hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.868
- Πόντοι
- 12.896
Τζίφος...δεν απαντά..
Καλησπέρα κυρία μου! Φιλάκια πολλά καί παντοῦ!
Τζίφος...δεν απαντά..
Αυτο το φιλάκια πολλά και παντού το λέω και εγω.... Γιατί θέλω να είναι πολλά τα φιλιά και παντου! Γεια σου Χορνυ μούΚαλησπέρα κυρία μου! Φιλάκια πολλά καί παντοῦ!
Σταμάτα δεν μπορώ άλλο ανατρίχιασα και καύλωσα ταυτοχρόνωςΝα κάνει ότι θέλουμε εμείς...Υποτακτική! Λεπτομέριες δεν λέμε....
Αυτο το φιλάκια πολλά και παντού το λέω και εγω.... Γιατί θέλω να είναι πολλά τα φιλιά και παντου! Γεια σου Χορνυ μού
Σταμάτα δεν μπορώ άλλο ανατρίχιασα και καύλωσα ταυτοχρόνως
Μια ώρα θα την βάλω να με γλείφει το καριολακι που κάνει ώρες να μου απαντήσει...Σταμάτα δεν μπορώ άλλο ανατρίχιασα και καύλωσα ταυτοχρόνως
Την τελευταία φορά κόντεψα να μείνω επιτόπου με αυτά που μου κάνανε. Τώρα έτσι όπως είναι η Γιολάντα δεν τολμώ να την συναντήσω Φοβάμαι. Θα συναντήσω μόνη τη Σοφία Για να με χαλαρώσειΤό'χω καταλάβει: γι'αὐτό τό λέω!
Ἀπό τώρα;! Καί ποῦ'σαι ἀκόμη!
Σταμάτα σου λέωΜια ώρα θα την βάλω να με γλείφει το καριολακι που κάνει ώρες να μου απαντήσει...
Σταμάτα σου λέω
Μα τώρα είναι ωραίο...θα την νευριαζουμε πρώτα...Την τελευταία φορά κόντεψα να μείνω επιτόπου με αυτά που μου κάνανε. Τώρα έτσι όπως είναι η Γιολάντα δεν τολμώ να την συναντήσω Φοβάμαι. Θα συναντήσω μόνη τη Σοφία Για να μη χαλαρώσει
Τότε μάλλον έχεις φάει block και δεν το έχεις καταλάβειΤο ξέρω ότι έχεις πει ότι την έχεις για όλες τις μέρες την Προσφορά και μετά ενημερώνεις το γραφείο να το ακυρώσουν για προσωπικούς λόγους Και αυτό δεν έχει γίνει μια φορά αλλά πολλές φορές Δε μας τα λες καλά Γιολάντα μα καθόλου καλά
Μουν-κατ...Πάρε ἕνα ἠρεμιστικό! Ἤ ἕνα κίτ-κάτ!
Τότε μάλλον έχεις φάει block και δεν το έχεις καταλάβει
Προσφέρω δωρεάν παρτουζες και μας την λες κιόλας η πρέπει να σου δώσω και αναφορά ποτε θα ακυρώσω η ποτε θα δουλέψω?
Μην με ζαλίζεις άλλο
Μουν-κατ...
Γιολάντα τώρα που σε βλέπω με κέφια μπορείς να πάρεις ενα τηλέφωνο γιαυτο που σου έλεγα χθες! Ευχαριστώ ματάκια μουΤότε μάλλον έχεις φάει block και δεν το έχεις καταλάβει
Προσφέρω δωρεάν παρτουζες και μας την λες κιόλας η πρέπει να σου δώσω και αναφορά ποτε θα ακυρώσω η ποτε θα δουλέψω?
Μην με ζαλίζεις άλλο
ΣυγνώμηΤότε μάλλον έχεις φάει block και δεν το έχεις καταλάβει
Μην με ζαλίζεις άλλο
τι ειναι τουτο;Μουν-κατ...
Σοφία πες κάτι.?Τότε μάλλον έχεις φάει block και δεν το έχεις καταλάβει
Μην με ζαλίζεις άλλο
Ασε κατι με μ@νηηηηηητι ειναι τουτο;
πειτε και σε μενα τον αγαμητο
2 ώρες γλείψιμο...θα την φτιάξω..Σοφία πες κάτι.?
Βαστα κ εμενα απο αυτο!Μουν-κατ...
Εσυ Spiro είσαι για Κωλ-κατΒαστα κ εμενα απο αυτο!