modelo20
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.100
- Πόντοι
- 81
Μοντέλο είσαι!!!!!Καλησπέρα αγάπες μου ❤❤❤
Μοντέλο είσαι!!!!!Καλησπέρα αγάπες μου ❤❤❤
μπούρδεςΚαι αυτή σαν τη γυναίκα σου θα γίνει σε 30 χρόνια ....μια είναι η λύση = όχι παντρεια .....όπως είπε και ένας σοφός " οι παντρεμένοι ζουν σαν σκύλοι και πεθαίνουν σαν άνθρωποι και οι ελεύθεροι ζουν σαν άνθρωποι και πεθαίνουν σαν σκύλοι " ....
Σκληρή αλήθεια....όσο η υποκριτική κοινωνία πιέζει ένα πολυγαμικο πλάσμα όπως ο άνθρωπος να ζει μονογαμικά θα κάθεσαι στη ζούλα να μπανιζεις τα μουνάκια του μάγου με τον φόβο μην σε παντοφλιασει η σύζυγος ....μπούρδες
Το να πας με ένα call girl δεν λέει τίποτα δεν το μάθε νέο ποτε κανένας . Τώρα άμα μπει το κέρατο στην ουσία εγώ δεν το θεωρώ σωστόΣκληρή αλήθεια....όσο η υποκριτική κοινωνία πιέζει ένα πολυγαμικο πλάσμα όπως ο άνθρωπος να ζει μονογαμικά θα κάθεσαι στη ζούλα να μπανιζεις τα μουνάκια του μάγου με τον φόβο μην σε παντοφλιασει η σύζυγος ....
Είτε με call girl είτε με παράνομο δεσμό/ γκόμενα η γυναίκα σουο δεσμός σου κλπ που έμαθε την μονογαμία ως κοινωνική νόρμα το ίδιο θα τα πάρει στην κράνα .......γαμημενος χριστιανισμός και η μονογαμία που επέβαλε μας έχουν γεμίσει με εμμονές και νευρώσεις .....Το να πας με ένα call girl δεν λέει τίποτα δεν το μάθε νέο ποτε κανένας . Τώρα άμα μπει το κέρατο στην ουσία εγώ δεν το θεωρώ σωστό
Συμφωνώ 100% , αλλά από την άλλη εάν η γυναίκα μας καλέσει ένα call boyΕίτε με call girl είτε με παράνομο δεσμό/ γκόμενα η γυναίκα σουο δεσμός σου κλπ που έμαθε την μονογαμία ως κοινωνική νόρμα το ίδιο θα τα πάρει στην κράνα .......γαμημενος χριστιανισμός και η μονογαμία που επέβαλε μας έχουν γεμίσει με εμμονές και νευρώσεις .....
ποσο αληθεια! εμενα μου αρεσουν αυτες οι μανουλες που λενε συνεχεια για την υπεροχη οικογενεια τους και τον μαγευτικο αντρουλη τους και εχουμε ακουσει ολοι εστω και μια αληθινη ιστορια για το ποσες πουτσες εχει φαει η μανουλα και το χειρουργειο που χρειαστηκε ο συζυγος για την αφαιρεση κερατων,που ειχαν ξεπερασει τα 2 μετρα.Για την ώρα οι παντρεμένοι κοιμούνται μαζί και ονειρεύονται μουνιά και ψωλές τρίτων προσώπων.
Λύσα το έκανες. Δηλαδή με δεκαεπτά δάχτυλα, δεν μπορείς να βολέψεις τρία παπάρια;τύπε σκέψου να προσπαθείς να τον παίξεις με 20 πούτσες και ένα δάκτυλο
Συμφωνώ 100% , αλλά από την άλλη εάν η γυναίκα μας καλέσει ένα call boy
Θα μας ενοχλήσει σωστά ( εμένα ναι )
Καλή μας Κυριακή
Ο άνθρωπος είναι πολυγαμικο πλάσμα δεν έχει να κάνει με το φύλλο...όπως εσύ βλέπεις τα μουνάκια του μάγου και καυλώνει το ίδιο μπορεί να κάνει και η γυναίκα σου βλέποντας μαντραχαλους ... Αισθάνεσαι φθόνο γιατί το κυρίαρχο κοινωνικό μοντέλο είναι η μονογαμία με όρους ιδιοκτησίας .....είναι πολύ απλό ο άνθρωπος είτε άνδρας είτε γυναίκα δεν χωρά σε αυτό το κοινωνικό κοστούμι με τραγικές συνέπειες στον ψυχισμό και την ζωή του .....μπορεί να θέλεις να ζήσεις συντροφιά τη ζωή σου με ένα άτομο αλλά συγχρόνως να θες να γαμηθεις και με άλλους......Συμφωνώ 100% , αλλά από την άλλη εάν η γυναίκα μας καλέσει ένα call boy
Θα μας ενοχλήσει σωστά ( εμένα ναι )
Καλή μας Κυριακή
ειμαι σε ενα καφε(νειο ;) τιγκα στους παντρεμενουςποσο αληθεια! εμενα μου αρεσουν αυτες οι μανουλες που λενε συνεχεια για την υπεροχη οικογενεια τους και τον μαγευτικο αντρουλη τους και εχουμε ακουσει ολοι εστω και μια αληθινη ιστορια για το ποσες πουτσες εχει φαει η μανουλα και το χειρουργειο που χρειαστηκε ο συζυγος για την αφαιρεση κερατων,που ειχαν ξεπερασει τα 2 μετρα.
ειμαι σε ενα καφε(νειο ;) τιγκα στους παντρεμενους
ολοι μα ολοι λενε ιστοριες για το ποσες παντρεμενες πηδηξαν
ταπηρωκρανιαστηκα και ρωτησα 5-6 που εχω περισσοτερο θαρρος, η δικια σας πιστη;
βραχος απαντησαν οι μισοι
δεν τολμαει να κανει κουτσουκελα οι αλλοι μισοι
ε δεν αντεξα
λεω αγορινες τα νουμερα δεν βγαινουν εκτος αν ολοι πηδατε την ιδια παντρεμενη
εισαστε 10 εδω κι εχετε πηδηξει απο 5 παντρεμενες ενω ολων οι δικες σας ταμενη στο πουτσο σας
ακρα του ταφου σιωπη για μερικα δευτερολεπτα
καποιος ψελισε που να ξερεις εσυ, δεν εισαι παντρεμενος
και του απαντησα εγω στην ζωη μου δεν εχω γαμησει καμια παντρεμενη γιατι αυτα που δεν θελω να μου κανουν δεν τα κανω
πλεον μπροστα μου δεν μιλανε για γκομενεςΠαραμάζωμα τους πήρες, το βραδάκι που θα τρώνε τη παντόφλα θα τα έχουν ξεχάσει