Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.089
Εγω δεν κανω πόλεμο κανω λεσβιακό...Paul
Εγω δεν κανω πόλεμο κανω λεσβιακό...Paul
Αντιδράμε στον παραλογισμό....Πω ρε παιδιά 3 μετες τώρα διαβάζω τα ίδια και τα ίδια… Πως κάνετε έτσι για μια κακή κριτική .. όλες έχουμε κακές κριτικες .. Δεν το κάνουμε τόσο ντόρο … Αν είναι δυνατόν…
Σοφία με Βανέσα ... χμμμ θα το βάλει ο Μάγος σαν option σίγουραΕγω δεν κανω πόλεμο κανω λεσβιακό...Paul
Γιατί είναι λογικό να έχω κακή κριτική;; Να σπυ θυμίσω ότι τα γούστα την αντρών διαφέρουν… Όποτε μην μ λες εμένα πίπες… Παρτες καλυτεραΑντιδράμε στον παραλογισμό....
Εσυ είναι λογικό να έχεις κακή κριτική, για την Σοφία δεν είναι....
Να μιλάς όπως έχεις μιλήσει οσο αφορά εσένα... κανένας δεν σε κράτησε...Τώρα γιατί έχεις φαγούρα..Αυτό που λες δεν στέκει… Είμαι σε ένα νήμα και διαβάζω … Δηλαδη αφορά εσάς που ασχολείστε 24/7 σε ένα νήμα .. Και πο άλλες κοπέλες που έχουν λογαριασμό σεν πρέπει να μιλάνε και να μιλάτε εσείς;;; Που το είδατε αυτό.. Ολες στο ίδιο γραφείο ειμαστε και στο ίδιο νήμα.. Άμα δεν με αφορούν φτιαχτέ ένα δικό σας νήμα να λέτε ότι μαλακια ναναι
Νόμιζα με θέλεις μόνη μου...να τα...Σοφία με Βανέσα ... χμμμ θα το βάλει ο Μάγος σαν option σίγουρα
Διάβασε την τελευταία σου κακή κριτική και θα καταλάβεις το " λογικό "Γιατί είναι λογικό να έχω κακή κριτική;; Να σπυ θυμίσω ότι τα γούστα την αντρών διαφέρουν… Όποτε μην μ λες εμένα πίπες… Παρτες καλυτερα
Πες τα μην τα λεω μόνο εγω..Οτι ναναι
Εγώ απλά σχολίασα αυτό που βλέπω … Όπως σχολίαζε τότε ο dragon αυτό που έβλεπε.. Δημοκρατία εχουμεΝα μιλάς όπως έχεις μιλήσει οσο αφορά εσένα... κανένας δεν σε κράτησε...Τώρα γιατί έχεις φαγούρα..
Α ναι σωστά ξεχάστηκαΝόμιζα με θέλεις μόνη μου...να τα...
Κορίτσι μ της ξέρω τις κριτικες μ … Ωατοσο που ξέρεις εσυ ότι δεν ήταν φεικ;; Δηλαδή πι δικές κριτικες είναι φεικ ενώ η δικιά μ είναι true???απλα γελάω… Αα ξέχασα εσυ το καμάρι του μάγου… οποτεεε νομίζεις ότι κάτι εισαιΔιάβασε την τελευταία σου κακή κριτική και θα καταλάβεις το " λογικό "
Μα δεν σου είπε κανένας μην γράφεις...Αλλά μπορείς να πεις αν εργάζεσαι, μια φωτογραφία, ενα βίντεο...και αν σε αναφέρουν σε κάτι απαντά, δεν νομίζω εγω σου την εχω πει να μην ασχολείσαι με αυτούς που κατά καιρούς γράφουν...Εγώ απλά σχολίασα αυτό που βλέπω … Όπως σχολίαζε τότε ο dragon αυτό που έβλεπε.. Δημοκρατία εχουμε
Περίοδο έχεις η περιμένεις?Κορίτσι μ της ξέρω τις κριτικες μ … Ωατοσο που ξέρεις εσυ ότι δεν ήταν φεικ;; Δηλαδή πι δικές κριτικες είναι φεικ ενώ η δικιά μ είναι true???απλα γελάω… Αα ξέχασα εσυ το καμάρι του μάγου… οποτεεε νομίζεις ότι κάτι εισαι
Μπαααα μου τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδα.. εσείς μήπως έχετε γιατί έχετε πάρει κατάκαρδα μπούρδες.. Απλά κορίτσια μ δεν αρέσουμε όλοι σε όλους ….Περίοδο έχεις η περιμένεις?
Όποτε μην μ λες εμένα πίπες… Παρτες καλυτερα
Έλεγα και εγώ ποιος λείπει....
Τοτε να κάνεις κάτι με τα νεύρα σου! Δεν περιμένω εσένα να μου πεις που θα αρεσω... ξεχνάς ότι από μένα ζηταγες συμβουλές πως να γίνεις καλή... πες ενα δημόσια Ευχαριστώ που σου είπα πάρα πολλά και ασε της εξυπνάδες σε εμένα...Μπαααα μου τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδα.. εσείς μήπως έχετε γιατί έχετε πάρει κατάκαρδα μπούρδες.. Απλά κορίτσια μ δεν αρέσουμε όλοι σε όλους ….