hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.905
- Πόντοι
- 12.896
Για μένα ολα απο το φιλί ξεκινάνε...
Καί γιά μένα....
Γι αυτό εσύ γεννήθηκες για μένα....
Καλησπέρα γαμπρέ!
Για μένα ολα απο το φιλί ξεκινάνε...
Γι αυτό εσύ γεννήθηκες για μένα....
Πρόσεξε ...και ο Χριστός το ιδιο είχε πει...Για μένα ολα απο το φιλί ξεκινάνε...
Καλησπέρα Χόρνυ φίλτατε!Καί γιά μένα....
Καλησπέρα γαμπρέ!
Ότι και να λες....διαζύγιο δεν παίρνεις...Σταματά γιατί μου κόβεις την τύχη μου...Χορνυ βοήθεια...
Ξεκινάμε με Χαρα και τελειώνουμε με Καρρα..Πρόσεξε ...και ο Χριστός το ιδιο είχε πει...
Ξεκινάμε με Χαρα και τελειώνουμε με Καρρα..
Ουτε λιγο κωλο βρε χορνυ?Καλά πᾶμε....
Ουτε λιγο κωλο βρε χορνυ?
Η απόλυτη φαντασίωση...Ξεκινάμε με Χαρα και τελειώνουμε με Καρρα..
καλα ειναι και αυτα!!Μέχρι τὰ χαστουκάκια τό πάω.... ΥΓ: Μήπως κόλλησε ἡ βελόνα λιγάκι;
Σοφία, χύνεις από το αναλ?Και αν σου έλεγε η γυναίκα οτι της αρέσει?
Άμα ξέρει ο Άντρας....εννοείταιΣοφία, χύνεις από το αναλ?
Πόσο φίλος μου!Χαχα... Πλάκα-πλάκα, ἐγώ προτιμῶ τὸ μουνί.... Τό πίσω μ'ἀφήνει ἀδιάφορο....
Πόσο φίλος μου!
Ωχ ναι ρε συ, τωρα το πρόσεξα.. By the way, Μαρεσει να γλειφω , να δαγκωνω να χαϊδεύω κωλαράκι πάρα να το γαμαω.. σαν την ζεστασιά ενός υγρού πανέμορφου μουνακίου, δεν έχει!Ἀφοῦ ἔχουμε καί παραπλήσιο ὄνομα...
Και εσας σας ΑγαπάωΩχ ναι ρε συ, τωρα το πρόσεξα.. By the way, Μαρεσει να γλειφω , να δαγκωνω να χαϊδεύω κωλαράκι πάρα να το γαμαω.. σαν την ζεστασιά ενός υγρού πανέμορφου μουνακίου, δεν έχει!
Ωχ ναι ρε συ, τωρα το πρόσεξα.. By the way, Μαρεσει να γλειφω , να δαγκωνω να χαϊδεύω κωλαράκι πάρα να το γαμαω.. σαν την ζεστασιά ενός υγρού πανέμορφου μουνακίου, δεν έχει!
Και κωλαρα και πατουσακια αρχιζεις και μας κακομαθαινειςΚαλημέρα μωράκια διαθέσιμη ξανά από Πέμπτη 21:00-03:00
Τι με παιρνεις και με ψαχνεις καθε αυγουστοοοοο????Ξεκινάμε με Χαρα και τελειώνουμε με Καρρα..
Σήμερα το μενου θα έχει μικρή απο εσάς... την επόμενη ερχεται η σειρά σας!Και εσας σας Αγαπάω
Περιττό να σου πω πως πεθαίνω ...Περιττο να σού πω δεν ζω! Να σε δω μία στιγμή προλαβαίνω..Να σε δω μια στιγμή πριν χαθω...Τι με παιρνεις και με ψαχνεις καθε αυγουστοοοοο????