Βιβιαν magic girls
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2023
- Like
- 1.664
Δεν ξέρεις ποια κωλαρα να πρώτο διαλέξεις…Της Γιολάντας που επέστρεψε,της Αριάννας της Σοφίας η αυτό εδώ το υπέροχο πράγμα;;Καλημέρα μωράκια διαθέσιμη ξανά από Πέμπτη 21:00-03:00
Δεν ξέρεις ποια κωλαρα να πρώτο διαλέξεις…Της Γιολάντας που επέστρεψε,της Αριάννας της Σοφίας η αυτό εδώ το υπέροχο πράγμα;;
Πολυ καλη η Βίβιαν, όμορφη, φρέσκια παρουσία, αλλά δεν κάνει anal οποτε δε μπορούμε να τη συγκρίνουμε με τις άλλες 3.Δεν ξέρεις ποια κωλαρα να πρώτο διαλέξεις…Της Γιολάντας που επέστρεψε,της Αριάννας της Σοφίας η αυτό εδώ το υπέροχο πράγμα;;
Πολυ καλη η Βίβιαν, όμορφη, φρέσκια παρουσία, αλλά δεν κάνει anal οποτε δε μπορούμε να τη συγκρίνουμε με τις άλλες 3.
Απ όσο ξέρω αν πάρεις Αριανα Γιολ η Σοφία και πεις δεν ενδιαφέρομαι για anal, μπαίνει στο δωμάτιο πορνοψυχιατρος και σε κλείνουν σε πορνοασυλο!Πῶς δέν μποροῦμε; Ἄν ὁ πελάτης δέν ἐνδιαφέρεται γιά πρωκτικό, π.χ. ἐγώ, μποροῦμε.... Καί αὐτό ἰσχύει γιά ὁποιαδήποτε ὑπηρεσία προσφέρει ἕνα κορίτσι, ἀλλά δέν ἐνδιαφέρει τὸν πελάτη
Απ όσο ξέρω αν πάρεις Αριανα Γιολ η Σοφία και πεις δεν ενδιαφέρομαι για anal, μπαίνει στο δωμάτιο πορνοψυχιατρος και σε κλείνουν σε πορνοασυλο!
Και αν σου έλεγε η γυναίκα οτι της αρέσει?Χαχα... Πλάκα-πλάκα, ἐγώ προτιμῶ τὸ μουνί.... Τό πίσω μ'ἀφήνει ἀδιάφορο....
Απ όσο ξέρω αν πάρεις Αριανα Γιολ η Σοφία και πεις δεν ενδιαφέρομαι για anal, μπαίνει στο δωμάτιο πορνοψυχιατρος και σε κλείνουν σε πορνοασυλο!
Και αν σου έλεγε η γυναίκα οτι της αρέσει?
Άνθρωπος που να μην του αρέσει το anal που ακούστηκε;
Ουτε λιγο βρε;Χαχα... Πλάκα-πλάκα, ἐγώ προτιμῶ τὸ μουνί.... Τό πίσω μ'ἀφήνει ἀδιάφορο....
Ουτε λιγο βρε;
Για σκέψου να γνωρίζεις αντρα που δεν φιλάει δεν γλείφει, δεν γαμ.. Κωλο.. τέτοιο κακο μακριά από μένα..Διαζύγιο!
Ὅπως σέ κάποιους δέν ἀρέσουν τὰ γλειφομούνια καί τὰ γλωσσόφιλα....
Τι λες κούκλα μου ...ούτε στον εχθρό σου...Για σκέψου να γνωρίζεις αντρα που δεν φιλάει δεν γλείφει, δεν γαμ.. Κωλο.. τέτοιο κακο μακριά από μένα..
Για σκέψου να γνωρίζεις αντρα που δεν φιλάει δεν γλείφει, δεν γαμ.. Κωλο.. τέτοιο κακο μακριά από μένα..
Για μένα ολα απο το φιλί ξεκινάνε...Γλειφομούνια καί γλωσσόφιλα μ'ἀρέσουν.... Ἀλλά σέ κάποιους συναγωνιστές ἐδῶ πέρα δέν ἀρέσουν....
Γι αυτό εσύ γεννήθηκες για μένα....Για σκέψου να γνωρίζεις αντρα που δεν φιλάει δεν γλείφει, δεν γαμ.. Κωλο.. τέτοιο κακο μακριά από μένα..
Σταματά γιατί μου κόβεις την τύχη μου...Χορνυ βοήθεια...Γι αυτό εσύ γεννήθηκες για μένα....