nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.008
- Πόντοι
- 5.784
Σήμερα το μενου θα έχει μικρή απο εσάς... την επόμενη ερχεται η σειρά σας!Και εσας σας Αγαπάω
Σήμερα το μενου θα έχει μικρή απο εσάς... την επόμενη ερχεται η σειρά σας!Και εσας σας Αγαπάω
Περιττό να σου πω πως πεθαίνω ...Περιττο να σού πω δεν ζω! Να σε δω μία στιγμή προλαβαίνω..Να σε δω μια στιγμή πριν χαθω...Τι με παιρνεις και με ψαχνεις καθε αυγουστοοοοο????
Περιττό να σου πω πως πεθαίνω ...Περιττο να σού πω δεν ζω! Να σε δω μία στιγμή προλαβαίνω..Να σε δω μια στιγμή πριν χαθω...
Τι με παιρνεις και με ψαχνεις καθε αυγουστοοοοο????
Καλά να περάσεις σού εύχομαιΣήμερα το μενου θα έχει μικρή απο εσάς... την επόμενη ερχεται η σειρά σας!
@Sofia_Magic Τρίο με τη φίλη σου, πότε;;Καλά να περάσεις σού εύχομαι
ΚαλησπέραΓια σκέψου να γνωρίζεις αντρα που δεν φιλάει δεν γλείφει, δεν γαμ.. Κωλο.. τέτοιο κακο μακριά από μένα..
Δεν σε θυμάμαι... συνήθως οταν ζητάνε τα τελευταία λεπτά του ραντεβού δεν το δίνω...Καλησπέρα
Εγώ το έχω παράπονο πάντως, δε μου το έδωσες το κωλαρακι σου. Αρνήθηκες ευγενικά, ξενέρωσα λίγο γιατί το λιγουρευομουν, αλλά ενταξει περάσαμε ωραία δε μπορώ να πω.
Λόγω μεγέθους το αρνήθηκες. Δε το λέω να στην πω. Παράπονο το είχα απλά κ μου έμεινε αποθημενο χεχε... Ίσως την επόμενη φορά αν μου το υποσχεθείς από πριν, Ε;Δεν σε θυμάμαι... συνήθως οταν ζητάνε τα τελευταία λεπτά του ραντεβού δεν το δίνω...
Εντύπωση μου κάνει βέβαια και ούτε θυμάμαι κάτι τέτοιο αλλά για να το λες... Κάθε εβδομάδα έχω πελάτη που του αρέσει 1,5 ώρα νον στοπ και τον λες και ΑΝΑΚΟΝΤΑ αλλά οκ! Στείλε μου μήνυμα να θυμηθώ..Λόγω μεγέθους το αρνήθηκες. Δε το λέω να στην πω. Παράπονο το είχα απλά κ μου έμεινε αποθημενο χεχε... Ίσως την επόμενη φορά αν μου το υποσχεθείς από πριν, Ε;
Αν το έχεις τόσο μεγάλο όσο δηλώνεις θα χαρώ να σε δω... η ξανά δω...Εντύπωση μου κάνει βέβαια και ούτε θυμάμαι κάτι τέτοιο αλλά για να το λες... Κάθε εβδομάδα έχω πελάτη που του αρέσει 1,5 ώρα νον στοπ και τον λες και ΑΝΑΚΟΝΤΑ αλλά οκ! Στείλε μου μήνυμα να θυμηθώ..
Αντε τυχερε hobbista!!.. και στα δικα μας!!Αν το έχεις τόσο μεγάλο όσο δηλώνεις θα χαρώ να σε δω... η ξανά δω...
Θελω να στις κλεισω μια μιαΕλπιζω να ειστε όλα μου τα μωράκια καλα
Έχετε πολλά χαιρετησματα από όλες μου τις τρύπες
Και σήμερα μαζί
Μπουρδελα,ουισκυ και του καρρα οι δισκοι?Περιττό να σου πω πως πεθαίνω ...Περιττο να σού πω δεν ζω! Να σε δω μία στιγμή προλαβαίνω..Να σε δω μια στιγμή πριν χαθω...
Αριανα ισχύει ότι στα 170 έχεις κάνει χωρίς χρέωση το πρωκτικό και το τελειωτικό στο στόμα γιατί αν ισχύει είσαι η ποιο vfm επιλογήΕλπιζω να ειστε όλα μου τα μωράκια καλα
Έχετε πολλά χαιρετησματα από όλες μου τις τρύπες
Και σήμερα μαζί
Ισχυει φιλε μου και φυσικα ειναι vfm!Αριανα ισχύει ότι στα 170 έχεις κάνει χωρίς χρέωση το πρωκτικό και το τελειωτικό στο στόμα γιατί αν ισχύει είσαι η ποιο vfm επιλογή
Τώρα που το λες, επειδή έχει περάσει κ καιρός κάνα 8μηνο, μάλλον έχεις δίκιο. Ήταν στον δεύτερο γύρο που σου ζήτησα αναλ, κ το αρνήθηκες ευγενικά ίσως λόγω χρόνου γιατί έμενε κανα 10λεπτο. Το παρεξηγησα με το μέγεθος. Ελπίζω να τα πούμε την επόμενη φορά!Δεν σε θυμάμαι... συνήθως οταν ζητάνε τα τελευταία λεπτά του ραντεβού δεν το δίνω...
Θα χαρώ να σε δωΤώρα που το λες, επειδή έχει περάσει κ καιρός κάνα 8μηνο, μάλλον έχεις δίκιο. Ήταν στον δεύτερο γύρο που σου ζήτησα αναλ, κ το αρνήθηκες ευγενικά ίσως λόγω χρόνου γιατί έμενε κανα 10λεπτο. Το παρεξηγησα με το μέγεθος. Ελπίζω να τα πούμε την επόμενη φορά!
Εννοείται κ γω, κ πως το σκέφτηκα αυτό κ το είπα;; χαχα...το πήρα πολύ πάνω μου κ καλα ... Την επόμενη με το που θα μπεις μέσα στο δωμάτιο θα στα ζητήσω όλα, να μη χαθεί ούτε δευτερόλεπτο. Ελπίζω πολυ σύντομα!!!Θα χαρώ να σε δω
Με το που μπω όρθια Κωλο...Εννοείται κ γω, κ πως το σκέφτηκα αυτό κ το είπα;; χαχα...το πήρα πολύ πάνω μου κ καλα ... Την επόμενη με το που θα μπεις μέσα στο δωμάτιο θα στα ζητήσω όλα, να μη χαθεί ούτε δευτερόλεπτο. Ελπίζω πολυ σύντομα!!!