Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 2.256
καλως ορισε κ η Φραντζεσκα!κουκλακια κ οι δυο!
καλως ορισε κ η Φραντζεσκα!κουκλακια κ οι δυο!
Κάποια άκυρα, ανώνυμα προφίλ που δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν από το ν'ασχοληθούν με τον άρχοντα, τον ΜπιγκΣάκη, χωρίς να τον ξέρουν και ενώ δεν τους είχε κάνει τίποτα. Ασ'τα φίλε Σάπιενς. Δράμα.ποιος μαλάκας έδιωξε τον μεγάλο σάκη?
εγω που ειμαι επωνυμο προφιλ θα του μιλαωΚάποια άκυρα, ανώνυμα προφίλ που δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν από το ν'ασχοληθούν με τον άρχοντα, τον ΜπιγκΣάκη, χωρίς να τον ξέρουν και ενώ δεν τους είχε κάνει τίποτα. Ασ'τα φίλε Σάπιενς. Δράμα.
Επισης υπαρχει και αλλη μια επιπλεον διατυπωση:Κάποια άκυρα, ανώνυμα προφίλ που δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν από το ν'ασχοληθούν με τον άρχοντα, τον ΜπιγκΣάκη, χωρίς να τον ξέρουν και ενώ δεν τους είχε κάνει τίποτα. Ασ'τα φίλε Σάπιενς. Δράμα.
Όχι φίλε, δεν έχεις δίκιο!!Επισης υπαρχει και αλλη μια επιπλεον διατυπωση:
Κατι ανωνυμα προφιλ που διαμαρτυρονταν -τρολαραν επειδη τον κατηγορουσαν οτι εγραφε σεντονια , οτι εγραφε τα ιδια κλπ κλπ
Για αυτο λοιπον ο Μεγαλος Σακης (οπως τον αποκαλειτε) απλα εκανε το χατηρι σε ολους αυτους και σταματησε να γραφει
Γεια σας μαγκες, καλα να περνατε
Όχι φίλε, δεν έχεις δίκιο!!
γιατί δεν κανείς την χάρη σε όλους τους άλλους που σε ζητάνε πίσω;;;
τους διδαξες μπαλιτσα και παραμιλανε τωραΕκλαψα ρε
Εμ παση περιπτωση επειδη συμμετεχεις στο εν λογω νημα αποτι εχω παρατηρησει θα ειχες καταλαβει πως οποτε εγραφα το τρολαρισμα επεφτε συννεφο λεγοντας μου με εμεσο τροπο οτι κουρασα με τα γραφομενα μου , τα σεντονια μου κλπ κλπ (οπως θελει ας το πει ο καθεναςς)
Οποτε δεν ασχολουμε για να μην υπαρχει αυτη η καραμελα (βεβαια οσοι ειναι "πολυασχολοι" ακομα και τωρα οταν δεν εχουν τι να κανουν , η οταν το εν λογω νημα ειναι σε σιγη με ονοματιζουν απο το πουθενα αλλα τελος παντων )
Υγεια η ζωη συνεχιζεται
Καλο βραδυ
Εγώ, δεν θα έδινα σημασία στους λίγους που σε τρολαραν αλλά στους πολλούς που σε ζητούν επιτακτικά πίσω!Εκλαψα ρε
Εμ παση περιπτωση επειδη συμμετεχεις στο εν λογω νημα αποτι εχω παρατηρησει θα ειχες καταλαβει πως οποτε εγραφα το τρολαρισμα επεφτε συννεφο λεγοντας μου με εμεσο τροπο οτι κουρασα με τα γραφομενα μου , τα σεντονια μου κλπ κλπ (οπως θελει ας το πει ο καθεναςς)
Οποτε δεν ασχολουμε για να μην υπαρχει αυτη η καραμελα (βεβαια οσοι ειναι "πολυασχολοι" ακομα και τωρα οταν δεν εχουν τι να κανουν , η οταν το εν λογω νημα ειναι σε σιγη με ονοματιζουν απο το πουθενα αλλα τελος παντων )
Υγεια η ζωη συνεχιζεται
Καλο βραδυ
Και ηρθε ο Παπας να ολοκληρωσει το γλυκο... οκ ουδεν σχολιοτους διδαξες μπαλιτσα και παραμιλανε τωρα
Σακηηηηηηηη!!!!!!!!!!Και ηρθε ο Παπας να ολοκληρωσει το γλυκο... οκ ουδεν σχολιο
Υ.Γ. Λοιπον παιδια επειδη το βλεπω οτι το νημα παει για μπαχαλεμα αν θελετε να το μπαχαλεψετε επειδη αποτι φαινεται υπαρχει σιγη και δεν συμμετεχουν καποια απο τα κοριτσια αυτη την στιγμη απλα βαλτε οση "πολυασχολια" εχετε αυτη την στιγμη και καφτε το .. Καντε οτι θελετε δεν με νοιαζει..
Βαρεθηκα ειδη
Καλα να περνατε
Και ηρθε ο Παπας να ολοκληρωσει το γλυκο... οκ ουδεν σχολιο
Υ.Γ. Λοιπον παιδια επειδη το βλεπω οτι το νημα παει για μπαχαλεμα αν θελετε να το μπαχαλεψετε επειδη αποτι φαινεται υπαρχει σιγη και δεν συμμετεχουν καποια απο τα κοριτσια αυτη την στιγμη απλα βαλτε οση "πολυασχολια" εχετε αυτη την στιγμη και καφτε το .. Καντε οτι θελετε δεν με νοιαζει..
Βαρεθηκα ειδη
Καλα να περνατε
Πρώτα θα γίνει η Δευτέρα παρουσία και μετά θα φέρεις τα λιοσπορα στο κινκι εσυη προταση μου για κινκυ ποτακι ισχυει παντως
ρε συ, με εχουν πουλησει ολοι τελευταια στιγμη.Πρώτα θα γίνει η Δευτέρα παρουσία και μετά θα φέρεις τα λιοσπορα στο κινκι εσυ
Σε αυτό το νήμα ....το βλέπω να βάζουμε και εμείς βυζάρες στο τέλοςκριμα που εβαλε αυτα τα μπαλονια , σκετη ξενέρα, μια χαρα ηταν τα βυζιά της.
ασε ρε ανωπουρναρη που θα μας πεις για πριγκηπισσες ναουμε.
Αχ το αγαπημένο μου τραγούδι ΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ . ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΥΧΑΙΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕασε ρε ανωπουρναρη που θα μας πεις για πριγκηπισσες ναουμε.
εδω εισαι λεμε...
γιατι νομιζεις οτι ξερω κανεναν ???Αχ το αγαπημένο μου τραγούδι ΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ . ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΥΧΑΙΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ