hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.905
- Πόντοι
- 12.896
Σε τρώει ο κώλος σου να φας το ξύλο της ...
Τό ξύλο ΤΟΥΣ
Σε τρώει ο κώλος σου να φας το ξύλο της ...
Α εσυ ψάχνεις εκδιδόμενη από τζάκι με γαλλικά και πιάνο?Επειδή σιγά σιγά βλέπω ότι εκτός από ερεθιστικές προς άγρα πελατών είστε και εριστικές προς όποιον "τολμήσει" να γράψει μία κακή αξιολόγηση για εσάς, σας παραπέμπω στην απαντησή μου που μάλλον επιλέξατε να κάνετε αβαβά, αφού σταδιακά διαπιστώσατε ότι και το ραντεβού ήταν πραγματικό και ότι είμαι σωστός αντικειμενικός άνθρωπος και όχι βαλτός. Για να σας δω, @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic
Λαικοξεκωλα λέει....I rest my case.
Διπολικος είσαι?.To έσβησα αυτό, ούτε εμένα μου άρεσε. Σεβασμός πάνω από όλα. Άλλα κάποιος καλοθελητής πρόλαβε και στο έστειλε
ακόμα ρε χόρνυ?? εγώ έχω ανοίξει ήδη τη δεύτερη μπύραΜήπως πρέπει νά κάνω πόπ-κόρν;
Δεν σου κάνω είμαι πολύ λαικοξεκωλο..... .θα κλάψεις τα 150 ...κρίμαΟφείλω να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά σε παρακαλώ μην με καυλώνεις άλλο βρε γλωσσού γιατί προβλέπω συνάντηση σύντομα
ακόμα ρε χόρνυ?? εγώ έχω ανοίξει ήδη τη δεύτερη μπύρα
εγώ εντός μισαώρου εξαφανίζομαι...έκανα τα κουμάντα μου...καημένη Γιολαντούλα τι σε περιμένει...Σκέφτομαι ὅτι μπορεῖ νά πάη χαμένο. Παρασκευή ἀπόγευμα, καλός καιρός. Μπορεῖ νά διακοπῆ ὁ καβγᾶς γιατί θά πιάσουν τὰ κορίτσια δουλειά καί ὅλοι, πελάτες καί ἐργαζόμενες, θά ἐξαφανιστοῦν ἀπό'δῶ μέσα.
εγώ εντός μισαώρου εξαφανίζομαι...έκανα τα κουμάντα μου...καημένη Γιολαντούλα τι σε περιμένει...
Παιδιά ειρήνη υμίν....κάντε έρωτα και όχι πόλεμο...αλλιώς θα πάρω δραστικά μέτρα και θα κλείσω την @Γιολάντα Magic μαζί με @Sofia_Magic για να σας ηρεμήσω....άιντε...
δε με λένε τυχαία sniper... δεν είμαι @geroksouras να διυλίζω τον κώνωπα και να καταπίνω την κάμηλο
κρύβε λόγια ρε ψάρι μου κ συ...αμάν κατευθείαν να με "δώσεις"...καμία αλληλεγγύη πιαΔικαιολογια ψαχνεις για τριο;
Χαχαχα!
δε με λένε τυχαία sniper... δεν είμαι @geroksouras να διυλίζω τον κώνωπα και να καταπίνω την κάμηλο
κρύβε λόγια ρε ψάρι μου κ συ...αμάν κατευθείαν να με "δώσεις"...καμία αλληλεγγύη πια
εγω μισαωρο διαβασα οποτεδε με λένε τυχαία sniper... δεν είμαι @geroksouras να διυλίζω τον κώνωπα και να καταπίνω την κάμηλο
αγαπημένη ταινία, σωστή πλοκή και εμβάθυνση στο συναισθηματικό υπόβαθρο του πρωταγωνιστή αλλά ο Μπράντ πολύ λίγος για αυτό το ρόλοἜχεις σχέση καί μέ τὸν Bradley Cooper;
ναι ότι φεύγω κ εξαφανίζομαι εντός μισαώρου από δω...μέχρι να πάρω θέση, να στήσω τα όπλα μου, να σκανάρω περιοχή εχθρού και να εξασφαλίσω την φίλια υποστήριξη χρειάζεται ένας χρόνοςεγω μισαωρο διαβασα οποτε