ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.272
Just a reminder to eat your fruits
Φιρί φιρί το πας να γαμηθεις σήμεραΚαλησπέρα αγοριαΣήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Ariana την banana!!!Just a reminder to eat your fruits
Όλη μέρα γλύφεις αγάπη μου.. αλλά, έχεις υπέροχα άκρα, και θα συμφωνήσω για τα φρούτα.. απαραίτητο μέρος μιας υγεινής διατρόφης! αυτό και η πούτσα..Just a reminder to eat your fruits
Μεχρι και η μπανανα θα χυσει με τετοια τσιμπουκαρα.....Just a reminder to eat your fruits
Και το misery να έδειχνε η τηλεόραση το αποτέλεσμα ίδιο θα ήταν !!!!!!!@hornyasfuck φιλιά πολλά
όλα καλά αλλά εγώ θα ρωτήσω ποιο τραγούδι είναιJust a reminder to eat your fruits
Μουναρεεεεεςς!!!!
κλαμα το ταγκ απο το 2011
καλως ορισε κ η Φραντζεσκα!κουκλακια κ οι δυο!
Κάποια άκυρα, ανώνυμα προφίλ που δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν από το ν'ασχοληθούν με τον άρχοντα, τον ΜπιγκΣάκη, χωρίς να τον ξέρουν και ενώ δεν τους είχε κάνει τίποτα. Ασ'τα φίλε Σάπιενς. Δράμα.ποιος μαλάκας έδιωξε τον μεγάλο σάκη?
εγω που ειμαι επωνυμο προφιλ θα του μιλαωΚάποια άκυρα, ανώνυμα προφίλ που δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν από το ν'ασχοληθούν με τον άρχοντα, τον ΜπιγκΣάκη, χωρίς να τον ξέρουν και ενώ δεν τους είχε κάνει τίποτα. Ασ'τα φίλε Σάπιενς. Δράμα.
Επισης υπαρχει και αλλη μια επιπλεον διατυπωση:Κάποια άκυρα, ανώνυμα προφίλ που δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν από το ν'ασχοληθούν με τον άρχοντα, τον ΜπιγκΣάκη, χωρίς να τον ξέρουν και ενώ δεν τους είχε κάνει τίποτα. Ασ'τα φίλε Σάπιενς. Δράμα.
Όχι φίλε, δεν έχεις δίκιο!!Επισης υπαρχει και αλλη μια επιπλεον διατυπωση:
Κατι ανωνυμα προφιλ που διαμαρτυρονταν -τρολαραν επειδη τον κατηγορουσαν οτι εγραφε σεντονια , οτι εγραφε τα ιδια κλπ κλπ
Για αυτο λοιπον ο Μεγαλος Σακης (οπως τον αποκαλειτε) απλα εκανε το χατηρι σε ολους αυτους και σταματησε να γραφει
Γεια σας μαγκες, καλα να περνατε
Όχι φίλε, δεν έχεις δίκιο!!
γιατί δεν κανείς την χάρη σε όλους τους άλλους που σε ζητάνε πίσω;;;
τους διδαξες μπαλιτσα και παραμιλανε τωραΕκλαψα ρε
Εμ παση περιπτωση επειδη συμμετεχεις στο εν λογω νημα αποτι εχω παρατηρησει θα ειχες καταλαβει πως οποτε εγραφα το τρολαρισμα επεφτε συννεφο λεγοντας μου με εμεσο τροπο οτι κουρασα με τα γραφομενα μου , τα σεντονια μου κλπ κλπ (οπως θελει ας το πει ο καθεναςς)
Οποτε δεν ασχολουμε για να μην υπαρχει αυτη η καραμελα (βεβαια οσοι ειναι "πολυασχολοι" ακομα και τωρα οταν δεν εχουν τι να κανουν , η οταν το εν λογω νημα ειναι σε σιγη με ονοματιζουν απο το πουθενα αλλα τελος παντων )
Υγεια η ζωη συνεχιζεται
Καλο βραδυ