Καταρχας κακος που απανταω στο ποστ σου (διοτι θα δωσω λογικα οπως εχει δειξει η ιστορια θα δωσω τροφη για παραθεσεις-τρολαρισματα
) αλλα ας ειναι
...
Που λες δεν εχει νοημα κανενα νοημα να συμμετασχω στο νημα εν λογω διοτι:
1) Εχω συναντησει (μεχρι στιγμης) 12 κοριτσια απο τον Μαγο (Σοφια,Γιολαντα,Τειλορ,Αριαννα,Στελλα,Φραντζεσκα,Αμυγδαλια,Στεφανια,Μονικα,Μιλενα,Σαντρα,Ρωξανη) οπου η γνωμη μου για καθε μια απο αυτες τις κοπελες ειναι γνωστη καθως υπαρχουν οι κριτικες μου (συν οτι εχω κανει και αναφορα στο εν λογω νημα για αυτες τις κοπελες)
2) Τα γραφομενα μου-τα σεντονια μου (οπως σας αρεσε να λετε οσο συμμετειχα στο νημα) ηταν κουραστικα- επαναλαμβανομενα-λογος τρολαρισματος.. Οποτε αφου τα λεγομενα μου ηταν ενοχλητικα και επαναλαμβανομενα (και με δεδομενο οτι οπως εγραψα ποιο πανω η γνωμη μου για καθε κοπελα που εχω συναντησει ειναι γνωστη) γιατι να συμμετεχω στο νημα και να ξαναγινω ενοχλητικος-σπαστικος-επαναλαμβανομενος
?
Τελος παντων γενικα σταματησα (οπως εχω γραψει ξανα) επειδη βαρεθηκα να ασχολουμε με τρολαρισματα (αλλα και για να σας κανω το χατιρι επειδη ενοχλουσα)
Απο εκει και περα αν εσυ και οποιοδηποτε αλλος θελει να συνεχισει να τρολαρει εμενα τοτε οκ, καλη καρδια
Καλα να περνατε μαγκες