σε κάποιον χωρίς αντάλλαγμα, αφιλοκερδώς, και απ ότι θυμάμαι, την τελευταία φορά που πήρα κοπέλα από το γραφείο, την πλήρωσα κανονικά για τις υπηρεσίες που παρείχε.Xρόνια πολλά στο αγαπητό μας γραφείο. Το ευχαριστούμε για όσα μας έχει προσφέρει και οσα θα μας προσφέρει μελλοντικώς.
Θα το γιορτάσουμε κάπου, τι θα κάνουμε; ; Θα χτυπήσουμε κανα Μαζωνάκη αυριο το Σαββατο , τι λέτε ; Να ετοιμάσω το κοστούμι μου ή αυτά επι ΠΑΣΟΚ μόνο;
Και την Γιολάντα να προθέσουμε κάπου, μην την αφήσουμε παραπονεμένη . Ας της δώσουμε τον τίτλο του καλυτερου deepthroat.