magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 52.096
Για μένα ο κωλος αυτός ξεπερνάει και της ΑριαναςΕσυ ακόμα να πάρεις!!!!
Πολύ ωραία…!Εσυ ακόμα να πάρεις!!!!
Τελεια κωλαρα τέλειο κορμί ότι πρέπει!!Θέλεις να είσαι ο επόμενος !!!!!
Ωραία κωλαρα για άνοιγμα!!
Κωλαρες!!!!Εει μωρακια τι κάνετε ;;
Εμείς σας περιμένουμε από 9 με την βιβιαν.
Εγώ έχω ήδη ξεκινήσει μόνη μ
Και εγώ τον παρατήρησα ότι προωθεί την βιβιαν αλλά δεν νομίζω να χειρίζεται το account της. Μου φαίνεται δύσκολο κάποια κοπέλα να αφήνει άλλον να ανεβάσει προσωπικές της φωτόquiz: ποιος έχει γραφτεί πολύ πρόσφατα και αγνοεί τους κανόνες του site γράφοντας greeklish ΚΑΙ έχει γράψει μονο 8 μηνύματα προωθώντας την ίδια κοπέλα?
Μήπως είναι ο ίδιος που χειρίζεται και το account της ?
Μήπως "χειρίζεται" και την κοπέλα?
θα τα δει ο @antisthenisΚαι εγώ τον παρατήρησα ότι προωθεί την βιβιαν αλλά δεν νομίζω να χειρίζεται το account της. Μου φαίνεται δύσκολο κάποια κοπέλα να αφήνει άλλον να ανεβάσει προσωπικές της φωτό
Με αυτό το θέαμα και εμένα θα πιάναμε όχι μόνο τα χέρια αλλά και τα πόδια... χταπόδι θα γινομουν...Μετά από ένα ωραίο μασάζ, τον έβαλα να με τραβάει και βίντεο...πιανουν τα χέρια του κυριολεκτικά ( Μασερ)
Με αυτό το θέαμα και εμένα θα πιάναμε όχι μόνο τα χέρια αλλά και τα πόδια... χταπόδι θα γινομουν...
Καλημέρα κανείς δν χειρίζεται το λογαριασμός μ είμαι εγώ ίδια αλλά τα αλλά που λέτε είναι κακίες ευχαριστώ μωρακιαΚαι εγώ τον παρατήρησα ότι προωθεί την βιβιαν αλλά δεν νομίζω να χειρίζεται το account της. Μου φαίνεται δύσκολο κάποια κοπέλα να αφήνει άλλον να ανεβάσει προσωπικές της φωτό
Γιατί μου έκανες παράθεση κούκλα? Δεν είπα ότι δεν χειρίζεσαι τον λογαριασμό σου εσύ και δεν με ενδιαφέρει κιόλας ποιος το κάνει...Καλημέρα κανείς δν χειρίζεται το λογαριασμός μ είμαι εγώ ίδια αλλά τα αλλά που λέτε είναι κακίες ευχαριστώ μωρακια
Δεν είπα κάτι κακό για σένα. Είπα ότι παρατήρησα ένα καινούριο προφίλ που όλα τα σχόλια που έχει κάνει αφορά εσενα. Δεν φταις εσυ σε κάτι. Απλά μου φάνηκε περίεργοΚαλημέρα κανείς δν χειρίζεται το λογαριασμός μ είμαι εγώ ίδια αλλά τα αλλά που λέτε είναι κακίες ευχαριστώ μωρακια
Θέλεις να είσαι ο επόμενος !!!!!
Μουναρα να τη γλειφεις συνεχειαΘέλεις να είσαι ο επόμενος !!!!!
ΠαράδεισοςΚαλημέρα μωρακια !!! Σήμερα διαθέσιμη 21:00-03:00