magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.454
Αχ,τι ομορφο μουνι που εχεις. Δεν το εχω δει με φωτα!Καλησπέρα αγάπες και καλή εβδομάδα!!
Μου έχετε ζητήσει επανηλειμμένα για ραντεβού νωρίς το μεσημέρι, αυτή την εβδομάδα το κατάφερα.!!
Σας παραθέτω τις ώρες.μου :
Διαθέσιμη;
Τετάρτη 13:00 με.19:00
Πέμπτη 13:00 με.20:00
Παρασκευή 16:000με 00:00
για Σάββατο θα ενημερώσω...
Ελπιζω να σας καυλωσα και να σας βόλεψα τους πρωινους
Ουδεν σχολιο !!Καλησπέρα αγάπες και καλή εβδομάδα!!
Μου έχετε ζητήσει επανηλειμμένα για ραντεβού νωρίς το μεσημέρι, αυτή την εβδομάδα το κατάφερα.!!
Διαθέσιμη;
Τέλειο το μουνακι σου!!! Αλλά ένα πρωινό πριν της 10.00 για κανένα 2ωρο μαζί σου το θέλωΚαλησπέρα αγάπες και καλή εβδομάδα!!
Διαθέσιμη;
Τυφλά να έχουν οι βραζιλιανεςHappy Monday
Μαζί από 6:30
Κορμαρα!!Happy Monday
Κυριακή ούτε λόγος ε και η προσφορά ακόμα στο siteΚαλησπέρα αγάπες και καλή εβδομάδα!!
Διαθέσιμη;
Το Αστέρι του γραφείου RespectHappy Monday
Καλημέρα στο ποίο σέξυ μωράκι!!!Καλησπέρα αγάπες και καλή εβδομάδα!!
Διαθέσιμη;
Αντε πάλι....αγόρι μου εχω κάθε μέρα τη προσφορά αυτή ΔΩΡΕΑΝ τις παρτουζες μέχρι να αλλαχτεί στο site η ημέρα.....τι δεν καταλαβαίνεις?Κυριακή ούτε λόγος ε και η προσφορά ακόμα στο site
Για να ενημερώνεις το γραφείο για προσφορά πρέπει να το υποστηρίζεις Και η Αριάνα έχει αυτή την προσφορά και την υποστηρίζει πολύ καιρό τώρα σε συνιστώ να κάνεις το ίδιο Διαφορετικά βγάλτο από το μάγο
μια παρτούζα οι 2 μας μπορούμε να κάνουμε παρακαλώ??Αντε πάλι....αγόρι μου εχω κάθε μέρα τη προσφορά αυτή ΔΩΡΕΑΝ τις παρτουζες μέχρι να αλλαχτεί στο site η ημέρα.....τι δεν καταλαβαίνεις?
Σε πειράζει μωρέ....Αντε πάλι....αγόρι μου εχω κάθε μέρα τη προσφορά αυτή ΔΩΡΕΑΝ τις παρτουζες μέχρι να αλλαχτεί στο site η ημέρα.....τι δεν καταλαβαίνεις?
Λογικα σε κουβεντα να βρισκομαστε (με δεδομενο πως εχεις αναφερθει αν δεν κανω λαθος δημοσια σε αυτο ξανα και με δεδομενο οτι οποια απορια υπαρχει στην πραγματικοτητα μπορει να λυθει με ενα απλο τηλεφωνο )Αντε πάλι....αγόρι μου εχω κάθε μέρα τη προσφορά αυτή ΔΩΡΕΑΝ τις παρτουζες μέχρι να αλλαχτεί στο site η ημέρα.....τι δεν καταλαβαίνεις?
Το ξέρω ότι έχεις πει ότι την έχεις για όλες τις μέρες την Προσφορά και μετά ενημερώνεις το γραφείο να το ακυρώσουν για προσωπικούς λόγους Και αυτό δεν έχει γίνει μια φορά αλλά πολλές φορές Δε μας τα λες καλά Γιολάντα μα καθόλου καλάΑντε πάλι....αγόρι μου εχω κάθε μέρα τη προσφορά αυτή ΔΩΡΕΑΝ τις παρτουζες μέχρι να αλλαχτεί στο site η ημέρα.....τι δεν καταλαβαίνεις?
Τζίφος...δεν απαντά..μια παρτούζα οι 2 μας μπορούμε να κάνουμε παρακαλώ??
καλημέρα!
ΥΓ: μόνο οι 2 μας όμως θα είμαστε!!
Καλησπέρα κυρία Σοφία τα σέβη μουΣε πειράζει μωρέ....
xaxa....μαλλον θα τον παίξω!Τζίφος...δεν απαντά..
Γεια σου μωρό μου....θα την σκισουμε παρέα την Γιολάντα γιατί δεν μας τα λέει καλα...Καλησπέρα κυρία Σοφία τα σέβη μου
Τι έχεις στο μυαλό σου.?Γεια σου μωρό μου....θα την σκισουμε παρέα την Γιολάντα γιατί δεν μας τα λέει καλα...
Να κάνει ότι θέλουμε εμείς...Υποτακτική! Λεπτομέριες δεν λέμε....Τι έχεις στο μυαλό σου.?