Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Ρε μωρακια μας καυλωσατεΕει μωρακια τι κάνετε ;;
Εμείς σας περιμένουμε από 9 με την βιβιαν.
Εγώ έχω ήδη ξεκινήσει μόνη μ
Ωραια δυνατη κωλαρα η βιβιανΕει μωρακια τι κάνετε ;;
Σε ευχαριστώ μωράκιΩραια δυνατη κωλαρα η βιβιαν
ρε τι γίνεται εδώ pillowfights το κάναμε;;;Ημερολόγιo ενός call girl
Λοιπόν σκέφτηκα να ανεβάσω μια ιστορία καθώς έχω λίγο χρόνο στη διάθεση μου!
Ήταν από τα τελευταία μου ραντεβού πριν σταματήσω
Τον είχα πρωτοδεί με την Σοφια και έκτοτε κάνα 2 φορςς μονη μου
Ήταν ένας άνθρωπος με εξουσία την οποία την έβγαζε έντονα και στο κρεβάτι ημουνα αρκετά υποτακτικη μαζί του, ήταν αυστηρός αμιλληυος την ώρα του σεξ με πολύ ωραίες συζητήσεις στο ενδιάμεσο.....
Όταν γαμιομασταν μου άρεσε πολύ ήταν αγριο όσο έπρεπε σκληρός όσο έπρεπε με έκανε δική του δεν με ρώταγε καν και έκανε πράγματα έπαιρνε πρωτοβουλίες το οποίο εμένα με ερεθίζε απίστευτα, πολύ γοητευτικό . .θυμάμαι που με μια κίνηση με έστηνε στα τέσσερα μου τράβαγε χέρια κ μαλλιά έδινε πόνο από πίσω κ από μπρος χαστούκια στο κωλο κ με γύρναγε να με φίλησει ν συνεχίσει μπροστά δεν ξέρω γτ με ερεθίζει τόσο πολύ αυτός τον σκεφτόμουνα κάθε μέρα τ ραντεβού.......μυστήριος θέλω να τον ξαναδώ η αλήθεια είναι
έμπειρος φλογερός και με πάθος......
Υποτακτική εγώ τέρμα του πήγαινα τη πετσέτα τις παντόφλες το ποτό του κανένα παράπονο ...
Ήθελα ν εξιστορήσω καιρό αυτό τ ραντεβού!!!!
πρεπει να βαλετε κ βιντεο εν ωρα εργασιας μωρακια....τρομερες κωλαρες εχετε!!!Εει μωρακια τι κάνετε ;;
Καλα το πας!Θέλεις να είσαι ο επόμενος !!!!!
Μπραβο Βιβιαν τρομερος κωλος.Καλημέρα μωράκια διαθέσιμη ξανά από Πέμπτη 21:00-03:00
Μπραβο Βιβιαν τρομερος κωλος.
Ειδατε τι κανουν οι σωστες φωτογραφιες?Εγω απο αυτες τις φωτογραφιες του σαιτ δεν θα σε επαιρνα γιατι μου ηταν αδιαφορες.Ειναι αχρωμες,σα να βλεπεις παντου την ιδια κοπέλα.
Τωρα ομ
σε ευχαριστώ που να να δεις και από κοντάΜπραβο Βιβιαν τρομερος κωλος.
Ειδατε τι κανουν οι σωστες φωτογραφιες?Εγω απο αυτες τις φωτογραφιες του σαιτ δεν θα σε επαιρνα γιατι μου ηταν αδιαφορες.Ειναι αχρωμες,σα να βλεπεις παντου την ιδια κοπέλα.
Τωρα ομως θα σε παρω 100%!
Εισαι το ανερχομενο αστερι!
Εγω θελω.εσυ εισαι κλεισμενηΘέλεις να είσαι ο επόμενος !!!!!
Πάρε να μάθειςΕγω θελω.εσυ εισαι κλεισμενη
ΠαιρνωΠάρε να μάθεις
Ωραια δυνατη κωλαρα η βιβιαν
Έτσι στήσιμοΕμείς σας περιμένουμε από 9 με την βιβιαν.
Εει μωρακια τι κάνετε ;;
Α ρε Σοφία με τα ωραία σουΜετά από ένα ωραίο μασάζ, τον έβαλα να με τραβάει και βίντεο...πιανουν τα χέρια του κυριολεκτικά ( Μασερ)