Φορτηγατζής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 687
- Πόντοι
- 361
Σοφακι πως μπορούμε να σε βρούμε??
Μια χαρά περνάς διαβάζω...Μια και το αναφέρεις… κάτι μου χρωστάς εσυ κυρια μου
Το Μαγικό γραφείο μωρό μουΣοφακι πως μπορούμε να σε βρούμε??
Και εσύ μανάρι μου στο γαμήσι επιστήμον είσαι. Και μάλιστα με 10 διδακτορικά !!!Η επιστήμονες δεν του κάθονται για τρελό, παθιασμένο σεξ....
Με εσένα όμως το καλά γίνεται καλύτεραΜια χαρά περνάς διαβάζω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το Μαγικό γραφείο μωρό μου
Αυτό το ντουο με Γιολάντα ποτέ θα το κάνουμε επιτέλους...Και εσύ μανάρι μου στο γαμήσι επιστήμον είσαι. Και μάλιστα με 10 διδακτορικά !!!
Χθες η ωραία γιορτή του Βαλεντίνου την βγάλαμε με γκρίνια, κατινια... Σήμερα Τσικνοπέμπτη μου είστε ρομαντική η άντρες...Με εσένα όμως το καλά γίνεται καλύτερα
Όταν μπορώ εγώ, δεν μπορείτε εσείς και το αντίθετοΑυτό το ντουο με Γιολάντα ποτέ θα το κάνουμε επιτέλους...
Σου έλειψαν οι πιπες μου πες την αλήθεια@ariana.magic
Είσαι όμορφη και δεν μπορώ καθόλου ν' αμφιβάλω,
γι' αυτό και κάνεις πάταγο όπου κι αν πας μεγάλο
Όταν πεθάνω κάντε μουΣου έλειψαν οι πιπες μου πες την αλήθεια
Και σε ποιον δεν λείπουν...Σου έλειψαν οι πιπες μου πες την αλήθεια
Τέτοια μου λέτε και σκλαβώνομαι και μετά παίρνω 60 λεπτά πιπα ❤Και σε ποιον δεν λείπουν...
Να μην το κάνεις οταν έχουμε ντουο...να φαμε και κατι...Τέτοια μου λέτε και σκλαβώνομαι και μετά παίρνω 60 λεπτά πιπα ❤
Αφού μου λες τι να κάνω που να παω, να κάτσω στη θέση μουΝα μην το κάνεις οταν έχουμε ντουο...να φαμε και κατι...
PSE καριολα .....Αφού μου λες τι να κάνω που να παω, να κάτσω στη θέση μου
Σ ευχαριστώ κ ανυπομονώ να σε γνωρίσω!!Μια χαρά περνάς διαβάζω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το Μαγικό γραφείο μωρό μου
Μονοωρο πιπωμα ε;Το καλύτερο...Τέτοια μου λέτε και σκλαβώνομαι και μετά παίρνω 60 λεπτά πιπα ❤
Χθες η ωραία γιορτή του Βαλεντίνου την βγάλαμε με γκρίνια, κατινια... Σήμερα Τσικνοπέμπτη μου είστε ρομαντική η άντρες...
Επειδή σιγά σιγά βλέπω ότι εκτός από ερεθιστικές προς άγρα πελατών είστε και εριστικές προς όποιον "τολμήσει" να γράψει μία κακή αξιολόγηση για εσάς, σας παραπέμπω στην απαντησή μου που μάλλον επιλέξατε να κάνετε αβαβά, αφού σταδιακά διαπιστώσατε ότι και το ραντεβού ήταν πραγματικό και ότι είμαι σωστός αντικειμενικός άνθρωπος και όχι βαλτός. Για να σας δω, @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic