Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.389
- Πόντοι
- 2.256
θα φαω και απο τα δυο τελικα!με επεισες!Εσυ Spiro είσαι για Κωλ-κατ
θα φαω και απο τα δυο τελικα!με επεισες!Εσυ Spiro είσαι για Κωλ-κατ
Πήγανε 2 ωρες τώρα σε καλό δρόμο είμαστεΑσε κατι με μ@νηηηηηη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
2 ώρες γλείψιμο...θα την φτιάξω..
Καύλα το βιντεάκιΚαλησπέρα αγάπες και καλή εβδομάδα!!
Μου έχετε ζητήσει επανηλειμμένα για ραντεβού νωρίς το μεσημέρι, αυτή την εβδομάδα το κατάφερα.!!
Σας παραθέτω τις ώρες.μου :
Διαθέσιμη;
Τετάρτη 13:00 με.19:00
Πέμπτη 13:00 με.20:00
Παρασκευή 16:000με 00:00
για Σάββατο θα ενημερώσω...
Ελπιζω να σας καυλωσα και να σας βόλεψα τους πρωινους
Μου θυμισες στον στρατο που μας ελεγαν εσεις οι δυο καντε τριαδα!!μια παρτούζα οι 2 μας μπορούμε να κάνουμε παρακαλώ??
καλημέρα!
ΥΓ: μόνο οι 2 μας όμως θα είμαστε!!
Αθώο Αγόρι...money???
μεσα
ποσα θα παρω;
Πολύ καλή η κίνηση και η απόφαση σου για συναντήσεις πιο νωρίς από τις 4 το απόγευμα ! Θα βολέψεις αρκετούς φίλους - θαυμαστές σου που θέλουν πολύ να σε συναντήσουν αλλά η έναρξη δεν τους βόλευε πολύ Γιολάντα !Καλησπέρα αγάπες και καλή εβδομάδα!!
Μου έχετε ζητήσει επανηλειμμένα για ραντεβού νωρίς το μεσημέρι, αυτή την εβδομάδα το κατάφερα.!!
Σας παραθέτω τις ώρες.μου :
Διαθέσιμη;
Τετάρτη 13:00 με.19:00
Πέμπτη 13:00 με.20:00
Παρασκευή 16:000με 00:00
για Σάββατο θα ενημερώσω...
Ελπιζω να σας καυλωσα και να σας βόλεψα τους πρωινους
Ολους θα μας βολεψει η ΓιολΠολύ καλή η κίνηση και η απόφαση σου για συναντήσεις πιο νωρίς από τις 4 το απόγευμα ! Θα βολέψεις αρκετούς φίλους - θαυμαστές σου που θέλουν πολύ να σε συναντήσουν αλλά η έναρξη δεν τους βόλευε πολύ Γιολάντα !
ειμαι αθωος οντωςΑθώο Αγόρι...
Αυτό σημαίνει σωστή διάθεση για την εξυπηρέτηση όλων οσων επιθυμούν να συναντήσουν την Γιολάντα ! Κοινωνικές παροχές για την απόλαυση όλων !!Ολους θα μας βολεψει η Γιολ
Είσαι έρωταςHappy Monday
Μαζί από 6:30
Τι πρέπει να κάνω για να μου βάλεις την ίδια τιμωρία;Ασε κατι με μ@νηηηηηη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
2 ώρες γλείψιμο...θα την φτιάξω..
Μην την δεις εξαλλη!!!Τι πρέπει να κάνω για να μου βάλεις την ίδια τιμωρία;
Κάτι μου λέει ότι θα μου αρέσει!Μην την δεις εξαλλη!!!
Σόφι, γιατί πειράζεις την μικρή χωρίς λόγο και αιτία, έτσι, στο άκυρο και χωρίς αυτή να σε έχει πειράξει;Γιολάντα τώρα που σε βλέπω με κέφια μπορείς να πάρεις ενα τηλέφωνο γιαυτο που σου έλεγα χθες! Ευχαριστώ ματάκια μου
Έτσι τόσο ευχάριστα πρέπει να ξεκινούν όλες οι εβδομάδες...Happy Monday
Μαζί από 6:30
Εχω Έρωτα μεγάλο....μου αρέσει να την πειράζω ΝονεΣόφι, γιατί πειράζεις την μικρή χωρίς λόγο και αιτία, έτσι, στο άκυρο και χωρίς αυτή να σε έχει πειράξει;
εμ μονο καλα θα βαζουνε??πλακα κανωΈχουμε καιρό να δούμε κανένα κακό βιντεάκι από τα κορίτσια του μάγου μας
Τί Νονέ ρε Σόφι; Κι εσένα εγώ σε βάφτισα και δεν το θυμάμαι; Τόσο γλυκοπούτσης είμαι σαν πνευματικός πατέρας;Εχω Έρωτα μεγάλο....μου αρέσει να την πειράζω Νονε