Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.762
- Πόντοι
- 7.636
Τότε πάσο...Χαμός μετά...Και αν σου έλεγε η γυναίκα οτι της αρέσει?
Τότε πάσο...Χαμός μετά...Και αν σου έλεγε η γυναίκα οτι της αρέσει?
γιατι; τι θεμα υπαρχει στα τελευταια λεπτα?Δεν σε θυμάμαι... συνήθως οταν ζητάνε τα τελευταία λεπτά του ραντεβού δεν το δίνω...
Το καλο το φαγητό το απολαμβάνεις...γιατι; τι θεμα υπαρχει στα τελευταια λεπτα?
καλα αν θελησει ποτε το γραφειο να μας κλεισει και ραντεβου μαζι σου ισως γινει κατι. Εσυ κι η Αριανα σχεδον ποτε διαθεσιμεςΤο καλο το φαγητό το απολαμβάνεις...
Θα μου στείλεις μήνυμα μωρό μου, θα χαρώ να σε γνωρίσωκαλα αν θελησει ποτε το γραφειο να μας κλεισει και ραντεβου μαζι σου ισως γινει κατι. Εσυ κι η Αριανα σχεδον ποτε διαθεσιμες
που να σου στειλω;Θα μου στείλεις μήνυμα μωρό μου, θα χαρώ να σε γνωρίσω
και μπροστα σε καθρεφτη!!Με το που μπω όρθια Κωλο...
Και επεζησες για να το περιγράψεις? Άξιος, άξιος!Πηρα duo xθες Βανεσα και Βιβιαν.Στειλτε κανα λινκ που να γραψω κριτικη γιατι δεν βρισκω.Υποσχεθηκα στα κοριτσια κριτικη.Θυμασαι Βανεσα;
Προσωπικό μήνυμα οταν θέλεις να με συναντήσεις...αχχχπου να σου στειλω;
γινεται κι ετσι; οκ τοτεΠροσωπικό μήνυμα οταν θέλεις να με συναντήσεις...αχχχ
Θα μπορούσες να γράψεις την κριτική στην καρτέλα της μίας κοπέλας και να την κάνεις copy/paste και στης άλλης.. Μπορείς και να βάλεις ξεχωριστές βαθμολογίες σε κάθε κοπέλα.Πηρα duo xθες Βανεσα και Βιβιαν.Στειλτε κανα λινκ που να γραψω κριτικη γιατι δεν βρισκω.Υποσχεθηκα στα κοριτσια κριτικη.Θυμασαι Βανεσα;
Η απόλυτη καύλα.....Κατι από τώρα... Πόσο μου αρέσει σεξ μπροστά από καθρέπτες..
Σοβαρή κολάραΚατι από τώρα... Πόσο μου αρέσει σεξ μπροστά από καθρέπτες..
Πήρε αστεράκι και έγινε ταξίαρχοςΈχουμε καμία αναβάθμιση;
Ελπιζω να ειστε όλα μου τα μωράκια καλα
Έχετε πολλά χαιρετησματα από όλες μου τις τρύπες
Και σήμερα μαζί
εγώ από Ισιδώρα.....πολύ μέτρια για τις υψηλές επιδόσεις που απαιτώ τουλάχιστον εγώ και γενικά οι πιο έμπειροι και παλιοί "αρσενικοί" μύστες που μεγαλώσαν με pierre woodman και salieriΕλίζα Ισιδώρα Σταυρούλα έχει κανείς άποψη από πρόσφατη συνάντηση?
Πρίαμος Μεταμόρφωση,δωμάτιο 203?Κατι από τώρα... Πόσο μου αρέσει σεξ μπροστά από καθρέπτες..
τι κοριτσαρες ειναι αυτες ?? πο πο μεσα στο τζακουζι τι θα γινειιιιιΚαλησπέρα αγορια!!! Σήμερα διαθέσιμες με την βιβιαν