Ηθελα να κάνω και ένα σχόλιο μετά από μια τελευταία κριτική που διάβασα για κοπέλα του γραφείου και κάποια σχόλια απο κατω.
Τα κορίτσια γραφείου αλλά και τα ανεξάρτητα , πρέπει να αποδέχονται τις κριτικές όπως και το ότι δεν γίνεται να αρέσουμε όλοι σε όλους. Αν δεν είναι έτοιμα να αποδεχτούνε και τις αρνητικές κριτικές , τότε φοβάμαι ότι δεν κάνουν για αυτό τον χώρο που έχουν επιλέξει . Βλέπω πχ σε κάποιες κριτικές να γράφει κάποιος αρνητική κριτική και σπεύδουμε να τον κατηγορήσουμε για προμότορα, για ψεύτικη κριτική, να τον πούμε βρώμικο και γενικά να του ρίξουμε εκείνου την ευθύνη με κάθε τρόπο, ώστε να βγούμε εμείς από πάνω. Εντελώς λάθος τακτική που δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης και επαγγελματισμού και με αυτό τον τρόπο φοβάμαι ότι όσα κορίτσια το κάνουν, στο τέλος χάνουν πελάτες, δεν κερδίζουν. Γιατι αν είναι να πάρω κάποια κοπέλα , να γράψω κάτι αρνητικό και μετά να τα ακούσω (μου έχει συμβεί και εμένα) τοτε γιατι να μπω σε αυτή την διαδικασία από την αρχή και να μην επιλέξω κάποιο στανταράκι μου , που ξέρω ότι αποδέχεται ολες τις κριτικές και δεν ασχολείται ή παρεξηγείται με τις αρνητικές ..